mohamad6308 ارسال شده در August 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2019 @miarz درخواست شما پذیرفته شد. @arefkhas1 درخواست شما پذیرفته شد. @PRN84 درخواست شما پذیرفته شد. @spmir740 درخواست شما پذیرفته شد. @TheKinG درخواست شما پذیرفته شد. @YazdanGamer درخواست شما پذیرفته شد. @PaRMiSaa درخواست شما پذیرفته شد. دوستان لطفا برای تست با من یا سابلیدر ( Queen_Of_Pain ) تماس بگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Decavid ارسال شده در August 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: shayan • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: Game lover • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 4 به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای کار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نمیکنم میدونم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Steam ارسال شده در August 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: مصطفی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خیلی خوشحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): دقیق مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نمیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دقیق مشخص نیست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست دیگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehrawD ارسال شده در August 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهراد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: وظیفه شناس. صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13 تا 20 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: امتحانات • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه زیاد دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول نه میگم; بله ماله عروسه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vahidkorde ارسال شده در August 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال,خوش اخلاق,متعهد,وضیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10-12 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:امتحانات • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟7-8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hope ارسال شده در August 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فردی شوخ و موقع کار جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تاکسی رانی دوست دارم XD • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به تاکسی رانی علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 یا 2 بار نقل قول Me My Best Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
qBALROGp ارسال شده در August 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فردی شوخ و موقع کار جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تاکسی رانی دوست دارم XD • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به تاکسی رانی علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 یا 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdivr ارسال شده در September 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2019 (ویرایش شده) • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش کنجکاو و پر شور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14-21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: از بازی برای یک مدت کناره گیری کردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عاشق رانندگی هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دست فرمونه خوبی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار ویرایش شده September 3, 2019 توسط Mahdivr نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neikso ارسال شده در September 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: ایلیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع و ارام و مهارت لازم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4الی5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست اکثرا شب ها • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2الی3 بار نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeadPooI ارسال شده در September 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مرتضی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گیمر-فعال-خوش رو-صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر 1 تا 5 ظهر و 9 تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): جالبه -علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 3 بار نقل قول You Dont Need to be a Superhero to Get the Girl, the Right Girl will Bring Out the Hero in You [DeadPool] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در September 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری: /general/daniAl4143"][/url سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: متین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی با نظم شاد شوخ. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵تا۶ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:.... • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اسونه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰+ نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
superboy ارسال شده در September 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون و دیوونه ی گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:درفکشنی نبوده ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکرمیکنم درامدخوبی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه ودرامد خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xprs ارسال شده در September 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان تلاشگر - موفق در کار - خوش اخلاق هرچی بگم کم گفتم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر در روز • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارمش میخوام یه اقلیتی داشته باشم و کار کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون راحته • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hessam212 ارسال شده در September 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: حسام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارام . خوش اخلاق . فعال . وفادار . با نظم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بازی نکردن gta برای مدتی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم با جرم و جنایت مبارزه کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ وفادار به این اقلیت خواهم بود و تمام تلاشم رو برای این کار میکنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول And they say that I am the Sick Boy Easy to say, when you don't take the risk, boy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در September 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حامد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان تلاشگر - موفق در کار - خوش اخلاق هرچی بگم کم گفتم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر در روز • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارمش میخوام یه اقلیتی داشته باشم و کار کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون راحته • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 بار نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در September 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: فراز • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال بی خیال جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 6 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 10 یا 11 صبح تا 12 شب یا 11 شب. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خوشم نمیومد یکاری کردم کیک شم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):علاقه به رانندگی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از فکشنش خوشم میاد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار در روز. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wanderer ارسال شده در September 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون،آروم،با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مختلف هستش • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر عوض شد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه،ایجاد تنوع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تنوع،کارهاش رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5-6بار نقل قول .Without rain nothing grows .Learn to embrace the storms of your life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliTP ارسال شده در September 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2019 (ویرایش شده) @Decavid درخواست عضویت شما رد شد، شما در اقلیت دیگری هستید. @Steam درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @MehrawD درخواست عضویت شما رد شد، شما در اقلیت دیگری هستید. @maral درخواست عضویت شما رد شد، شما در اقلیت دیگری هستید. @mohsen10k درخواست عضویت شما رد شد، شما در اقلیت دیگری هستید. @qBALROGp درخواست عضویت شما رد شد، شما در اقلیت دیگری هستید. @Mahdivr درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @pirooz درخواست عضویت شما رد شد، شما در اقلیت دیگری هستید. @morteza007 درخواست عضویت شما رد شد، شما در اقلیت دیگری هستید. @MaTiNaSi درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @superboy درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @Xprs درخواست عضویت شما رد شد، شما از سرور محروم هستید. @hessam212 درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @DinOrD درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @farazmo درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. توجه: زمانی که انلاین هستید به بنده خبر بدید تا زمان تست برای شما تعیین کنم و در صف تست دادن قرار بگیرید. ویرایش شده September 11, 2019 توسط AliTP 1 نقل قول Best Friends Other friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliTP ارسال شده در September 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2019 @Wanderer درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. 1 نقل قول Best Friends Other friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnlperGuy ارسال شده در September 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: حمیدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پشتکار زیاد باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ : 4 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یک مدت بازی نمیکردم اما الان برگشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عشق روندن ماشینم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رانندگی رو دوست دارم هم تو واقعی هم توی بازی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliTP ارسال شده در September 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2019 @SnlperGuy درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. 1 نقل قول Best Friends Other friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در September 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00-12:00 و 4:00-6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون یک فکشن خوبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خودمو برای این فکشن مفید دیدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehrawD ارسال شده در September 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهراد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: وظیفه شناس. صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13 تا 4 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن لیدر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه زیاد دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول نه میگم; بله ماله عروسه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliTP ارسال شده در September 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2019 @ATABOOM درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @MehrawD درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. 1 نقل قول Best Friends Other friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Offender ارسال شده در September 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: مهراد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2ساعت یا بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متفاوت • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم فکشن رو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1یا 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.