Shahin15 ارسال شده در August 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: shahin • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: روشن فکر خوش اخلاق فعال ماشین دوست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):( 9:00 تا 12:00) (00:00 تا 02:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از این فکشن خوشم می اید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتونم با این فکشن در امد خوبی داشته باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 حد اکثر 5 نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در August 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2020 @Pokers درخواست شما قبول شد. @gtagtavv درخواست شما قبول شد. نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sadman ارسال شده در August 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2020 عکس پنل کاربری : • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مبین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال با سابقه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): زیاد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولیشه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Darcy ارسال شده در August 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2020 سن واقعی:15 اسم واقعی:امین در 30کلمه خود رو توصیف کنید:بسیار جدی روزانه چند ساعت بازی میکنین:بیشتر از 3یا4ساعت در چه ساعتی باری میکنید: 13.14.15و8غروب چرا فکشن قبلی رو ترک کردید:برای عضویت به این فکشن برای چه میخواید به این فکشن بیاید:چون دوست دارم راننده باشم و ازش پول در بیاورام چرا فکر میکنید این فکشن جای مناسبی برای شماست:چون دست فرمونم خوبه و همه جا رو بلدم روزانه چند بار انجمن را چک میکنید:4بار چک میکنم نقل قول - مطالب جالب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در August 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2020 @sadman درخواست شما قبول شد. نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در August 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 19:39، Ali گفته است: • سن واقعی:14 • اسم واقعی:سعید دربندی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:فوق فعال خوش صحبت و خوش رو • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 12:00_17:00 و 18:00_24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون می خواهم به کاربر های ارساکیا کمک کنم و به این شغل علاقه دارم و شهر هارا به خوبی میشناسم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون در رانندگی خوب هستم و شهر هارا میشناسم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید:5 بار ویرایش شده August 20, 2020 توسط Saeeed ناقص بودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehrprs ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۵/۲۱ در 20:16، sepehrprs1 گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی 14 • اسم واقعی: سپهر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تابع قانونم و سرم تو کاره خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00) 17:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:من قبلن در هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): زیرا به این کار علاقه دارم و پول خوبی هم داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این کار علاقه دارم و پول خوبی هم داره • روزانه چند بار انجمن را چک میکنید؟ 2 بار ویرایش شده August 21, 2020 توسط Sepehrprs 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mrshv ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال مودب کار بلد و تابع قوانین و اشنا به این شغل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 24-10 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه مند به این شغل هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر میکنم دارمد خوبی دارد و فکشن مناسبی برای گرفتن رنک ۲ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
24deadshot24 ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رادین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟5-4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):10:00_02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:من تو هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون فکر می کنم برای من ساخته شده • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5-4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingAp1383 ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 اسم واقعی: آی محمد در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و سختکوش روزانه چقدر بازی می کنید؟متوسط در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):از صبح تا شب پراکنده چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:من تو هیچ فکشنی نبودم برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون عاشق رانندگیم چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون عاشق رانندگیم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 یا بیشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DAMOON ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17• اسم واقعی: دامون• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اومدم بازی کنم• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 - 5• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1:00 - 5:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: درفکشنی نبودم• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون از این فکشن خوشم میاد• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 -4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cy8er ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سلام ممد هستم یک عدد پسر شوخ طبع و خوش اخلاق! • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2:00 - 11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون ظرفیت فکشن مورد علاقم پر است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون ظرفیتش خالی است و مکان هارو بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 7 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یک دنده دلسوز به کسی اعتماد نمیکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تاکسی بود Fp80 خورده بودم چون مریض شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رنک 2 شدن و رفتن به دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ راحت و خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در August 21, 2020 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: متین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ فرق نداره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون فکشن قبلی دوست نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشنو دوس دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shwyn ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18• اسم واقعی: شایان• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پر هیجان• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به این فکشن• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به این فکشن• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون جای مناسبیه• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول بعضیا خیلی خــــــــــاصن …. ولی حیف که در حد مــــــــــا نیستن….↻↯↯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 (ویرایش شده) @gameraminدرخواست شما قبول شد. @Saeeed درخواست شما قبول شد. @Sepehrprs درخواست شما قبول شد. @mrshv درخواست شما قبول شد. @24deadshot24 درخواست شما قبول شد. @AMiREpiCure درخواست شما قبول شد. @Shwyn درخواست شما قبول شد. ویرایش شده August 21, 2020 توسط SuperPower نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cy8er ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سلام ممد هستم یک عدد پسر شوخ طبع و خوش اخلاق! • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون اکثر مکان های بازیو بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 7 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHunter ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی:یزدان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسری اروم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12تا 4-6 تا 9 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن ندارد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون احساس میکنم انجا به من نیاز داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3تا4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، شوخ، بامرام، عاشق گیم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون باحاله. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 12 بار. نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ehsansa051 ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: احسان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9 شب به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن جالبی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من دوست دارم این فکشن رو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 @KingAp1383 درخواست شما قبول شد. شما در صف قرار گرفتید. @DAMOON درخواست شما قبول شد. شما در صف قرار گرفتید. @Cy8er درخواست شما قبول شد. شما در صف قرار گرفتید. @MatinNorafshan3246 درخواست شما قبول شد. شما در صف قرار گرفتید. @huntermana درخواست شما قبول شد. شما در صف قرار گرفتید. @Cuthbert درخواست شما قبول شد. شما در صف قرار گرفتید. نکته: هر گونه تماس یا ارتباط با Leader یا SubLeader موجب رد شدن درخواست شما میشود! به علت درخواست ها زیاد و ظرفیت کم از میان شما با تجربه ترین شما انتخاب میشود. موارد تست: 8 سوال از قوانین عمومی سرور 7 سوال از قوانین دسته ملایم 5 سوال از قوانین اقلیت Taxi Driver نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IDayanI ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: دایان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسری ارام هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 تا 4 6 تا 9 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشته ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به این فکشن علاقه مندام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کار خوبی است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 تا 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Snoopy ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: حمید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور شکیبا. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 5 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 - 02:00 در ساعات روز هم هستم. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوب و راحت و برای کسایی که تازه کار هستن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تازه کارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ به حد روزانه چک می کنم ( 2 یا 3 بار). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DxviL ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و داشتن پشتکار و... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بالای ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ----نداشتم----- • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به رانندگی و داشتن درامد.. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم بهش بین فکشن های دوره ملایم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بالای ۶ بار نقل قول CryBaby لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۳ در 22:22، REXOR گفته است: @Victor @Erfandf @KaK2S درخواست عضوی باسلام • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: 3 سال افلاین بازی میکردم و با همه جا اشنایی دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 - 5 ساعت اما با شروع مدارس کمی کمتر میشود • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 تا 14 و یا 19 تا 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: با این اکانت نه اما با ی اکانت دیگر (e.dehghani)در همین فکشن بن شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستان قدیمی اینجان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم و ساده تر هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 -4 یا 5 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.