HemosO ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۹/۲۸ در 22:17، Robert گفته است: من فرمانده ستاد مبارزه با گی های ساکن در شهر رشت هستم یه آتوسا معذرت..... 2 نقل قول ━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNORE ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل دوستان عزیزان من @Syd @Mehrdad @Kamyab @EzraeeI @EnDWaY @RedDragon 1 دقیقه قبل، HemosO گفته است: یه آتوسا معذرت..... مگه تو فیلمش دیدی تو ویلا؟ 1 1 نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل 1 دقیقه قبل، IGNORE گفته است: دوستان عزیزان من @Syd @Mehrdad @Kamyab @EzraeeI @EnDWaY @RedDragon مگه تو فیلمش دیدی تو ویلا؟ ♥ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل @BraTE هم عشقمه نقل قول 〘 Alone in the middle of world full of people 〙 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل 1 ساعت قبل، Destroyer گفته است: رفیقی ندارم اما چنتا عشق دارم @Luigi @Loyal @Loner @Opener @Wandy @JohnAbruzzi @MitNick @ijoker @ProAlit @AmiRAcTiveS @Lust @Asllan @AFK @SargurD قربونت داداش چیزی که زیاده دوست ولی رفیق کم پیدا میشه! داداشیام @RoyaL @Destroyer @Luigi @Loner نقل قول سر خم نمی کنم مدال بگیرم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zNefxly ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل 19 ساعت قبل، TriGGeR گفته است: @Slap @WeapoN @AimBot @AdmBoT @Lenzo @BraTE @Danth @zNefxly مرام و معرفت مدت و زمان نمیشناسه مرسی که تو این مدت کم اینقد بودی عشق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zNefxly ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل اسم فروم نصف بچه هارو نمیدونم اما خودشون میدونن که تو قلبمن حالا چه ارساکیا باشم چه نه @Areno قلب @TriGGeR @Slap @Neverlose @pe3a بقیتونم که اسماتونو نمیدونم تو فروم چیه بخدا XD 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل 15 ساعت قبل، jansuz گفته است: و لیدر,داداشم @Exit و کل بکس گاد که از وقتی توشم همیشه هوامو داشتن و بهترین رفیق بودن همیشه خوبی از خودته زیبا و خاطرت که خودت میدونی عزیزه 14 ساعت قبل، Poriaa گفته است: داداشم یکه سرور: @Exit مشتی هستی و پر طرفدار ستونم میخوامت 1 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArsalan ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل داداشام @BEGGIN @Nazario @PARADOX7 @XiN 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل 3 ساعت قبل، Destroyer گفته است: رفیقی ندارم اما چنتا عشق دارم @Luigi @Loyal @Loner @Opener @Wandy @JohnAbruzzi @MitNick @ijoker @ProAlit @AmiRAcTiveS @Lust @Asllan @AFK @SargurD جات توی بهترین جای قلبمه نقل قول • .𝑺𝒐𝒐𝒏, 𝒕𝒉𝒆 𝑭𝒍𝒂𝒎𝒆𝒔 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒇𝒂𝒅𝒆, 𝒂𝒏𝒅 𝒐𝒏𝒍𝒚 𝑫𝒂𝒓𝒌 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒓𝒆𝒎𝒂𝒊𝒏 • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل 37 دقیقه قبل، Lust گفته است: جات توی بهترین جای قلبمه قربونت برم آقا ممد 1 ساعت قبل، Wandy گفته است: قربونت داداش چیزی که زیاده دوست ولی رفیق کم پیدا میشه! داداشیام @RoyaL @Destroyer @Luigi @Loner قربونه داش رضا نقل قول 〘 Alone in the middle of world full of people 〙 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asllan ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 5 ساعت قبل، Destroyer گفته است: رفیقی ندارم اما چنتا عشق دارم @Luigi @Loyal @Loner @Opener @Wandy @JohnAbruzzi @MitNick @ijoker @ProAlit @AmiRAcTiveS @Lust @Asllan @AFK @SargurD عاشقتم زن خوشگلمون @ORTEGA @Luigi @Destroyer @Poriaa @EnDWaY @Kamyab @Mohny @Noise @SFC @Olden 3 1 نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل 27 دقیقه قبل، Asllan گفته است: عاشقتم زن خوشگلمون میخوای داستانتو واسه همه اینجا بگم؟ @Luigi بگیم؟ نقل قول 〘 Alone in the middle of world full of people 〙 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoneBoY ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل @MadFlighT نقل قول ____________________________________________________________ ܥ݆یܝ̇ܨ ܭܘ ܩߊ ܝو ࡅ߳ܫܝیܦ̇ߺܙ ܩیܭܝ̇ߺܘ ܥ݆ܭَوܝ̇ߺܘ ܢ̣ܠܝ̇ߺܥ ܢܚ݅ܥܔ ܢ̣ܫܥ ߊܝ̇ ܢܚܦ̈وطܘ :My Brother .No Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل (ویرایش شده) In The Name Of God: @AdmBoT - یه رفیق خیلی خوب، با مرام و مشتی تنها کسیم هستش که درده منو میفهمه (مملی - محمدعلی) @Slap - بیشتر تا رفیق یه استاد واسه آدم (عمو مهران گل) @ShibeMarG - دو ساله باهاش داداشیم, یه گانره واگعی رفیق، مشتی لوتی دیگه هرچی که خودتون میدونید نیاز به گفتن در مورد داداشیا نیستش (آقا امیر) @Olden - یه ابیوزر اصیل باحال، مشتی، لوتی و هرچی که خودتون میدونید دیگه نیاز به گفتن در مورد ایشونم نیستش همه میشناسیدش، کیف میده باهاش ابیوز کنی فقط (حاج علیرضا گیرینوف ) @Parshan - خانم پری، چیز اشتب شد آقا پرشان، یه پسر خوب، مشتی (عمو پرشان گل) @iKamyar - خیلی بچه خوبیه با مرام و خیلی هم گیرینوف ، کپی @Olden نه فقط ابیوز نمیکنه بچه کلیه (حاج کامیار ) @Asllan - نمیدونم اونم منو رفیقه خودش بدونه یا نه، ولی در کل به بامرامه، فقط یه زره شر و شیطونه (آقا امیر) @PermenentLion - اینم همه جزییاتش کپی برابر اصل @Asllan هستش، تنها موردی که اضافه تر داره اینه که خیلی هوامو داشت ولی من قدرشو ندونستم متاسفانه (قلب شکسته نبودش دیگه شرمنده) (آقا محمد گل ) @Azure - یعنی رو مخ ترین رفیقمه خیلی بچه گلیه ولی خب یه سری آپشن هم داره ولی خب نگم بهتره (امیر آژورکم ) @Illya - خیلی حرف مفت میزنه ولی خیلی بچه گلیه و مغزشم خوب کار میکنه (ایلیا) @Shahrooz - عمو شهروز هم خیلی بچه گلیه و با مرامه، اگه ایونتامو Accept کنه با مرام ترم میشه ها (شهروز جنگی ) @Kamyab - دیگه واقعا اطمینان ندارم که کامیاب مارو رفیقه خودش بدونه یا نه چون زورش کردم گفتم باید فرند بدی ، ولی خب اگه بخوام چند تا صفت بدم بهش اینه که خیلی گله، گانره واقعی هستش، بچه ی خیلی خیلی خوبیه و خیلی هم به همه چیز اهمیت میده (عمو کامیاب ) ویرایش شده 3 ساعت قبل توسط Integer نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل 23 ساعت قبل، TriGGeR گفته است: @Slap @WeapoN @AimBot @AdmBoT @Lenzo @BraTE @Danth @zNefxly با عجله که بنویسی همین میشه @Nigger اقا علی با مرام شوخ گانر بافر هکر رانر کاپر با معرفت هرچی بگی عشقمه @SotuneYAZ اقا دنی مشتی با مرام قدرتمند تو قلب منی همیشه 1 نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل 16 دقیقه قبل، Integer گفته است: In The Name Of God: @AdmBoT - یه رفیق خیلی خوب، با مرام و مشتی تنها کسیم هستش که درده منو میفهمه (مملی - محمدعلی) @Slap - بیشتر تا رفیق یه استاد واسه آدم (عمو مهران گل) @ShibeMarG - دو ساله باهاش داداشیم, یه گانره واگعی رفیق، مشتی لوتی دیگه هرچی که خودتون میدونید نیاز به گفتن در مورد داداشیا نیستش (آقا امیر) @Olden - یه ابیوزر اصیل باحال، مشتی، لوتی و هرچی که خودتون میدونید دیگه نیاز به گفتن در مورد ایشونم نیستش همه میشناسیدش، کیف میده باهاش ابیوز کنی فقط (حاج علیرضا گیرینوف ) @Parshan - خانم پری، چیز اشتب شد آقا پرشان، یه پسر خوب، مشتی (عمو پرشان گل) @iKamyar - خیلی بچه خوبیه با مرام و خیلی هم گیرینوف ، کپی @Olden نه فقط ابیوز نمیکنه بچه کلیه (حاج کامیار ) @Asllan - نمیدونم اونم منو رفیقه خودش بدونه یا نه، ولی در کل به بامرامه، فقط یه زره شر و شیطونه (آقا امیر) @PermenentLion - اینم همه جزییاتش کپی برابر اصل @Asllan هستش، تنها موردی که اضافه تر داره اینه که خیلی هوامو داشت ولی من قدرشو ندونستم متاسفانه (قلب شکسته نبودش دیگه شرمنده) (آقا محمد گل ) @Azure - یعنی رو مخ ترین رفیقمه خیلی بچه گلیه ولی خب یه سری آپشن هم داره ولی خب نگم بهتره (امیر آژورکم ) @Illya - خیلی حرف مفت میزنه ولی خیلی بچه گلیه و مغزشم خوب کار میکنه (ایلیا) @Shahrooz - عمو شهروز هم خیلی بچه گلیه و با مرامه، اگه ایونتامو Accept کنه با مرام ترم میشه ها (شهروز جنگی ) @Kamyab - دیگه واقعا اطمینان ندارم که کامیاب مارو رفیقه خودش بدونه یا نه چون زورش کردم گفتم باید فرند بدی ، ولی خب اگه بخوام چند تا صفت بدم بهش اینه که خیلی گله، گانره واقعی هستش، بچه ی خیلی خیلی خوبیه و خیلی هم به همه چیز اهمیت میده (عمو کامیاب ) عمو علی جا مونده @Feu - عمو علی، یه پسر گل، یه پسر خیلی خوب با مرام، یکی از اون نفرات لیست بالای که با اینکه از سرور بای داده بودم هنوز منو رفیقه خودش میدونست (عمو علی گل) نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigger ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل هم اکنون، TriGGeR گفته است: با عجله که بنویسی همین میشه @Nigger اقا علی با مرام شوخ گانر بافر هکر رانر کاپر با معرفت هرچی بگی عشقمه @SotuneYAZ اقا دنی مشتی با مرام قدرتمند تو قلب منی همیشه دیر گفتی حساب نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل 2 دقیقه قبل، Nigger گفته است: دیر گفتی حساب نیست دیر بگم هم تو قلبمی اول لیست نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigger ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل هم اکنون، IGNORE گفته است: دوستان عزیزان من @Syd @Mehrdad @Kamyab @EzraeeI @EnDWaY @RedDragon مگه تو فیلمش دیدی تو ویلا؟ تو سیگمایی داداش این حرفا چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sm7jr ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل داداشام: @orgyt @tahaM2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل @FBI دوست صمیمیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatinMovMenT ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل داداشیام : @AmirTorino@FasTShoT @EzraeeI نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
orgyt ارسال شده در 45 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 45 دقیقه قبل 1 ساعت قبل، sm7jr گفته است: داداشام: @orgyt @tahaM2 داداشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در 2 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دقیقه قبل همه بچه های ارساکیا @SpiCy سید دلم برات تنگ شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.