سلام، عزیزم این مورد باگ نیست در واقع همچی کلیک کردنی نیست که بزنی زودتر بره این مورد داره نشون میده اطلاعات رو اشتباه وارد کردی و صحیح نبوده .
و خودکار پس از چند ثانیه از روی صفحه پاک میشه
این مورد در صورت معمول پیش نمیاد و فقط با دستورات مدیریتی امکان پذیره اگر مشکلی در این بخش پیش اومد در بخش پشتیبانی به سرپرست و یا مدیریت مشکل رو اعلام کنید.