ROKY ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۹/۲۸ در 22:19، ROKY گفته است: •ادمین های سطح 1 1. @Syd 2. ــــــــــــــ •ادمین های سطح 2 1. @jansuz 2. ـــــــــــــــ 3. ـــــــــــــــ 4. ـــــــــــــــ 5. ـــــــــــــــ •ادمین های سطح 3 1. @Slap 2. @AdmBoT 3. ـــــــــــــــ 4. ـــــــــــــــ •ادمین های سطح 4 1. @Robert 2. @Pokers 3. @Merkel 4. ( Vipex ) •ادمین های سطح 5 1. @EnDWaY 2. @Mortezaa 3. @Roya 4. @Arvan 5. @PermenentLion 6. @Terible •ادمین های سطح 6 / هاستر ها: 1. @Aras 2. @Kamyab 3. @SFC از این ادمین های با مرام با شخصیت با ادب با حوصله دیگه نداریم خیلی عشقین مخلص همتونم بمونین برای سرور عاشقتونم❤ 1 نقل قول #زن_زندگی_ازادی ᎷᎩ ᎪᏟᏟᎾᏌᏁᎢ ᎷᎩ ᏴᎡᎾᎢᎻᎬᎡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل 25 دقیقه قبل، AMIRALI90s گفته است: بهترین ادمین ها: 1: @Syd 2: @Robert 3: @Roya 4: @LoverBoy 5: @Olden 6: @Amil مرسی عزیزم، لطف داری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل @Noise الان نیست ولی وقتی بود، بهترین بود. بهترین های الان: @Slap, @Syd, @Olden و @ZakharAsli 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salvage ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل @Slap @EnDWaY @Neverlose @ZakharAsli 1 نقل قول My Best friends for ever Kazem my love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل 1 ساعت قبل، Asllan گفته است: این چه حرفیه همتون تاج سرید قربونت امیر جونم 2 ساعت قبل، Olden گفته است: کی Abuse کردم آخه هنوز Abuse ندیدی تاج سرمی ابیوزرکم ۱ ساعت قبل، EnDWaY گفته است: آقایون مجدداً تشکر می کنم اَز شما بابتِ تگ کردنتون و انرژی دادنتون به بنده که بتونم در این زمینه پر قدرت ادامه بدم نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aras ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل 14 ساعت قبل، Poriaa گفته است: درود فراوان سرپرست: @SFC ادمین 2: @jansuz ادمین 4: @Asllan ادمین5: @PermenentLion هاستر: @Amil @Aras @SaLiOne @SlimShady @AimBot @Mero مرسی که رفیقای خوبی مثل شما به فکرمون هستن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل ۱ ساعت قبل، AmirMamad گفته است: @Noise الان نیست ولی وقتی بود، بهترین بود. بهترین های الان: @Slap, @Syd, @Olden و @ZakharAsli عزیزی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل @Robert @Terible @Slap 1 نقل قول alchemist ☠ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل 8 ساعت قبل، EnDWaY گفته است: تشکر از تمامی دوستان که بنده رو تگ کردن عزیزی نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕𝒔 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTiin ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۹/۲۹ در 02:45، GreatNess گفته است: ادمین هایی که باهاشون هم صجبت شدم رو میتونم بگم 1: @Poriaa 2: @Mehrdad 3: @AdmBoT 4: @Asllan 5: @Terible 6: نداشتم بهترین هاستر: @LiN اصلاحیه: 1: @pooria اشتباه شد 1: @Pooriya اینا چون باهاشون هم صحبت شدم میگم که خوبن وگرنه از نظر من همه خوبن از ادمین های لول ۱ که @Pooriyaو DeadSide عزیز که ایدی فرومش رو بلد نیستم تا @Ali عزیز که موسس بازی هست همه گلن و زحمتکش هستند. نقل قول Some stories end without saying goodbye. بعضی از داستانا بدون خداحافظی تموم میشه... :My Account :My Brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۹/۲۹ در 02:45، GreatNess گفته است: ادمین هایی که باهاشون هم صجبت شدم رو میتونم بگم 1: @Poriaa 2: @Mehrdad 3: @AdmBoT 4: @Asllan 5: @Terible 6: نداشتم بهترین هاستر: @LiN اصلاحیه: 1: @pooria اشتباه شد 1: @Pooriya 20 ساعت قبل، Fail گفته است: @Slap شاهکار توی ایونت @Fayez مشتی و بامرام @Syd درجه یک @Pooriya و @jansuz خوش برخورد @AdmBoT زن هاش از تعداد ماشینای من بیشتره @Martyn عشق منه، سر Car Video ها خیلی کمکمون کرد @Exile غیر قابل پیشبینی @DawN @Olden و @Terible وظیفه شناس و @Mohny زحمتکش از هاسترا خیری ندیدیم 17 ساعت قبل، HemosO گفته است: ادمین 1: @Syd @Pooriya ادمین 2: @jansuz @Kentish ادمین 3: @AdmBoT @LoverBoy @Slap ادمین 4: @Asllan @Merkel @Robert @Pokers ادمین 5: @Roya @Terible @Arvan @Mortezaa @PermenentLion ادمین +6: @Kamyab @Toofan ادمین های زحمتکش و ارائه دادن چیز های جدید و سرگرمی های جدید برای ممبر های سرور و تلاش برای پایستگی و پایبندی ممبر ها به سرور و خلاق امیدوارم از حق همچنین ادمین هایی خورده نشه،گرچه بقیه خوب هستند ولیکن که اینا تلاش و اهدافشون برای سروره. (عزت زیاد) 12 ساعت قبل، EIyas گفته است: بین ادمینا نمیشه فرق گذاشت پس با رتبه نمیگم! قبلنا: @PabloEscobar @Noise @HajAbdollah @Neverlose @Luigi در حال حاضر: @Syd @Pooriya @AdmBoT @Asllan @Arvan @Nuclear @Mortezaa @Kamyab @Terible @LiN @Roya @Slap @Olden 10 ساعت قبل، Azure گفته است: @Ali، @Toofan، @Kamyab، @Mohny، @WhiteCollar، @SFC، @EnDWaY، @Mortezaa، @Roya، @Terible، @Nuclear، @DawN، @Olden، @PermenentLion، @Arvan، @Robert، @Pokers، @Merkel، @Asllan، @ZakharAsli، @LoverBoy، @Slap، @Kentish، @LiN، @AnDriaS، @Exile، @JinX، @jansuz، @Mehrdad، @Pooriya، @Syd، @Alireza، @Markeloff، @SajjiLey، @Omid، @Fayez، @Noise، @Neverlose، @Luigi و @Shahrooz. 10 ساعت قبل، DawN گفته است: مرسی از عزیزانی که تگ کردن هر ادمین تو هر زمینه ای بهترین هست و خواهد بود. @Pooriya هم که رفیقمه اصن عشقه @SFC @Kamyab هم دوستای خوبی که قبلا هم با همدیگه ادمین بودیم و سابقه همکاری داشتیم. 9 ساعت قبل، Slap گفته است: مرسی از خودت مهیار جان, عرض ادب مرسی کاظم جان عزیزمی صالح KinG WorK هستیم مرسی سهیل بی نهایت ممنونم ازت فدات درسته که اذیت کردم, ولی وضع اقلیتو دیدی؟ دیدی 1 شدیم؟ ممنون الیاس جان تاج سری کسرا عزیزی امیر جان سیرا جان, فدای شما, نظر لطفتونه, ارادت بهترین خودتونید تشکر ویژه میکنم از کل 18 نفری که تا الان اسم بنده رو اوردید, اگر بخوام تشبیه کنم, مانند یک تن, دینامیت, مواد منفجره از لحاظ انرژی هستید, بهترینا رو براتون ارزو میکنم و بزودی فراهم خواهد کرد. امیدوارم همتون تا الان هدف ما رو متوجه شده باشید - فراهم کردن محیطی سالم و سرگرم کننده برای بازیکنان. متاسفانه معیار مدنظر من برای بهترین بودن (مهارت, سلامت روحی روانی, روشنفکر, خواهان عدالت و ...) چنین چیزی هست. و طی این مدت که در تیم کارکنان حضور داشتم نتوانستم کسی را پیدا کنم که تمام این موارد را 100 درصد داشته باشد. اما اشخاصی رو داریم که نهایت تلاش خود را میکنند که به اون درجه نهایی برسند, از نظر من ان اشخاص اسامی زیر هستند: - @Pooriya - روشنفکر, ذهن باز, حس میکنم مشتاق به یادگیری, فعال - @ZakharAsli - مدیری خیرخواه, کم پیدا در عین حال فعال, کار درست - @AdmBoT - خلاق, سخت کوش, خیرخواه, به شرطی که از دستورات مدیریتی به درستی استفاده کنه. - @Olden - حواس پرت, خلاق, روشنفکر - @EnDWaY - دقیق, شوخ طبع, کار درست - @SFC - غیر قابل تعریف - @Kamyab - مردمی, سلامت کامل, کار درست, خیرخواه و مدافع حقوق بازیکن - @Slap - تعریف از خود که قبول نیست ولی بهترین سو استفاده گر شاید باشم. و از لیست دیموت شده ها: @Neverlose - عرض ادب اقا طاها. @Noise - عرض ادب دانیال جان. 1 ساعت قبل، GreatNess گفته است: اینا چون باهاشون هم صحبت شدم میگم که خوبن وگرنه از نظر من همه خوبن از ادمین های لول ۱ که @Pooriyaو DeadSide عزیز که ایدی فرومش رو بلد نیستم تا @Ali عزیز که موسس بازی هست همه گلن و زحمتکش هستند. تک تکتون عزیزمید، لیمیت ری اکشنام تموم شد همتونو نشد ری اکشن نشون بدم، شرمنده. نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل 14 ساعت قبل، EnDWaY گفته است: تشکر از تمامی دوستان که بنده رو تگ کردن علی یادته ادمین 1 بودی ادمین 5 سرور بودم؟ نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lHadis ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل کسی که همیشه بهترین بوده و بهترین باقی میمونه: @Roya 1 نقل قول .ಇ. °.Revengers.° لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل 17 ساعت قبل، OXLIN گفته است: @Exit نظر لطفته مرسی. 15 ساعت قبل، Azure گفته است: @Exit محبتت رو میرسونه ممنونم. نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل . @Kamyab@EnDWaY @Slap @AdmBoT @Toofan @ORTEGA @SpiCy @SFC 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل و Vipex داداش ایپدیتو نداشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.