این ارسال پرطرفدار است. DeaTShoT ارسال شده در شنبه در 12:21 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:21 سلام عشق های خودم حدودا ۸ ماه پیش من یه وار ویدیو خیلی خفن با کلی زحمت ادیت زدم که ادیتش حدود ۵ روز طول کشید اون موقع قوانین فروم انقدر سخت گیرانه نبود و من از افکت های صوتی +۱۸ استفاده کردم که متاسفانه تاپیک منو بستن حالا ویدئو دوباره آپلود کردم و تسمیم گرفتم دوباره پخشش کنم، ولی نه اینجا هرکی علاقه به دیدن این ویدئو داره تو همین تاپیک ی جمله بنویسه و یا بهم PM بده تا لینک ویدئو براش بفرستم اگر خوشتون اومد همین تاپیک لایک کنید اگر لایک ها به +۱۰ برسه پارت بعدی میزارم... #بی-ادعا... نقل قول @Ali @Meli @Kamyab @SFC @ORTEGA @Toofan @PANDORA @CyberiX @Fail @TheTopRaK @Healer @Exile @DrDep @DastGheyb @arman @Robert @Fadaei @AMIIRHOSEIIN @aSoheyl @Suffer @TheParsa @hoomansa @SinaHarD @Terrorism @AnDriaS @GooD @RedDragon @Opener @PANDORA @Automat @Mohny @UFC @SlimShady @PabloEscobar @Olden @LoverBoy @Sweet @Eye @Roya @Refigh @Mortezaa @Daddy @Iranian @HertZ @SuperMaN @VisuaL @Selma @Peak @Slap @Nuclear @Mastery @KINGBATMAN @LiN @SajjiLey @FcPoker @LoneBoY @OXLIN @Seyed @Xanax @KrillZ @LordMeysam @Payback @IAshkan @FasTShoT @Semtex @Mehrdad @OLYMPIA @Allah @BeheshT @iPOWER @HemosO @AimBot @Kentish @FBI @HaDiSeH @ExTerMe @Danth @Shifo @AMOEHSAN @Fayez @Pooriya 18 8 1 نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeTaM ارسال شده در شنبه در 13:06 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:06 بده لینکو 1 نقل قول هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVeN ارسال شده در شنبه در 13:13 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:13 بفرست پی وی داش نقل قول Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در شنبه در 13:51 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:51 افرین ولی «تصمیم» نقل قول Wolf King Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtoMiX ارسال شده در شنبه در 14:03 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:03 1 ساعت قبل، DeaTShoT گفته است: سلام عشق های خودم حدودا ۸ ماه پیش من یه وار ویدیو خیلی خفن با کلی زحمت ادیت زدم که ادیتش حدود ۵ روز طول کشید اون موقع قوانین فروم انقدر سخت گیرانه نبود و من از افکت های صوتی +۱۸ استفاده کردم که متاسفانه تاپیک منو بستن حالا ویدئو دوباره آپلود کردم و تسمیم گرفتم دوباره پخشش کنم، ولی نه اینجا هرکی علاقه به دیدن این ویدئو داره تو همین تاپیک ی جمله بنویسه و یا بهم PM بده تا لینک ویدئو براش بفرستم اگر خوشتون اومد همین تاپیک لایک کنید اگر لایک ها به +۱۰ برسه پارت بعدی میزارم... #بی-ادعا... ندید میگم GG داش آراش لینکو بفرست ببینیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در شنبه در 14:26 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:26 درود. لینک رو برا منم بفرستید نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در شنبه در 17:52 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:52 بفرس عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mosh ارسال شده در شنبه در 18:01 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:01 9 دقیقه قبل، UpRoaR گفته است: بفرس عزیز لینک نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <Survival Team> <TK> <ST> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در شنبه در 18:04 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:04 لینکش رو میذاشتی همینجا خب برای منم بفرست نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ResTo ارسال شده در شنبه در 18:12 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:12 5 ساعت قبل، DeaTShoT گفته است: اگر لایک ها به +۱۰ برسه پارت بعدی میزارم... اینجارو با اینستا اشتباه گرفتی نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒃𝒐𝒅𝒚 𝒂𝒊𝒏'𝒕 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆𝒚'𝒓𝒆 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒔𝒄𝒂𝒓𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒆𝒏𝒆𝒎𝒚 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Balance ارسال شده در شنبه در 19:18 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:18 بفرس ماهم ببینیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در شنبه در 19:24 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:24 بفرست ببینیم گل. نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sor ارسال شده در شنبه در 20:59 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:59 بفرست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در یکشنبه در 04:55 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 04:55 دوستان فروم محدودیت داره نمیتونم بیشتر از این PM بدم لطفا اگر دوست دارید زودتر براتون بفرستم خودتون pm بدید 11 ساعت قبل، UpRoaR گفته است: بفرس عزیز دادا پی ام بده نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirkz ارسال شده در یکشنبه در 05:57 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 05:57 درود برای بنده هم ارسال کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در یکشنبه در 07:48 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 07:48 1 ساعت قبل، amirkz گفته است: درود برای بنده هم ارسال کن Pm بده ارسال کنم داداش 1 1 نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiyarsh ارسال شده در یکشنبه در 08:53 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 08:53 Number One 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeapoN ارسال شده در یکشنبه در 10:12 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:12 بی زحمت برای بنده هم بفرست دلم برای یه وار تمیز تنگ شده نقل قول C۱۰H۱۶O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در یکشنبه در 11:20 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:20 ۱ ساعت قبل، DastGheyb گفته است: بی زحمت برای بنده هم بفرست دلم برای یه وار تمیز تنگ شده حله داداش بخاطره محدودیت های فروم که (روزانه نمیشه به بیشتر از ۱۰ نفر pm بدی) نمیتونم خودم برات بفرستم شما ی pm به من بده تا لینک ارسال کنم از صبح برا ۵۰نفر فرستادم نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در یکشنبه در 11:21 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:21 اینو sor گذاشت دلت شد داش ناراحت نشی نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در یکشنبه در 11:24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:24 2 دقیقه قبل، TriGGeR گفته است: اینو sor گذاشت دلت شد داش ناراحت نشی داداش وار ویدئو مال منه من دادم اون ببینه یکم عشق کنه ولی بعضی ها نمک نشناس هستن به اسم خودش پخش کرده مهم اینه مال من بوده نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در یکشنبه در 11:25 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:25 هم اکنون، DeaTShoT گفته است: داداش وار ویدئو مال منه من دادم اون ببینه یکم عشق کنه ولی بعضی ها نمک نشناس هستن به اسم خودش پخش کرده مهم اینه مال من بوده میدونم عالی بود نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در یکشنبه در 11:29 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:29 3 دقیقه قبل، TriGGeR گفته است: میدونم عالی بود عشقی میای به ی سری آدم ها حال بدی میان اینکارو میکنن من نمیدونستم اینکارو کرده دمتگرم گفتی نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FasTShoT ارسال شده در یکشنبه در 12:30 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:30 (ویرایش شده) ارش یدونه ای 3> گانر رو دستت نیست! قبولت داریم از قدیم [128]. ویرایش شده یکشنبه در 12:33 توسط FasTShoT نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzraeI ارسال شده در یکشنبه در 14:01 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:01 نقل قول There're no Second chances in Life Only In video games ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.