Proofessor ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13 تا 16 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برگشتن به ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تجربه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +28 نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mehdiking10 ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق، منطقی عالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 6تا 1 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 با سلام خدمت همه ی دوستان اقلیت فدرال در حال حاضر تکمیل است از گذاشتن پست تا اطلاع بعدی بنده خودداری فرمایید. با تشکر لیدر اقلیت فدرال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 با سلام خدمت همه فکشن فدرال امکان عضو گیری را دارا میباشد شما میتوانید تا 48 ساعت دیگر درخواست خود را درج کنید. پست های قبلی نادیده گرفته میشود. یا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RyzenBoT ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19• اسم واقعی: مصطفی• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق صبور رفیق باز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 5 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 23:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقت نداشتم• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجربه + علاقه• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سابقه مناسب در این زمینه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 بار نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ویلسون • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حال نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 بار نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سبحان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب .صبور .باتجربه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Champion ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: اشکان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوبم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4به بالا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 -00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تعلیق شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون قبلا توش بودم حال میداد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قبلا بودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1تا 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoTiNe ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): سرگرمی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دلی و حسی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chars ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۱• اسم واقعی: امیرعلی• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عالی• روزانه چقدر بازی می کنید؟ مشخص نیست• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلایل شخصی• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از نظر بنده خوب است• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه هست• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ده بار نقل قول X KillerS There was no opponent for me, I simply lost myself لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PadZahr ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: نیما • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حال نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اگه یکم اذیت میکنم ولی پسر خوبی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه بسیار شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 نقل قول واعدوالهم ما استطعتم من قوه * سپاه پاسداران انقلاب اسلامی * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BAsil ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: محمدامین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور، فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۰۹:۰۰ الی ۰۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب .صبور .باتجربه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب، خوش اخلاق و خونسرد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مناسبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: دوست ، خوش اخلاق ، شوخ و جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عدم آرامش اعصاب • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنوع ، در اومدن از بیکاری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدرش خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳۰+ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال شوخ و جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-1200 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و امتحان کردن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه کنم و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +60 نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: محمد مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق دوست دارم به دیگران کمک کنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00-10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به کارش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به کارش علاقه دارم و لیدر خوبی داری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید? ۲ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Layko ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18• اسم واقعی: ارشان• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تابع قانون• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 19:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول چه اندوه بار بزرگ میشویم ،که بمیریم. ?? ??????? http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Vlone.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UserName ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب اروم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همین جوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم بهش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱٠٠٠٠بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25• اسم واقعی: علی• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی / مصمم و در بعضی موارد شوخ و دارای علاقه به ورود به دسته ویژه FBI به دلیل اینکه دوستان خوبی توی این دسته دارم• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت به بالا• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 23:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: متاسفانه فکشن National Guard دارای باگ Same Bank Patrol بود که باعث شد مشکلاتی برام پیش بیاد.• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به خاطر دوستان و کسب تجربه بیشتر در FBI که شاید یک روزی لیدری این فکشن رو با اجازه دوستان گرفتم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون یک بار به این فکشن اومدم و دیدم واقعا فکشن خوبیه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 10 بار. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKiarash ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: کیارش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13 الی 1 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای AbbasMZ, LiN, و امیر spicy • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون توش بودم قبلا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 999بار نقل قول :My accounts :My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • سن واقعي: 18 • اسم واقعي: ميثم • در 30 کلمه خود را توصيف کنيد: فعال • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ 5 ساعت • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00):15:00 20:00 • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد: رنک 2 گرفتم • براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل 30 کلمه): رنک 2 بگيرم • چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALiRoK ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: راست گو خوب مهزبان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 یا 8 ساعت شایدم بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10 صبح تا 4 غروب - 7 شب تا 9 شب - 10 شب تا 12 بامداد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوس دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون جای خوباست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار شاد و پیروز باشیم نقل قول LOVE RAP ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.