alarumwalle ارسال شده در June 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2018 ما هر موقع اونت میزاریم با اینکه باید به برنده هم پول بدیم باید التماس ادمین ها کنیم تا درخواست اونت مارو تایید کنن/ معمولا یا 99 درصد مواقع که ادمین لول 2 به بالا ها کلن توجهی ندارن ولی اون امین لول 1 هایی که تایید میکنن هم التماسیه به یه سری ادمین ها هم که میگی میگن حال ندارم حس نظارت نی و از این حرفا و میپیچونن بعضی ها هم که تهدید میکنن که اگه یه بار دیگه بگی فلان میکنم کیک میکنم تایید نمیکم چون همه اینکار رو میکنن به جز 1 2 نفر نمیخوام از کس خاصی شکایت کنم و مدرک بذارم ولی خواهشم اینه که یه فکری برا این موضوع بشه یه سری ها انگار براشون افت داره که اونت تایید کنن چون مثلا ادمین لول 3 ان و اصن توجهی ندارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RockGame ارسال شده در June 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2018 با سلام خدمت شما دوست عزیز در واقع شما قبل از گذاشتن درخواست مسابقه (Request event) باید از طریق Report/ با یک ادمین هماهنگ کنی و بعد از هماهنگی اقدام به درخواست مسابقه کنید. در بیشتر مواقع ادمین ها به دلیل این که آشنایی کافی با شخص درخواست دهنده ندارند و برای پیشگیری از بی نظمی در مسابقه، مسابقه را تائید نمی کنند. نقل قول Everybody dies, but not everybody lives لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alarumwalle ارسال شده در June 16, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2018 (ویرایش شده) دوست عزیز من /report میدم کیک میکنن به دلیل کار شخصی و .... ادمین لول 5 گفت نباید تو /report درخواست کرد و اونت رو کنسل کرد اشنایی ندارن؟ منو نمیشناسی؟ خود شما بهم گفتی من حال ندارم و پیچوندی دوستان انقدری اشنایی و اعتماد دارن که حتی برا نظارت هم نمیان میسپارن دست خودم اینا بهونه های خوبی نیست شما لازم نیست حتما حظور داشته باشی تو اونت مشکلی باشه پلیر صد در صد ریپورت میده با تشکر از شما برای نظرتون پوریا جان ویرایش شده June 16, 2018 توسط alarumwalle نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NavidSilent ارسال شده در June 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2018 با سلام. حق کاملا با شماست، ولی متأسفانه ادمین ها هم از وقتیکه وارد سرور میشن کار های زیادی براشون پیش میاد و حتی وقت نمیکنن چند دقیقه هم بازی کنن و مشغول کمک به بازیکنان و رفع مشکلات اند. تایید اونت قسمتی از وظایفه ی ادمین هاست و وقتی تایید میکنن باید بر اون نظارت هم داشته باشن تا به مشکل بر نخوره، ادمینی که اونت رو تایید میکنه مسئول هست و اگه برگزار کننده اونت اشتباهی کنه باید ادمین جوابگو باشه برای همین ادمین باید کلِ کار هاشو بزاره کنار و تمام هواسش به اونت باشه. دلیل اینکه بعضی وقتا اونت دیر اکسپت میشه یا اکسپت نمیشه بی اعتنائیِ ادمین نیست بلکه کمبود وقت و نداشتن شناخت کافی از بازیکنه (همونطور که پوریا جان گفتن). با این حال ما سعی خودمونو میکنیم که وقتِ بیشتری رو به اونت های بازیکنان اختصاص بدیم. و ممنون که به فکر بهبودِ وضعیتِ سرور هستید، امیدوارم در آینده به اینجور مشکلات برنخورید. موفق باشید. 2 نقل قول ?????ˢⁱˡᵉⁿᵗ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در July 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2018 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت ادمین های عزیز وقتی که داشتم این مشکل دوست عزیزم @alarumwalle رو در این پست میخوندم به خودم واجب دونستم بگم که این مشکل ایشون نیست مشکل ما هم هست. ما تو یک هفته بیش از 40 مرتبه request event دادیم با prise بالا و هر وقت هم که در ریپورت میخواهیم هماهنگ کنیم،کیک میکنید و میزنید Player wad kicked by admin reason: darkhast shaksi dar report. امیدوارم به جای اینکه یکم به فکر عشق و حال خودشون تو گیم باشن به فکر بقیه ی افراد نیز باشند. درسته که شما ادمین هستید اما در قبال ادمینی شما یه سری وظایفی رو قبول کردید،پس موظف هستید که بهش عمل کنید. مرسی از ادمین نوید. @NavidSilent 2 نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
behzadleito ارسال شده در December 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2018 (ویرایش شده) در در 6/17/2018 در 02:25، NavidSilent گفته است: با سلام. حق کاملا با شماست، ولی متأسفانه ادمین ها هم از وقتیکه وارد سرور میشن کار های زیادی براشون پیش میاد و حتی وقت نمیکنن چند دقیقه هم بازی کنن و مشغول کمک به بازیکنان و رفع مشکلات اند. تایید اونت قسمتی از وظایفه ی ادمین هاست و وقتی تایید میکنن باید بر اون نظارت هم داشته باشن تا به مشکل بر نخوره، ادمینی که اونت رو تایید میکنه مسئول هست و اگه برگزار کننده اونت اشتباهی کنه باید ادمین جوابگو باشه برای همین ادمین باید کلِ کار هاشو بزاره کنار و تمام هواسش به اونت باشه. دلیل اینکه بعضی وقتا اونت دیر اکسپت میشه یا اکسپت نمیشه بی اعتنائیِ ادمین نیست بلکه کمبود وقت و نداشتن شناخت کافی از بازیکنه (همونطور که پوریا جان گفتن). با این حال ما سعی خودمونو میکنیم که وقتِ بیشتری رو به اونت های بازیکنان اختصاص بدیم. و ممنون که به فکر بهبودِ وضعیتِ سرور هستید، امیدوارم در آینده به اینجور مشکلات برنخورید. موفق باشید. من مخالفم چون ادمین ها الکی دارن رنک میگیرن میرن بالا اخه ادمین باید به فکر بازیکنان باشه فقط نباید که داخل /report جواب آدم رو بدن معذرت میخوام ولی کسایی ادمین شدن که لیاقت ادمین شدن رو ندارن به خدا مردترین ادمینی که دیدم magnito بود چون واقعا کارش رو درست انجام میداد ولی معذرت میخوام ولی مثلا علی که سازنده بازی هست میری پیشش سلام میکنی جواب نمیده اخه این چه وضعش هست من یه بار پولم باگ شده بود 2mil من خود به خود شده بود 0 البته تو یه اکانت اصلیم یک ساعت دنبال علی رفتم آخر جوابم نداد آخرش هم که جواب داد گفت به من چه مشکل خودتونه مشکل من نیست اخه این چه ادمینیه؟ که کلی باید التماسش کنی آخرم مشکلت رو حل نکنه الان شما یا ادمین ها میاین میگین که این موضوع غیر ممکنه ولی من به جون مادرم و همه عزیزام قسم میخورم که واقعیته لطفا رسیدگی کنید ویرایش شده December 21, 2018 توسط behzadleito به جای عزیز نوشته بودم ازیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در December 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2018 درود به نظر من نظارت مسابقه باید به گزارش کار همه ی ادمین ها اضافه بشه، هفته ای حداقل 6 مسابقه. @Ali @Meli @Shayan نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 با سلام. قوانین جدیدی در رابطه با نظارت بر مسابقات و برگزاری آنها برای تیم ادمین ها تنظیم شده و به آنها اعلام خواهد شد. با عرض پوزش بابت مشکلات پیش آمده. نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.