WarranT ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 5 ساعت قبل، Fayez گفته است: وقتی منتظر لیدری هستی: @DawN عالی بود عرفان با همستر رقابت کنید نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forces ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 وای حاجی فقط اونجای که امیر SFC Gotoمیده نقل قول در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamester ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 (ویرایش شده) 6 ساعت قبل، Fayez گفته است: عرض سلام دوستان گل برگشتیم با یک میم های قوی تر امیدوارم لذت ببرید وقتی میخوای Jail break رو Fail کنی: وقتی میگن برای ادمین شدن باید عکستو بدی: وقتی منتظر لیدری هستی: وقتی به علی پیام میدی: وقتی شانست مثل قیافته: و همچنین چند تا سم به شکل ویدئو ببینیم - سم - وقتی ادمین میاد Check-PC - راسته یا کیکه؟ فکر کنم میمر بهتر از من نباشه امیدوارم لذت برده باشید با لایک دادن و نظر دادن خوشحالم میکنید ❤ @Fail @Automat @AdmBoT @None @DoNaLd @Blank @ArmouR @Ali @Kamyab @Mohny @Fazaei @ARMIIN @Luigi @Feu @AliAgent @Pokers @Martyn @DawN @SFC @Opener @Empratur @FeaRLeSS @FesTival @TankeBiPelak @Forces @Azure @moji @CalVinKleiN @Terible @Exile @LordMeysam @SuperMaN @Arise @FrostBite @Thony @Hox @special76 @Parshan @Robert @MOHAMMADAFE @Farab @Hazzard @Hamester @iSad @AllaH @Elone @AlonSo @BraTE @Epic @Neverlose @Mortezaa @AmirMahdi @SargurD @Iranian @AbneR @Slap و بقیه گل ها... داداش خوب بودا فقط سعی کن از رنگ قرمز و زرد توی میم استفاده نکنی و سعی کن فونت نیلوفر دانلود کنی برای خنده دارتر شدن میم هات دفعه بعدیپکشون کن بنظرم یکم فونت هات همکج بودن سعی کن قرینه کنیشون با جمله آخرتم حال نکردم خداییش ویرایش شده May 28 توسط Hamester نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeaRLeSS ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 3 ساعت قبل، Fayez گفته است: حله داداش مرسی سعی کردم از زرد برای روشن بودن گفتگو ها استفاده کنم متن زرد با بکگراند سفید باعث میشه نتونی بخونی متنو نقل قول 𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝓫𝓪𝓵𝓵𝓼 𝓽𝓸 𝓼𝓪𝔂 𝓫𝓾𝓵𝓵𝓼𝓱𝓲𝓽 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓯𝓪𝓬𝓮 𝓝𝓸 𝓸𝓷𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮𝓭 𝔀𝓱𝓸 𝓲 𝔀𝓪𝓼 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝓲 𝓹𝓾𝓽 𝓸𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓪𝓼𝓴 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 5 ساعت قبل، AlonSo گفته است: ایناس که بده چایی بیارم؟ هرچی میخای بیار فقط بیا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 10 دقیقه قبل، DawN گفته است: هرچی میخای بیار فقط بیا ای جان نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 ناموصا عالی دمت گرم نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salvage ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 معرکه نقل قول My Best friends for ever Kazem my love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 فقط هلپر تازه وارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در May 29 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29 عالی عرفان نقل قول 」 「 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quff ارسال شده در May 29 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29 وای خدا نکشدت نقل قول میمِ مُلتفت خالکوبی شده روی دست تقدیر... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در May 29 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29 خب دو نفر در حال رقابت هستند... @Hamester VS @Fayez هر کدوم برنده بشین ۱میل از طرف من بهتون داده میشههه نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 29 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29 بچه های میمر نیاز به رعایت یه سری نکات ریز و همینطور نکات بزرگ دارید, بزارید بیام... نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در May 30 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30 در ۱۴۰۳/۳/۸ در 14:40، Fayez گفته است: عرض سلام دوستان گل برگشتیم با یک میم های قوی تر امیدوارم لذت ببرید وقتی میخوای Jail break رو Fail کنی: وقتی میگن برای ادمین شدن باید عکستو بدی: وقتی منتظر لیدری هستی: وقتی به علی پیام میدی: وقتی شانست مثل قیافته: و همچنین چند تا سم به شکل ویدئو ببینیم - سم - وقتی ادمین میاد Check-PC - راسته یا کیکه؟ فکر کنم میمر بهتر از من نباشه امیدوارم لذت برده باشید با لایک دادن و نظر دادن خوشحالم میکنید ❤ @Fail @Automat @AdmBoT @None @DoNaLd @Blank @ArmouR @Ali @Kamyab @Mohny @Fazaei @ARMIIN @Luigi @Feu @AliAgent @Pokers @Martyn @DawN @SFC @Opener @Empratur @FeaRLeSS @FesTival @TankeBiPelak @Forces @Azure @moji @CalVinKleiN @Terible @Exile @LordMeysam @SuperMaN @Arise @FrostBite @Thony @Hox @special76 @Parshan @Robert @MOHAMMADAFE @Farab @Hazzard @Hamester @iSad @AllaH @Elone @AlonSo @BraTE @Epic @Neverlose @Mortezaa @AmirMahdi @SargurD @Iranian @AbneR @Slap و بقیه گل ها... خیلی هم عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در May 30 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30 جالب بود قشنگ بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در May 30 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30 دهنت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 در ۱۴۰۳/۳/۸ در 14:40، Fayez گفته است: فکر کنم میمر بهتر از من نباشه تو این تاپیک این بهترین میم بود داش بد به دلت راه نده نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mastery ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 در ۱۴۰۳/۳/۸ در 14:40، Fayez گفته است: عرض سلام دوستان گل برگشتیم با یک میم های قوی تر امیدوارم لذت ببرید وقتی میخوای Jail break رو Fail کنی: وقتی میگن برای ادمین شدن باید عکستو بدی: وقتی منتظر لیدری هستی: وقتی به علی پیام میدی: وقتی شانست مثل قیافته: و همچنین چند تا سم به شکل ویدئو ببینیم - سم - وقتی ادمین میاد Check-PC - راسته یا کیکه؟ فکر کنم میمر بهتر از من نباشه امیدوارم لذت برده باشید با لایک دادن و نظر دادن خوشحالم میکنید ❤ @Fail @Automat @AdmBoT @None @DoNaLd @Blank @ArmouR @Ali @Kamyab @Mohny @Fazaei @ARMIIN @Luigi @Feu @AliAgent @Pokers @Martyn @DawN @SFC @Opener @Empratur @FeaRLeSS @FesTival @TankeBiPelak @Forces @Azure @moji @CalVinKleiN @Terible @Exile @LordMeysam @SuperMaN @Arise @FrostBite @Thony @Hox @special76 @Parshan @Robert @MOHAMMADAFE @Farab @Hazzard @Hamester @iSad @AllaH @Elone @AlonSo @BraTE @Epic @Neverlose @Mortezaa @AmirMahdi @SargurD @Iranian @AbneR @Slap و بقیه گل ها... ۱- منو تگ نکردی باهات قهرم . ۲- میم هات از قبلی ها بهترین شدن ، عالی نقل قول Maybe you would be a better person if only your father was more careful in choosing his wife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 عالی مثل همیشه نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در June 15 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15 عالی نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tohi ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Healer ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 نقل قول ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! CaKe Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.