jimz ارسال شده در September 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2023 (ویرایش شده) سلام قیمت بیمه ماشین ها خیلی بالاست به خاطر همین من از ترسم ماشین گرون قیمت نمیخرم من یه فونیکس دارم بیمه اش تموم شده بود وقتی که بیمه کردمش حدود 20k ازم کم شد بعد همون روز بیمه ماشین من تموم شد اینقدر ماشینم رو ترکوندن یکی با اصلحه میترکوند یکی با کامیون میومد میزد چپش میکرد حالا اونی که با اصلحه میزد میتونستم بهش کال بدم بره زندان ولی اونی که با کامیون میزنه ماشین من رو چپ میکنه اون رو چیکار کنم تازه اونیم که با اصلحه میزنه من میتونم بهش یک وانتد بدم و پنج دقیقه میره زندان حالا ماشین من که ارزون قیمته بیمه اش اینقدر گرونه حالا اونایی که ماشینای گرون قیمت دارن که هر بیمه اون ماشینا تقریبا 25k اینا هست اونا باید چیکار کنن. لطفا کامل بخونید ممنون ویرایش شده September 22, 2023 توسط jimz لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 @ArSaCiA @Toofan پاسخگو باشید ما اینجا داریم زحمت میکشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۳۱ در 23:20، jimz گفته است: یکی با کامیون میومد جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در September 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2023 شما باید به اندازه بودجه خودتون خرج کنین, وقتی که شما یه ماشین به قیمت بالا میگیرین یعنی با تمام خوبی و بدی هاش کنار اومدین و اونو خریدین یه مثال خیلی ساده بزنم: شما یه دوست دختر خیلی پولدار داره ولی خودت چیزی نداری و جیبت خالیه خب معلومه نمیتونی خرجیشو بدی و میزاره میره پی کسی که هم ترازش باشه ولی اگه یه دوست دختر داشته باشی که مثل خودت باشه ولی تو یه پله ازش بالاتر باشی میتونی پیشه خودت نگهش داری مثال از این قشنگ تر؟ :|||| (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTTio ارسال شده در September 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2023 در 1 ساعت قبل، Learning گفته است: شما باید به اندازه بودجه خودتون خرج کنین, وقتی که شما یه ماشین به قیمت بالا میگیرین یعنی با تمام خوبی و بدی هاش کنار اومدین و اونو خریدین یه مثال خیلی ساده بزنم: شما یه دوست دختر خیلی پولدار داره ولی خودت چیزی نداری و جیبت خالیه خب معلومه نمیتونی خرجیشو بدی و میزاره میره پی کسی که هم ترازش باشه ولی اگه یه دوست دختر داشته باشی که مثل خودت باشه ولی تو یه پله ازش بالاتر باشی میتونی پیشه خودت نگهش داری مثال از این قشنگ تر؟ :|||| با بخش اول حرفات موافقم اما بخش دوم حرفت یکم بچه گونه نیست؟ _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در September 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2023 در هم اکنون، Bishkoch گفته است: با بخش اول حرفات موافقم اما بخش دوم حرفت یکم بچه گونه نیست؟ اره ولش زیاد بهش فکر نکن (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTTio ارسال شده در September 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2023 در 2 دقیقه قبل، Learning گفته است: اره ولش زیاد بهش فکر نکن _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jimz ارسال شده در September 25, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2023 (ویرایش شده) دوست دختر کجا بود بابا من از ترسم فونیکس رو سوار نمیشم قیمت بیمه هارو بیارید پایین من خودم رو پاره کردم تا خریدمش حالا باید خودمو پاره کنم پول بیمه رو بدم مگه من در روز چه قدر در میارم ویرایش شده September 25, 2023 توسط jimz لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jimz ارسال شده در September 25, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2023 خب داداش بزار من یه مثال برای شما بزنم شما فکر کن زن داری بعد دو میلیون خرج صورتش کردی بعد یهو کفش پاشنه بلندش گیر کنه به یکجایی با صورت بره تو آسفالت بعد تو یه دو میلیون دیگه باید خرجش کنی چاره ای نداری ولت نمیکنه حالا من یه سوالی از شما دارم آیا تو زدی زیر پاش که بخوره زمین معلومه که نه ولی باید یه دو میل دیگه خرجش کنی مشکل منم همینه من با کلی بدبختی و زحمت یه فونیکس خریدم بعد هی میان میزنن میترکوننش آیا پول بیمه رو اونا میدن نه من باید بدم اونا فقت میان میترکنن میرن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElmiraKamrani58 ارسال شده در September 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2023 ماهم اینو 2سال پیش تجربه کردیم و گذراست! اوایلی که بازی رو شروع کرده بودم هزینه واسه بیمه واسه م سخت بود. به مرور درامد هات بیشتر میشه و روش بدست اوردن پول بازی رو یادمیگیری و همه اینارو فراموش میکنی! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2023 درود هزینه بالایی توی بالا بودن قیمت بیمه های ماشین های زیر ده میلیون نمی بینم. نظرم ( - ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در September 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2023 درود شما ۴ تا بار کامیون به بری پول بیمه در اومده - Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در September 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۳۱ در 23:20، jimz گفته است: سلام قیمت بیمه ماشین ها خیلی بالاست به خاطر همین من از ترسم ماشین گرون قیمت نمیخرم من یه فونیکس دارم بیمه اش تموم شده بود وقتی که بیمه کردمش حدود 20k ازم کم شد بعد همون روز بیمه ماشین من تموم شد اینقدر ماشینم رو ترکوندن یکی با اصلحه میترکوند یکی با کامیون میومد میزد چپش میکرد حالا اونی که با اصلحه میزد میتونستم بهش کال بدم بره زندان ولی اونی که با کامیون میزنه ماشین من رو چپ میکنه اون رو چیکار کنم تازه اونیم که با اصلحه میزنه من میتونم بهش یک وانتد بدم و پنج دقیقه میره زندان حالا ماشین من که ارزون قیمته بیمه اش اینقدر گرونه حالا اونایی که ماشینای گرون قیمت دارن که هر بیمه اون ماشینا تقریبا 25k اینا هست اونا باید چیکار کنن. لطفا کامل بخونید ممنون مخالفم. Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2023 در در ۱۴۰۲/۷/۳ در 22:03، Learning گفته است: شما یه دوست دختر خیلی پولدار داره ولی خودت چیزی نداری و جیبت خالیه خب معلومه نمیتونی خرجیشو بدی و میزاره میره پی کسی که هم ترازش باشه ولی اگه یه دوست دختر داشته باشی که مثل خودت باشه ولی تو یه پله ازش بالاتر باشی میتونی پیشه خودت نگهش داری قشنگ ولی خنده دار در 8 ساعت قبل، jadval2 گفته است: درود شما ۴ تا بار کامیون به بری پول بیمه در اومده - /Jobs Bus Lv Garbageman /Gedaii Materials ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 نظرم منفی هست در حد توانت خرج کن مثال تو اگه یه کانکس ته ال وی داری و پولت زیاد نیست قطعا نباید بری یه sultan بخری که نتونی پول بیمشو بدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 در در ۱۴۰۲/۷/۴ در 15:59، ElmiraKamrani58 گفته است: ماهم اینو 2سال پیش تجربه کردیم و گذراست! اوایلی که بازی رو شروع کرده بودم هزینه واسه بیمه واسه م سخت بود. به مرور درامد هات بیشتر میشه و روش بدست اوردن پول بازی رو یادمیگیری و همه اینارو فراموش میکنی! اصلا چرا بیمه باید بدیم؟؟ ۱. وقتی تو واقعیت تصادف میکنی هر وقت دلت بخواد ماشین رو تعمیر میکنی ۲. بیمه نصف یا بیشتر پول حوادث رو میده ۳. تو یک دفعه به بیمه پول میدی و دفعه های بعدش تا تایم ببمه تو پول میگیری از بیمه نه بیمه از تو 1 ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jimz ارسال شده در September 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 ببین آه حرف منطقی یعنی این لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2023 در 9 ساعت قبل، jimz گفته است: ببین آه حرف منطقی یعنی این ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 در در ۱۴۰۲/۷/۷ در 09:37، Nikotin گفته است: این معنی چی میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 5 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 5 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده