Pooriya ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 سلام! فرض کنین دارین یه کتاب مینویسین، شخصیت بد تو آخر داستان تو درگیری با شخصیت خوب داستان خودشو فدا میکنه و کار خوبی میکنه. شما جمله ی پایانی رو از دید شخصیت بد داستان چی می نویسید؟ خلاقیتتون رو تو این تاپیک پیاده کنین... استارتشو خودم میزنم: "آری، حال که خود را فدای آنچه همیشه می هراسیدم کردم، مبهوتم در آنکه اکنون چه می گنجد در خیال آدمان... حقارت است دیدن اینکه محبوب آنها پس از اینکار، من نیستم." مخفی کننده @ArSaCiA @Toofan @Meli @AliAgent @AbbasMZ @83mehrdad83 @Original @TheVisage @AbneR @Alligator @BuTleR @Farab @LeytoM @illuminati @iSpicy @TheWestSide @Sepehr @TheExpert @BeYoNDeR @Robert @Martyn @ElmiraKamrani58 @RoseRain @TheMasTeR و بقیه دوستان... 4 نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 مِردم بای جامع و کامل 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در August 26, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 در هم اکنون، iSpicy گفته است: مِردم بای جامع و کامل قلبم اکلیلی شد چقدر رمانتیک ? دهنت سرویس مرد این چیه نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 (ویرایش شده) پس چنین است حال خوبِ یک کار خوب... ویرایش شده August 26, 2023 توسط Farab 1 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 در 1 دقیقه قبل، Pooriya گفته است: قلبم اکلیلی شد چقدر رمانتیک ? دهنت سرویس مرد این چیه خوب داره میمیره جون نداره یک ساعت حرف بزنه همین هم زیاد بود یک هو مِرد 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 (ویرایش شده) ”در آخرین نفسهای زندگیام، تمامی سنگینیها و تیرگیها را از خود بیرون میکنم، تا تو را با یک لبخند و یک قطرهای از نور وجودم ترک کنم.“ ویرایش شده August 26, 2023 توسط AmirMahdi Amirmetti 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 در این لحظه آخر، در حالی که دستانم به خون میچکد و نفسهایم سخت میآید، با خشم و تلخی در قلبم، میفهمم که تنها راه برای تلاش درست و اصلاح کردن اشتباهات گذشته، فداکاری است. اینجاست که من، شخصیت بد داستان، با اقتدار و شجاعت خود را به قربانی میگذارم و آخرین عطش خود را برای نجات جامعه از سایههای تاریک دلیرانه میپذیرم. 1 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 این منم، سالها می گذرد و هزاران من در ذهن ها پرورش میابد، اما این منم، سال هایی که گذشت هیچ در خیالم نبود که من، این شوم. از گذشته حسرت و گلگی ندارم، خوب یا بد از یاد میرود، تلخ است که تمامی بت ها شکسته خواهند شد و ابدیتی وجود ندارد، پیش از آنکه وحشت سرنوشت پیش رو مرا گرفتار کند، کنجکاو آنم، این منم. جیگرایکس ایکس ایکس سپهر 1 1 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در August 26, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 در 1 ساعت قبل، Farab گفته است: پس چنین است حال خوبِ یک کار خوب... نواختی Farab جان در 57 دقیقه قبل، AmirMahdi گفته است: ”در آخرین نفسهای زندگیام، تمامی سنگینیها و تیرگیها را از خود بیرون میکنم، تا تو را با یک لبخند و یک قطرهای از نور وجودم ترک کنم.“ Ummmm در 11 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: این منم، سالها می گذرد و هزاران من در ذهن ها پرورش میابد، اما این منم، سال هایی که گذشت هیچ در خیالم نبود که من، این شوم. از گذشته حسرت و گلگی ندارم، خوب یا بد از یاد میرود، تلخ است که تمامی بت ها شکسته خواهند شد و ابدیتی وجود ندارد، پیش از آنکه وحشت سرنوشت پیش رو مرا گرفتار کند، کنجکاو آنم، این منم. جیگرایکس ایکس ایکس سپهر عالی بود نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 همش قشنگ بووود نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 ای بیچاره، تموم عمر فکر کردی خوب بودی! لحظه آخری جامو با تو عوض کردم.بد زندگی کردم اما خوب دارم میمیرم..... وقتی من بمیرم همه اسم منو یادشون میمونه بیگ اسموووووک پ.ن: این خط اخریه گند زد میدونم ولی لامصب فاز سنگینی تو دیالوگ اخری عه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 نه نه نباید پیشنهاد سرآشپز رو انتخاب میکردم (سرآشپز: عزراعیل) پ.ن: اول ببینید سرآشپز کیه بعد انتخاب کنید تا دچار سرنوشت من نشید. نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 میگه که : ما اونقدرا هم بدرد نخور نبودیم... نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در 3 ساعت قبل، CyberDyne گفته است: ای بیچاره، تموم عمر فکر کردی خوب بودی! لحظه آخری جامو با تو عوض کردم.بد زندگی کردم اما خوب دارم میمیرم..... وقتی من بمیرم همه اسم منو یادشون میمونه بیگ اسموووووک پ.ن: این خط اخریه گند زد میدونم ولی لامصب فاز سنگینی تو دیالوگ اخری عه طرف دمه مرگش چقدر حرف زده 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در 50 دقیقه قبل، iSpicy گفته است: طرف دمه مرگش چقدر حرف زده خدا بیامرز ادم پر حرفی بوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 من خوده خوداممم (بنده خدا مثله اینکه خودشو خدا فرض میکرده) نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در ۱ ساعت قبل، iSpicy گفته است: طرف دمه مرگش چقدر حرف زده عهه سلام اسپاگتی نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 @Pooriyaمگه نگفتی یه جمله پس چرا دوستان یه پاراگراف مینویسن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در August 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در 4 دقیقه قبل، AmirMahdi گفته است: @Pooriyaمگه نگفتی یه جمله پس چرا دوستان یه پاراگراف مینویسن؟ انقدری که تو حس رفتن باید بازیگر می شدن نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 شخصیت خوب خطاب به شخصیت بد: دمه آخری میگه که `` ای که از کوچه معشوقه ما میگذری قسمت ما نشد این عشق حلالت باشد `` در 13 ساعت قبل، AmirMahdi گفته است: ”در آخرین نفسهای زندگیام، تمامی سنگینیها و تیرگیها را از خود بیرون میکنم، تا تو را با یک لبخند و یک قطرهای از نور وجودم ترک کنم.“ 1 نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در 10 دقیقه قبل، Pooriya گفته است: انقدری که تو حس رفتن باید بازیگر می شدن خیلی جنایی شد من خواستم یکم رمانتیکش کنم در 3 دقیقه قبل، CalaCe گفته است: دمه آخری میگه که `` ای که از کوچه معشوقه ما میگذری قسمت ما نشد این عشق حلالت باشد `` اون متاسفانه دم آخر نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در 16 دقیقه قبل، AmirMahdi گفته است: خیلی جنایی شد من خواستم یکم رمانتیکش کنم اون متاسفانه دم آخر نبود دم آخر بود دیگه داش نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در 19 دقیقه قبل، CalaCe گفته است: دم آخر بود دیگه داش منظورم یه چی دیگست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در 9 دقیقه قبل، AmirMahdi گفته است: منظورم یه چی دیگست نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در 6 ساعت قبل، CyberDyne گفته است: خدا بیامرز ادم پر حرفی بوده عجب در 6 ساعت قبل، ImmoraL گفته است: عهه سلام اسپاگتی آقا نگو زشته بقیه هم یاد میگیرن 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.