Vortlu ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 سلام به تمامی پلیر های عزیز ارساکیا گیم. امید وارم حال همتون خوب باشه. میدونم که پیشنهاد خیلی جالبی نیست اما گفتم بگم که دیگه یا شانس یا اقبال. ببینید ما تو سرور های بزرگ و جدید امروزی میبینیم واسه واقعی شدن گیم میان مسجد میزنن. جالبه همینجا میشه روحانی به بازی اضافه کرد و ..... خوب حالا نظر من اینکه یه مسجد به بازی اضافه میکنیم. بعد هر کی میاد تو سرور ساعت ۱۲:۳۰ دقیقه میره نماز اول وقت میخونه. بعدش ۶۰۰۰ پول میگیره خوب ولی در مجموع انگار باد آوردس و باد میبرتش ولی سرور بروز میشه. شاید بگین که مادیفیکیشن سرور برا اینکار باید کلا تغییر کنه اما نه. بنده خودم یه فایل سمپ سرور ران کردم داخلش مسجد وجود نداشت (به شکل بصری) اما یک علامت داخلش بود که اگه وارد اون میشدی نماز میخوندی بعدشم بهت امتیاز میداد. حالا اون بازی که کلا بر اساس جنگ بسیج و سپاه و آمریکا و اینا بود. ولی توی سرور RPG هم امکان این کار ها هست. بازم دست خودته ادمین جان. من خودم میدم پیشنهاد جالبی نیست اما برای بروز شدن سرور و افزایش جمعیت ارساکیا نیازه. در مجموع میشه یه منبع درآمد واس اونایی که هی ۵ ک ۵ ک میگیرین از مردم. مووفق باشید 1 ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 اصلا فکرشم نکن. (-) بسته شد. بدرود. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 XDDDDD میخوای یه فکشن آخوندها هم واسش بزاریم واسه سبز کردن اکتیویتی باید در هفته 5 نفرو نماز خون کنن داش نظرت ژالبه ها ولی اینجا بیشتریا کافرن شاید صد کا هم بدی مسجد نیان 1 .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 نظر بنده - است. بنده خودم مؤمن نیستم اما توهین میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chvrsi ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 در 47 دقیقه قبل، Armour گفته است: نظر بنده - است. بنده خودم مؤمن نیستم اما توهین میشه در ارساکیا کافر هم پیدا میشه @GodWorld 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 در 13 دقیقه قبل، LilTjay گفته است: در ارساکیا کافر هم پیدا میشه @GodWorld لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 مخالف! خواهشا دین، مذهب و سیاست رو از بازی بیرون نگه دارید! 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaNiTaS ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 مخالفم خودم اعتقاد خاصی ندارم ولی به نظرم عقلانی نیست برای رفتن به مسجد کسی پول بگیره، بالاخره تو سرور چند نفر مومن هست که با این کار بهشون بر میخوره. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در July 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 انصافا منطقه دوستان خودمم تو توضیحات گفتم نظر جالبی نیست. از لیدر خواهش دارم تایپیک رو ببنده ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 - مخالفم آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 در 1 ساعت قبل، LilTjay گفته است: در ارساکیا کافر هم پیدا میشه @GodWorld چرا منو تگ میکنی سوسیس در 9 ساعت قبل، GAMES1SR گفته است: سلام به تمامی پلیر های عزیز ارساکیا گیم. امید وارم حال همتون خوب باشه. میدونم که پیشنهاد خیلی جالبی نیست اما گفتم بگم که دیگه یا شانس یا اقبال. ببینید ما تو سرور های بزرگ و جدید امروزی میبینیم واسه واقعی شدن گیم میان مسجد میزنن. جالبه همینجا میشه روحانی به بازی اضافه کرد و ..... خوب حالا نظر من اینکه یه مسجد به بازی اضافه میکنیم. بعد هر کی میاد تو سرور ساعت ۱۲:۳۰ دقیقه میره نماز اول وقت میخونه. بعدش ۶۰۰۰ پول میگیره خوب ولی در مجموع انگار باد آوردس و باد میبرتش ولی سرور بروز میشه. شاید بگین که مادیفیکیشن سرور برا اینکار باید کلا تغییر کنه اما نه. بنده خودم یه فایل سمپ سرور ران کردم داخلش مسجد وجود نداشت (به شکل بصری) اما یک علامت داخلش بود که اگه وارد اون میشدی نماز میخوندی بعدشم بهت امتیاز میداد. حالا اون بازی که کلا بر اساس جنگ بسیج و سپاه و آمریکا و اینا بود. ولی توی سرور RPG هم امکان این کار ها هست. بازم دست خودته ادمین جان. من خودم میدم پیشنهاد جالبی نیست اما برای بروز شدن سرور و افزایش جمعیت ارساکیا نیازه. در مجموع میشه یه منبع درآمد واس اونایی که هی ۵ ک ۵ ک میگیرین از مردم. مووفق باشید @Dnis @Elone @ImmoraL @Supervisor Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 @GodWorld فکرش رو کن راب فکشن طلبه و حوزه هرکی خواست هدایت بشه بیاد پیش خودم 1 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 موافقم در صورتی که بنده رنک استاد سعید طوسی رو بگیرم ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 در هم اکنون، Cocaine گفته است: موافقم در صورتی که بنده رنک استاد سعید طوسی رو بگیرم 1 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 با سلام و درود خدمت شما متاسفانه پیشنهاد شما با موافقت اکثریت ناظران پیشنهاد و انتقادات نشد. ( - ) . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 جالبه ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 (ویرایش شده) کاملا منفی 1 جا از دست اینا آزادیم اونم میخواین خراب کنین بیارید که چی بشه؟ نه منفی ویرایش شده July 27, 2023 توسط DrEaMeR 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inverse ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 مخالفت زیاد میکنم با این پیشنهادت ( - ) Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 در 7 دقیقه قبل، Inverse گفته است: مخالفت زیاد میکنم با این پیشنهادت ( - ) ♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 اصلا ارزشش رو داره وقت گذاشته بشه برای این مورد؟ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۵ در 22:19، DrEaMeR گفته است: کاملا منفی 1 جا از دست اینا آزادیم اونم میخواین خراب کنین بیارید که چی بشه؟ نه منفی حق در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 حاجی فک کن آخوند بیاریم آرساکیا یه مرحله اضافه شه عمامه اشو اگه تونستیم بندازیم 20ک بگیریم @DrDep 1 ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElmiraKamrani58 ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 (ویرایش شده) بعدم مجازات شرعی به قوانین فعلی اضافه شه! ویرایش شده July 29, 2023 توسط ElmiraKamrani58 edit 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 اگه فقط یه اینتریور باشه و FPS Drop به سرور نده به نظرم جالبه ولی نه این که آخوند اضافه شه Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده