Beigi ارسال شده در July 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 @Markeloff من سیل دارم گریه میکنم سیگارتو بده به من رفیق دو کام من بزنم سیگاری نیستم میدونی فقط میخوام فاز بخرم نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در July 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 در 12 ساعت قبل، CaKe گفته است: امیدوارم که از این داستان عشقی خوشتون بیاد اگه دوست داشتین بازم براتون میسازیم با همکاری: @RoseRain لینک دانلود: https://up.yekpars.com/uploads/165803217612890.mp4 @ArSaCiA @Meli @SFC @Alireza @Markeloff @ORTEGA @BourBoN @FieRy @Feu @Nate @Forget @OddiN @Forrest @Amiiir @Shayawn @Pokers @FcPoker @Farab @Aone @Hesam @MILADemon @FeLFLi @Aliherfei @Omid @OmidGH @Mohana @Mahi @Palycity @Awsl @ElmiraKamrani58 @Toofan @SaLiOne @llErrorsll @Elijah @iKamyar @KimBerLy @MwM @Umbrella234 @HaajAgha عذرخواهم اگر بقیه دوستان تگ نشدند عالی نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در July 17, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 @iLOVEU هی @MwM مرسی @Forget خیلی ممنون @Shayawn مرسی از نظرت @Holly تنکس @llErrorsll مرسی @Umbrella234 اره راست میگی امکانش داشت @Aliherfei مرسی واقعا نظر شما بهم دلگرمی میده @KimBerLy خیلی ممنون از نظرت @Palycity مرسی واقعا خوشحال شدم پسندیدی @Pokers @SFC مرسی خوشحال شدم از نظرت @OddiN خیلی ممنونم @Aone مرسی ولی دیگه دستمو رو نکن @JvDAdler بعله شانس نداشت طفلی @Markeloff مرسی واقعا خوشحال شدم خوشت اومد @FeaRLeSS یه کمی جنبه ی طنز هم داره دیگه @Beigi هی @Feu مرسی از شما 2 نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در July 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 جالب بود نقل قول >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در July 17, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 @Dihan مرسی خیلی ممنون نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nova ارسال شده در July 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، CaKe گفته است: @Dihan هعی سید یاد عشق های تجربه نشده افتادم عالی بود ویرایش شده July 17, 2022 توسط Nova نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در July 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 سید به احتمال زیاد دود شد رفت هوا رفت وسایل روضه امام حسین آماده کنه ? نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaajAqA ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، AlenLion گفته است: سید به احتمال زیاد دود شد رفت هوا رفت وسایل روضه امام حسین آماده کنه ? اره یه سرم اومد پیش من چند تا وسیله اومد برداشت برد پولشم نداد یه جور دیگه حساب کرد... یکم ثواب بهم داد تا در اخرت پیش خدای خود احساس خوبی داشته باشم! ویرایش شده July 18, 2022 توسط HaajAgha 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohana ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 خوش ساخت بود 1 نقل قول ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در July 18, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 @Mohana نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 در 17 ساعت قبل، Beigi گفته است: @Markeloff من سیل دارم گریه میکنم سیگارتو بده به من رفیق دو کام من بزنم سیگاری نیستم میدونی فقط میخوام فاز بخرم سیگاری که دادی به من روشن نکردم دستمه.... نمیخوام روشنش کنم خدایی دیگه بسمه.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در July 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2022 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۴/۲۶ در 09:27، CaKe گفته است: امیدوارم که از این داستان عشقی خوشتون بیاد اگه دوست داشتین بازم براتون میسازیم با همکاری: @RoseRain لینک دانلود: https://up.yekpars.com/uploads/165803217612890.mp4 @ArSaCiA @Meli @SFC @Alireza @Markeloff @ORTEGA @BourBoN @FieRy @Feu @Nate @Forget @OddiN @Forrest @Amiiir @Shayawn @Pokers @FcPoker @Farab @Aone @Hesam @MILADemon @FeLFLi @Aliherfei @Omid @OmidGH @Mohana @Mahi @Palycity @Awsl @ElmiraKamrani58 @Toofan @SaLiOne @llErrorsll @Elijah @iKamyar @KimBerLy @MwM @Umbrella234 @HaajAgha عذرخواهم اگر بقیه دوستان تگ نشدند عشق این نیست لختت کنه تو بغلش :))یا دستش بره جایی که نباید برهعشق یعنی تو تنهایی زل بزنه بهت انقدر نگات کنه که :))خودت سرتو بندازی پایین :))عشق یعنی دستتو مرتب بگیرع بوسش کنه :))یعنی پیشونیت همیشه جای جای بوسه هاش باشه :))یعنی واست حرمت بزاره (:(عشق حرمت داره نه لذت :))عشق اجازه نمیده بازیچه شی :))عشق ماشین نیست خونه نیست پول نیست :))عشق پیاده روی تو کوچه هاس حتی اگه پات درد بگیره :))عشق خندیدن های از ته دل :))عشق یعنی پیششم باشی دلتتگش باشی :))عشق (:(قشنگهاما... :))اینجا هیچ عشقی نیست :)) ویرایش شده July 19, 2022 توسط Amiiir . 1 نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در July 20, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2022 @Amiiir نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoTiNe ارسال شده در July 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2022 عالی نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در July 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2022 (ویرایش شده) سلام مرسی برا تگ شرمنده دیر واکنش دادم چون مدت زیادیه که از آرساکیا رفتم موزیکش چن برابر بیشتر غمگینش کرد ویرایش شده July 22, 2022 توسط OmidGH نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در July 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2022 در 27 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: سلام مرسی برا تگ شرمنده دیر واکنش دادم چون مدت زیادیه که از آرساکیا رفتم موزیکش چن برابر بیشتر غمگینش کرد چقدر مهم بود الان همه فهمیدن فرار کردی ولی اهمیت 0 نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در July 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2022 در 20 ساعت قبل، Aone گفته است: چقدر مهم بود الان همه فهمیدن فرار کردی ولی اهمیت 0 بیا برو تا نزدم تو سرت وارن و ایناهم برام مهم نیس حواست باشه اگه اونشبی که اومده بودی آرسا تبلیغات کثیف کنی با یه TBan/ کارتو ساخته بودم الان زبون وا نمیکردی نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در July 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2022 در 22 ساعت قبل، Aone گفته است: چقدر مهم بود الان همه فهمیدن فرار کردی ولی اهمیت 0 چی میگی عاعونه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در July 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2022 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mr0farbod ارسال شده در July 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2022 با حال بود سید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodFlame ارسال شده در July 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2022 داداش عالی مثل خودت نقل قول کاری به موفّقیت میرسد که; پوشیده بماند. [ امیرالمومنین (ع) ] Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ & لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArSaJuice ارسال شده در August 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2022 نقل قول Juice in the house لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در August 11, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2022 @Nikootine مرسی @OmidGH خواهش میکنم, مرسی بابت نظرت @Sepehr @mr0farbod تشکر @amirrezamirzae مرسی @SuzieArSaCiA 1 نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در August 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2022 Awli نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 اون آخر طرف چه اسکل بود. داشت رو هوا kiss میزد؟ ولی قشنگ بود. نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.