Beigi ارسال شده در July 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 آفرین نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در July 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 شامم دادن؟ نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در July 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 در در ۱۴۰۱/۴/۲۵ در 21:33، MaghruR گفته است: با سلام به همه شما عزیزان با مدیریته اقا @Erfanعزیز و DJ @pcmrm عزیزمون ی پارتی گرفتیمو گفتیم یکم الکی شاد باشیمگفتم که شما عزیزان هم ببیند. حجم : ۱۹۵ مگ لینک : https://my.uupload.ir/dl/6EVLk08V @Hoody @Roi @Lazyboy @Sina58 @Dnis @GodWorld @Shayawn @iErfaN @iCeT @Betoche @Rony @Hide @Radan @NesT @Mahi @CaD @FeLFLi @Owj @Dolphin @SajAli @Holly @MiladME @aqahamed @iArash @And @Arkan @SeyDiliY @Olden @JameSon @Norvis @Only @DoNaLd @Power @HerBan @SinaHarD @Name @Pace @Blade @West @TheSolo @PlayBoy @Vidaar @BigZMoge @HandGod @TOR @Ruger @Life @HaajAgha @CarGoKill شاید خیلی پر محتوا نباشه ولی خب... با مدیریته @Erfan من فقط یک فیلمبرداره ساده هستم بدرود. اوم خوبست 1 نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsLi ارسال شده در July 17, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 در 6 دقیقه قبل، Feu گفته است: اوم خوبست تشکر❤ در 1 ساعت قبل، JvDAdler گفته است: شامم دادن؟ ناهار فقط در 2 ساعت قبل، Beigi گفته است: آفرین ❤ در 2 ساعت قبل، Olden گفته است: Good قربونت❤ نقل قول چاقالا شما همه تیم بشید من تک! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 صفا باشد. نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 ایشالا مسابقات رقص جهانی ببینمتون 1 نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsLi ارسال شده در July 18, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 در 6 ساعت قبل، Pace گفته است: صفا باشد. عشقی در 36 دقیقه قبل، Betoche گفته است: ایشالا مسابقات رقص جهانی ببینمتون ❤ نقل قول چاقالا شما همه تیم بشید من تک! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 حجمش منطقیه نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsLi ارسال شده در July 19, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2022 در 18 ساعت قبل، Sepehr گفته است: حجمش منطقیه کمتر کردم خیلی کیفیت .... بود نقل قول چاقالا شما همه تیم بشید من تک! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در July 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2022 حیف من نبودم نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Douma ارسال شده در July 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2022 زیبا بود نقل قول ╗☯═══════════════════════════════════════════════☯╔ "Time doesn't Heal anything, it just teaches us how to live with PAIN" Uchiha Itachi- ╣☯═══════════════════════════════════════════════☯╠ ╝☯═══════════════════════════════════════════════☯╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sorena ارسال شده در July 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2022 درسته جناب نقل قول منم شاعر امید و رشد ، تو عصر شمایی که خورشیدُ کشت ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ سورنا ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2022 در در ۱۴۰۱/۴/۲۵ در 21:33، Right گفته است: من فقط یک فیلمبرداره ساده هستم اون پتو هه نره تو چشمون نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ruger ارسال شده در July 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2022 جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2022 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۴/۲۵ در 21:33، iMahyar گفته است: با سلام به همه شما عزیزان با مدیریته اقا @Erfanعزیز و DJ @pcmrm عزیزمون ی پارتی گرفتیمو گفتیم یکم الکی شاد باشیمگفتم که شما عزیزان هم ببیند. حجم : ۱۹۵ مگ لینک : https://my.uupload.ir/dl/6EVLk08V @Hoody @Roi @Lazyboy @Sina58 @Dnis @GodWorld @Shayawn @iErfaN @iCeT @Betoche @Rony @Hide @Radan @NesT @Mahi @CaD @FeLFLi @Owj @Dolphin @SajAli @Holly @MiladME @aqahamed @iArash @And @Arkan @SeyDiliY @Olden @JameSon @Norvis @Only @DoNaLd @Power @HerBan @SinaHarD @Name @Pace @Blade @West @TheSolo @PlayBoy @Vidaar @BigZMoge @HandGod @TOR @Ruger @Life @HaajAgha @CarGoKill شاید خیلی پر محتوا نباشه ولی خب... با مدیریته @Erfan من فقط یک فیلمبرداره ساده هستم بدرود. xD چطورع ویرایش شده August 7, 2022 توسط NesT نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در August 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2022 چه زود گذشت 1 نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfan ارسال شده در August 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2022 در در ۱۴۰۱/۴/۲۶ در 08:10، GodWorld گفته است: @HaajAgha @Elastic @Dnis کجایی بیا ببین برادر که بچه ها به چه راهه منحرفی کشیده شدن! لعنت خداوند بر شیطان، زشت است برادران مملکت مملکتی اسلامیست!!! از همین پارتی های مختلط شروع میشود تا کار به جاهای باریک میکشه... خودت تو پارتی نبودی؟ @GodWorld نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در August 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2022 در 2 ساعت قبل، Erfan گفته است: خودت تو پارتی نبودی؟ @GodWorld برادر شماهم بنده رو به راه خلاف کشاندید من توبه کردم! و خداوند توبه کنندگان رو دوست میدارد... مگه نه دنیس؟ @Dnis نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در August 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2022 در 6 دقیقه قبل، GodWorld گفته است: برادر شماهم بنده رو به راه خلاف کشاندید من توبه کردم! و خداوند توبه کنندگان رو دوست میدارد... مگه نه دنیس؟ @Dnis برادر بنده حرفی ندارم شرمسارم که درون اون پارتی بودمم نقل قول ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfan ارسال شده در August 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2022 در 5 ساعت قبل، Dnis گفته است: برادر بنده حرفی ندارم شرمسارم که درون اون پارتی بودمم @Dnis دروغ نگو در 5 ساعت قبل، GodWorld گفته است: برادر شماهم بنده رو به راه خلاف کشاندید من توبه کردم! و خداوند توبه کنندگان رو دوست میدارد... مگه نه دنیس؟ @Dnis افرین @GodWorld نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در August 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2022 @Erfan برو توبه کن برادر که شاید رستگار بشی... نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfan ارسال شده در August 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2022 در هم اکنون، GodWorld گفته است: @Erfan برو توبه کن برادر که شاید رستگار بشی... چشم عباس اقا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در September 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2022 در در ۱۴۰۱/۴/۲۵ در 21:39، iMahyar گفته است: حجم بالا بود ندیدم نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در September 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2022 قبلا از اینجور چیزا نداشتیم یادم باشه حواسم بهتون باشه از این به بعدعالی آقا عالی 1 نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.