Ho3yn ارسال شده در March 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2022 بسم الله الرحمن الرحیم سلام با توجه به اینکه خودم اکانتم رو از سال 2017ساختم و شماره ام رو هم ثبت کردم و مدت زیادی هم میگذره که قصد تغییر شماره دارم ولی نمیتونم بخاطر این بازی شمارم رو عوض کنم اگر قابلیتی باشه که بشه برای یک رنج لول خاص به بالاشماره هاشونو حداقل یکبار تغییر بدهند بسیار عالی میشه شاید یکی واقعا سیمکارتش میخواد بسوزه یا بفروشه یا به دلایل شخصی میخواد عوض کنه ولی اینطوری باید قید یک اکانت لول بالاش رو هم بزنه در حالی که سال ها برای اون اکانت زحمت کشیده. یا میتونین داخل قسمت shop امکانی قرار دهید که با گلد دادن حق تغییر حداقل یک بار شماره راداشته باشد که اینطوری اون بنده خدا که سال ها برای بازی تلاش کرده زحماتش هدر نره ——————————————————— @Ali 3 4 ☆ زشتے مے تونـہ حل بشـہ اما حماقت ابـבیه ★ ★ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirsarvar ارسال شده در March 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2022 موافقم دقیقا منم ب همین مشکل خوردم و اکانت قبلیم ک خیلی هم براش خرج کرده بودم پرید حتما اضافه بشه خیلی میتونه کمک کنه و مشکلات خیلیارو حل کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdi866 ارسال شده در March 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2022 در 1 ساعت قبل، Ho3yn گفته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام با توجه به اینکه خودم اکانتم رو از سال 2017ساختم و شماره ام رو هم ثبت کردم و مدت زیادی هم میگذره که قصد تغییر شماره دارم ولی نمیتونم بخاطر این بازی شمارم رو عوض کنم اگر قابلیتی باشه که بشه برای یک رنج لول خاص به بالاشماره هاشونو حداقل یکبار تغییر بدهند بسیار عالی میشه شاید یکی واقعا سیمکارتش میخواد بسوزه یا بفروشه یا به دلایل شخصی میخواد عوض کنه ولی اینطوری باید قید یک اکانت لول بالاش رو هم بزنه در حالی که سال ها برای اون اکانت زحمت کشیده. یا میتونین داخل قسمت shop امکانی قرار دهید که با گلد دادن حق تغییر حداقل یک بار شماره راداشته باشد که اینطوری اون بنده خدا که سال ها برای بازی تلاش کرده زحماتش هدر نره ——————————————————— @Ali اگر این امکان صورت بگیره بسیار عالی میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GOVERNMENT ارسال شده در March 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2022 عالی و كلماٮ ٮاڡص مى ماٮٮد GOVERNMENT# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در March 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۴ در 10:57، Ho3yn گفته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام با توجه به اینکه خودم اکانتم رو از سال 2017ساختم و شماره ام رو هم ثبت کردم و مدت زیادی هم میگذره که قصد تغییر شماره دارم ولی نمیتونم بخاطر این بازی شمارم رو عوض کنم اگر قابلیتی باشه که بشه برای یک رنج لول خاص به بالاشماره هاشونو حداقل یکبار تغییر بدهند بسیار عالی میشه شاید یکی واقعا سیمکارتش میخواد بسوزه یا بفروشه یا به دلایل شخصی میخواد عوض کنه ولی اینطوری باید قید یک اکانت لول بالاش رو هم بزنه در حالی که سال ها برای اون اکانت زحمت کشیده. یا میتونین داخل قسمت shop امکانی قرار دهید که با گلد دادن حق تغییر حداقل یک بار شماره راداشته باشد که اینطوری اون بنده خدا که سال ها برای بازی تلاش کرده زحماتش هدر نره ——————————————————— @Ali اگر این قابلیت بیاد عالی میشه [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 با عوض کردن شماره به شدت موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadsultan ارسال شده در April 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۴ در 11:46، Amirsarvar گفته است: موافقم دقیقا منم ب همین مشکل خوردم و اکانت قبلیم ک خیلی هم براش خرج کرده بودم پرید حتما اضافه بشه خیلی میتونه کمک کنه و مشکلات خیلیارو حل کنه صحبت های کاملا واقعی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sina4 ارسال شده در May 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۴ در 10:57، Ho3yn گفته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام با توجه به اینکه خودم اکانتم رو از سال 2017ساختم و شماره ام رو هم ثبت کردم و مدت زیادی هم میگذره که قصد تغییر شماره دارم ولی نمیتونم بخاطر این بازی شمارم رو عوض کنم اگر قابلیتی باشه که بشه برای یک رنج لول خاص به بالاشماره هاشونو حداقل یکبار تغییر بدهند بسیار عالی میشه شاید یکی واقعا سیمکارتش میخواد بسوزه یا بفروشه یا به دلایل شخصی میخواد عوض کنه ولی اینطوری باید قید یک اکانت لول بالاش رو هم بزنه در حالی که سال ها برای اون اکانت زحمت کشیده. یا میتونین داخل قسمت shop امکانی قرار دهید که با گلد دادن حق تغییر حداقل یک بار شماره راداشته باشد که اینطوری اون بنده خدا که سال ها برای بازی تلاش کرده زحماتش هدر نره ——————————————————— @Ali بله واقعا عالیه اگه بشه خیلی خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SharaB ارسال شده در June 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2022 موافقم لطفا پیگیری کنید :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoLai ارسال شده در August 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2022 پیشنهادت عالی بود اما اینکه گلدی کنن خدایی خیلی زوره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۴ در 10:57، Ho3yn گفته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام با توجه به اینکه خودم اکانتم رو از سال 2017ساختم و شماره ام رو هم ثبت کردم و مدت زیادی هم میگذره که قصد تغییر شماره دارم ولی نمیتونم بخاطر این بازی شمارم رو عوض کنم اگر قابلیتی باشه که بشه برای یک رنج لول خاص به بالاشماره هاشونو حداقل یکبار تغییر بدهند بسیار عالی میشه شاید یکی واقعا سیمکارتش میخواد بسوزه یا بفروشه یا به دلایل شخصی میخواد عوض کنه ولی اینطوری باید قید یک اکانت لول بالاش رو هم بزنه در حالی که سال ها برای اون اکانت زحمت کشیده. یا میتونین داخل قسمت shop امکانی قرار دهید که با گلد دادن حق تغییر حداقل یک بار شماره راداشته باشد که اینطوری اون بنده خدا که سال ها برای بازی تلاش کرده زحماتش هدر نره ——————————————————— @Ali برای خرید اکانت هم خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAziz ارسال شده در August 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2022 موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranian ارسال شده در August 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2022 سلام کاملا موافقم خیلی نظر خوب و بهجایی هست اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در September 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۴ در 10:57، Ho3yn گفته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام با توجه به اینکه خودم اکانتم رو از سال 2017ساختم و شماره ام رو هم ثبت کردم و مدت زیادی هم میگذره که قصد تغییر شماره دارم ولی نمیتونم بخاطر این بازی شمارم رو عوض کنم اگر قابلیتی باشه که بشه برای یک رنج لول خاص به بالاشماره هاشونو حداقل یکبار تغییر بدهند بسیار عالی میشه شاید یکی واقعا سیمکارتش میخواد بسوزه یا بفروشه یا به دلایل شخصی میخواد عوض کنه ولی اینطوری باید قید یک اکانت لول بالاش رو هم بزنه در حالی که سال ها برای اون اکانت زحمت کشیده. یا میتونین داخل قسمت shop امکانی قرار دهید که با گلد دادن حق تغییر حداقل یک بار شماره راداشته باشد که اینطوری اون بنده خدا که سال ها برای بازی تلاش کرده زحماتش هدر نره ——————————————————— @Ali بله برادر موافقم ولی گلدی بشه دیگ.... ولی مثل عوض کردن اسم تو فروم باشه که 2 بار ممکن میشه بهتره 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در September 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2022 اگه عوض کردن شماره اضافه بشه هم یک سری خوبی ها داره و یک سری بدی ها هم داره وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در September 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2022 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۱/۴ در 10:57، Ho3yn گفته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام با توجه به اینکه خودم اکانتم رو از سال 2017ساختم و شماره ام رو هم ثبت کردم و مدت زیادی هم میگذره که قصد تغییر شماره دارم ولی نمیتونم بخاطر این بازی شمارم رو عوض کنم اگر قابلیتی باشه که بشه برای یک رنج لول خاص به بالاشماره هاشونو حداقل یکبار تغییر بدهند بسیار عالی میشه شاید یکی واقعا سیمکارتش میخواد بسوزه یا بفروشه یا به دلایل شخصی میخواد عوض کنه ولی اینطوری باید قید یک اکانت لول بالاش رو هم بزنه در حالی که سال ها برای اون اکانت زحمت کشیده. یا میتونین داخل قسمت shop امکانی قرار دهید که با گلد دادن حق تغییر حداقل یک بار شماره راداشته باشد که اینطوری اون بنده خدا که سال ها برای بازی تلاش کرده زحماتش هدر نره ——————————————————— @Ali البته level بندی کنند برای مثال فقط افرادی که level +30 هستند بتوانند از shop/ با پرداخت گلد شماره را عوض کنند با نظرت کاملا موافقم :f ویرایش شده September 27, 2022 توسط BangGan . خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در September 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2022 موافقم @ArSaCiA Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در September 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2022 برای فروش اکانتم خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radical ارسال شده در October 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2022 ولی امکان کلاه برداذی رو فراهم می کنه باید طوری بکار ببرن که فقط خود اون شخص بتونه تغییرش بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadiliya ارسال شده در October 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2022 ♡♥اگه بشه عالیه♥♡ 1 ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در October 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۴ در 10:57، Ho3yn گفته است: میتونین داخل قسمت shop امکانی قرار دهید که با گلد دادن حق تغییر حداقل یک بار شماره راداشته باشد که اینطوری اون بنده خدا که این پیشنهادت واقعا خوبه و جلو کلاهبرداری رو میگیره به شرط این ک گلد هایی مثلا ۲۲ ک که طرف اگه اکانتش انقد ارزش داره، و کلاهبردار به خاطر یه اکانت نیاد ۲۲ ک گلد بگیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2023 نظرم + هست دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2023 بله واقعا تبدیل به یک مشکل شده. میتوان با ارسال پیام دو مرحله ایی امکان عوض کردن شماره رو فراهم کرد. نظرم ( + ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ho3yn ارسال شده در June 22, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2023 در در ۱۴۰۱/۷/۲۶ در 10:37، SinaHarD گفته است: در در ۱۴۰۱/۷/۵ در 13:52، Alarm گفته است: البته level بندی کنند برای مثال فقط افرادی که level +30 هستند بتوانند از shop/ با پرداخت گلد شماره را عوض کنند با نظرت کاملا موافقم :f موافقم 1 ☆ زشتے مے تونـہ حل بشـہ اما حماقت ابـבیه ★ ★ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده