Destroyed ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 اها. نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 در 1 ساعت قبل، iMatin گفته است: اها. صحیح نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 در 36 دقیقه قبل، RevelaTioN گفته است: اها. اره. نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 در 3 دقیقه قبل، iMatin گفته است: اره. صحیح نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، iMatin گفته است: اها. آهاو بله؟ نمراتت کِیفی ان؟ همشو هم "قابل قبول" بگیری قبولیا به خودت فشار نیار ویرایش شده December 20, 2021 توسط iErfaN 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 در 2 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: آهاو بله؟ نمراتت کِیفی ان؟ همشو هم "قابل قبول" بگیری قبولیا به خودت فشار نیار نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 در 29 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: آهاو بله؟ نمراتت کِیفی ان؟ همشو هم "قابل قبول" بگیری قبولیا به خودت فشار نیار اها باش نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 در 19 ساعت قبل، Tatal گفته است: من کلن جز سه وم به بعد کلن کارنامه به 10 نرسیدم نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۲۶ در 10:38، ALiHeRFei گفته است: شوخی میکنید دیگه؟؟؟ من نمره زیر 17 نداشتم اصلا ننگه برام بگیرم شما با افتخار میگید اینارو زیر ۱۷ نداشتی و ۲۴ ساعت تو forum ولویی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 در 5 دقیقه قبل، Nigritude گفته است: زیر ۱۷ نداشتی و ۲۴ ساعت تو forum ولویی نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 ابتدایی عالی بودم، سال اخر راهنمایی: اجتماعی 14 نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 اخرین بار که یادمه معدلم ۲۰ شد دیگه بعدش مجازی شد اصن نرفتم کارنامرو بگیرم نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۳۰ در 14:07، Shxyan گفته است: اخرین بار که یادمه معدلم ۲۰ شد دیگه بعدش مجازی شد اصن نرفتم کارنامرو بگیرم نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در December 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 بگم بم میخندین تربیت بدنی 3 البته یه 5 نفری هم 2 و 1 گرفتن ها جای امید هست لامصب خیلی اذیتش کردیم گفت براتون دارم و لامصب کار خوشو کرد نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در December 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۳۰ در 13:37، Nigritude گفته است: زیر ۱۷ نداشتی و ۲۴ ساعت تو forum ولویی نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در December 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۲۴ در 23:40، RaaD گفته است: کی آمده ها؟ دوستان میخوام امشب نظامتونو آباد کنم و به یه چالش آبرو بَر دعوتتون کنم چالش از این قراره که باید "کمترین" نمره ثبت شدتون توی کارنامه تون رو بگید و سعی کنید تا پایه پیش دانشگاهی / دوازدهم بگید و وارد @مرات دانشگاه نشید که میدونم اوضاع چقد اون قسمت داغون تره خودمم نفر اول اعتراف میکنم که شمام خجالتتون بریزه بیاید بگید حسابان 3 / دوازدهم نمره ثبت شده در کارنامه: 1 البته جالبش اینجاست که با این نمره ، نفر آخر کلاس نشدم و 4 نفر زیر من بودن با نمره های 0.5 و 0.25 پس #زود_قضاوت_نکنید @ViruZ @iErfaN @Kerazom @hassanlp @Fuck @RoLLinG @Meliva @Reyhane @Refigh @Markeloff @BuTleR @AbbasMZ @Original @83mehrdad83 @EarlAmin @Gang @SepehrKabir @SuperMaN @Alwin @PumpKin @OstadFaraz @Tael151510 @SajAli @SuSpEcT @ElleryBOy @SaLehE @Mohana @Ali @Meli @ORTEGA @SFC @SinAHarD @MiladME @iMahDi @Hydra @Sdkilluminati @Salar @Lazyboy @ImDanger @iToXiC @iNepTuN @MmdRF @404 @IlluMiNaTi @Luciano @BiG @MatriX @RiPMoHammaD @Forget @llKhll @Rasputin @Forrest @WoW @Alireza @AmeriKKKasMostWanted @Monty @Araash و R.I.P TiGeR ba ehteram 2 نقل قول ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در January 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2022 شیمی منفی ۳۳ توی ازمون جامع نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seprooz123 ارسال شده در January 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2022 من از وقتی اومدم دبیرستان پایین ترین نمره معدلم 19.93 بوده و پایین ترین نمره درسم 19 بوده و تاحالا 20 هم شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در January 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.