Arshiyam ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۲ در 03:11، Universe گفته است: @Markeloff آدم دانایی بود بله بله نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 @SFC 1 نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در September 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2021 تک @Markeloff 1 نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در October 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2021 بیاید پایین 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AaAwmir ارسال شده در October 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermenentLion ارسال شده در October 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2021 اره طنز بود نقل قول ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FERi082 ارسال شده در October 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2021 جالبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در October 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2021 همه سوپروایزورا عالی بودن ولی@RealSlimShady یچیزه دیگه بود ''\ زمانی که ادمین بودم خیلی حال کردم باش زمانی که از ادمینی استفا دادم قبل از Makeadmin 0 شدن توی NG کلی Abuse کردم ولی دمش گرم ساسپند نکرد تازه ابجکتمو نگرفت Setturfowner میکردم ولی بازم تعلیق نداد خدایی حال داد بهم ❤ 1 1 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در October 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۲ در 04:35، 0STAD گفته است: به نظرم @SFC ❤ SFC بی کار میگرده 1 نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در October 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2021 @Kamyab! 1 نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در October 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2021 آقای وزیرینگ @HiTLeR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در October 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2021 دااش ام امیر اس اف سی @SFC 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در October 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2021 @SFC 1-خوش اخلاق 2-شوخ 3-پاسخگو نسبت به بازیکنان و با حوصله پاسخ میده(این نکتش عالیه) 4-زیاد نه سخت میگیره نه شُل(باعث جذب پلیر میشه) اینم نکات آقای امیر از نظر من 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaMaZaKi ارسال شده در October 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۲ در 01:52، Reject گفته است: بهترین سوپروایزر یا مدیریت آرساکیا از نظرتون کی بوده؟ از سال 2017 که خودم وارد سرور شدم میزارم به ترتیب اسم بدین هرکدوم بهتر بوده Danial Macavel Mohammadreza AdReNaLiNe Shayan MMX Amir Hitler Ehsan Markeloff Kamyab Amir SFC شاید بعضی دوستانو یادم رفته باشه اگر کسی هست که نزاشتم و بهترین بوده زمان خودش بگین نظر خودم: رفیق دوست داشتنی و شیش خودم که از اول که وارد سرور شدم با هم بودیم @Markeloff بعدشم امیر هیتلر عزیزم که رو دستش نبوده و نیست @HiTLeR و همچنین @SFC عزیزم فقط @Markeloff 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sasy ارسال شده در October 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2021 @SFC هم به موقعش منطقی هم شوخ طبع هم تا حد امکان سعی میکنه هوای همرو داشته باشه و پارتی بازی نمیکنه. ثبات و پایداریشم که مشخص میکنه چه قدر خوب بوده تو کارش @Markeloff هم عشق بود و بچه خیلی گُلی بوده و هست 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AimBot ارسال شده در October 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2021 SFC نقل قول Be yourself But be your best self -NwA- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در October 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2021 (ویرایش شده) @SFC 1-خوش اخلاق 2-شوخ 3-یکم شیرین عقل 4-رفیق شفیق ویرایش شده October 19, 2021 توسط AlmaS نقل قول ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در October 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2021 و همچنین بهترین اسپیکتر ArSaCiA: @Mohny = )! نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در October 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2021 (ویرایش شده) در 9 ساعت قبل، iAriyaN گفته است: و همچنین بهترین اسپیکتر ArSaCiA: @Mohny = )! چی چی؟ اسکریپتر یا اسپیکتر؟ دفعه بعد درستش رو بگو گُلم تا همه مطلبت رو درک کنن. ویرایش شده October 19, 2021 توسط CowBoy کلمات زیبا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در October 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2021 در 7 ساعت قبل، CowBoy گفته است: سکریپتر یا اسپیکتر اسیکتیرپر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در October 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2021 در 8 ساعت قبل، CowBoy گفته است: چی چی؟ اسکریپتر یا اسپیکتر؟ دفعه بعد درستش رو بگو گُلم تا همه مطلبت رو درک کنن. هه بیا موز میل کن = ) نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۲ در 01:52، Reject گفته است: Shayan MMX Shayan نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در October 20, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2021 در 21 ساعت قبل، iAriyaN گفته است: و همچنین بهترین اسپیکتر ArSaCiA: @Mohny = )! نه عزیزم اون هیچوقت کارای مدیریتی نمیکرد پس نمیتونم بگیم سوپروایزر یا مدیریت، اما تو اسکریپتری خودش بهترین بوده اگر تاپیکی واسه بهترین اسکریپتر ایجاد شد اونجا جاشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در October 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2021 @Markeloff, @SFC 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در October 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2021 @Markeloff داش خودم بهم لیدری داد دمش گرم الان هم بهم اکانت داده بازم دمش گرم از لیدری 1 هفته بعد رفتم هیچی نگقت کامیاب دوستم بود باهاش بازی می کردم ولی بدون من عکس تورو پخش نکردم ولی در حقم نامردی کردی @RealSlimShady 1 نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.