Mahdi91 ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 با سلام شما خودتون میدونید که دنده موتور یا ماشین خود بازی عوض میکنه حالا ما میگیم که خودمون عوض کنیم دور موتور امد روی 4 دنده رو عوض کنید به همین راحتی این توری بازی جالب تر میشه و اگر شما یادتون رفت دنده رو عوض کنید موتور یا ماشین هر کدوم سوارش هستید خاموش میشه. امید وارم عملی بشه @Ali @Meli @SFC @Kamyab @iNepTuN @WilsonRGR @RoLLinG @AbbasMZ @Markeloff @HannA @SiNa و تمام دوستانی که تگ نشدن 3 1 سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 بدک نیست، ولی اگر بخواد عملی بشه احتمالا جنبه سرگرمی داشته باشه.چون بعضی ها با سیستم دنده قبلی راحت تر هستند. مثلا اگر کسی بخواد، میتونه با یک Cmd آن را فعال کنه. 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در August 14, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 1. اگر جایی دنده سبک جواب نداد بزید دنده سنگین به کمک دکمه _ برای دنده سبک به کمک دکمه + 2. بعضی از ماشین ها دنده AutoMatic هستند مانند اینفرنوس توریسمو بولت هاترینگ سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 3 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: @Kamyab این کیه تگ کردی @RealSlimShady 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در August 14, 2021 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 27 دقیقه قبل، 404 گفته است: این کیه تگ کردی@RealSlimShady LoL در 3 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: دور موتور امد روی 4 دنده رو عوض کنید به همین راحتی این توری بازی جالب تر میشه و اگر شما یادتون رفت دنده رو عوض کنید موتور یا ماشین هر کدوم سوارش هستید خاموش میشه. یاد بازی Dr.Driving افتادم :))) 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در August 14, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 شما باید انتقاد کنی یا تک هارو بخونی؟ سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 جالبه کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 همین فکر رو منم داشتم امیدوارم در AG:SA @Ali اضافه کنه ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 8 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: سلام خوبه که یک CMD باشه که بازیکن بتونه اونو فعال یا غیرفعال کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 4 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: شما باید انتقاد کنی یا تک هارو بخونی؟ من کلا هر کاری که دوست داشته باشم میکنم داپش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 11 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: با سلام شما خودتون میدونید که دنده موتور یا ماشین خود بازی عوض میکنه حالا ما میگیم که خودمون عوض کنیم دور موتور امد روی 4 دنده رو عوض کنید به همین راحتی این توری بازی جالب تر میشه و اگر شما یادتون رفت دنده رو عوض کنید موتور یا ماشین هر کدوم سوارش هستید خاموش میشه. امید وارم عملی بشه @Ali @Meli @SFC @Kamyab @iNepTuN @WilsonRGR @RoLLinG @AbbasMZ @Markeloff @HannA @SiNa و تمام دوستانی که تگ نشدن اگه عملی شه که خیلی خوبه ولی فکر کنم یخورده سخت باشه پیاده سازیش... 1 Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در August 14, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 برای مکانیک ها هم یه سیستم بیاد که بتونن ماشین هایی که دنده Automatic نیستن هم دنده Automatic کنن سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 بله دا اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 فکر میکنم اگر بشه از ds خودرو رو به صورت دنده ای/اتومات خرید بهتر باشه مثلا شما از ds sandking میگیری اتومات(قیمتش یک کم بالاتر از دنده ای باشه) یا مثلا اگر دنده ای گرفتی دوبرابر اختلاف دنده ای و اتومات رو میدی نوع گیربکس رو عوض میکنی همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
52hz ارسال شده در August 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2021 من فقط نظر خودم رو میگم و نظر همه هم قابل احترامه:.. این ایده پیاده سازیش سخته و اون زمان رو میشه برای کار های مهم تر گذاشت. و این که این ایده برای سرور های RP فکر میکنم باید باشه نه ارساکیا که سرور RPG هستش. 1 ?!So what لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 فکر خیلی خوبیه تا سرور رو واقعی تر نشون بده اما اگه کسی دنده رو عوض نکنه کم کم از دمج ماشین کم میشه بخاطر همین راننده مجبور میشه دنده عوض کنه که ماشینش صدمه ایی نبینه. در کل فکر خیلی جالبیه. افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 ترو خدا اینو اوردین دنده اتوماتم اضاف کنید ما تو سرور دختر هم داریم 1 سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۳ در 10:04، Mahdi91 گفته است: با سلام شما خودتون میدونید که دنده موتور یا ماشین خود بازی عوض میکنه حالا ما میگیم که خودمون عوض کنیم دور موتور امد روی 4 دنده رو عوض کنید به همین راحتی این توری بازی جالب تر میشه و اگر شما یادتون رفت دنده رو عوض کنید موتور یا ماشین هر کدوم سوارش هستید خاموش میشه. امید وارم عملی بشه @Ali @Meli @SFC @Kamyab @iNepTuN @WilsonRGR @RoLLinG @AbbasMZ @Markeloff @HannA @SiNa و تمام دوستانی که تگ نشدن خوشمان آمد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در November 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۰ در 03:26، OverGrown گفته است: ترو خدا اینو اوردین دنده اتوماتم اضاف کنید ما تو سرور دختر هم داریم ا ناناز شی چه دختری حالا دوستش داری؟ سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در November 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۳۰ در 16:28، Demir گفته است: خوشمان آمد دمیر یامان هم این جا حضور دارن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 پیشنهاد تکراری موافقت خودم رو قبلا اعلام کردم (+) End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۸ در 14:38، SuperMaN گفته است: پیشنهاد تکراری موافقت خودم رو قبلا اعلام کردم (+) دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما موافق ام , ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (+) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 چه بسا هم سیستم دنده اتوماتیک و هم دنده دستی به سرور اضافه شود. نظرم ( + ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده