MiladME ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 وقتی از ما شکایت میشه دقیقا واکنش لیدر همینه مخصوصا این اخیرا در اخر یه ویدیو درجه یک آماده کردم براتون این عکسی که مشاهده می کنید بخشی از فیلمی هست که این پایین میزارم نبینی از دستت رفته ، رفقای قدیمی زمانی که PD توی اوج خودش بود ❤ @Ali @Meli @SFC @Anita @OmidGH @EBi @SajAli @Useless @BAsil @basily @Plato @SaLiOne @iMahDi @Darkman @SlayeR @Hamed @Aralya @FcPoker @ZombieRanger @Umbrella234 @EnDWaY @CaKe @RoseRain @Rose @Forrest @Patrick @ADiNA @SWAT @ShahiiN @MrRaBiN @RuDe @RudeBoY @9Hess @MUnique @SaeedAlpha @Anita @iErfaN @SamaN @Norvis @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Rasputin @Olden @KARiM @Mahi @hoseyfi @Claude @Arshiyaii @Shxyan @Sardar @JanGi @Gorg @RiPMoHammaD @Alireza1112 @aking1400 @Soli @llErrorsll @Meliva @MmdRF @iDarkLife 1 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 بعله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 یادش بخیر... در 17 دقیقه قبل، MiladME گفته است: نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 داش الان یه چند ماهی هست که دیگه pd تو اوج نیست فقط یه زمان کوتاهی که اونم omid لیدر بود و zombieranget و علیرضا neverdie سابش بودن ما PD کشونده بودیم بالا طوری که نمیزاشتیم کلاب باز شه و FBI از درون فشار میخورد نه الان که کلاب PD از 24 ساعت 12 ساعت بیشتر بازه نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soli ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در 2 دقیقه قبل، Lazyboy گفته است: داش الان یه چند ماهی هست که دیگه pd تو اوج نیست فقط یه زمان کوتاهی که اونم omid لیدر بود و zombieranget و علیرضا neverdie سابش بودن ما PD کشونده بودیم بالا طوری که نمیزاشتیم کلاب باز شه و FBI از درون فشار میخورد نه الان که کلاب PD از 24 ساعت 12 ساعت بیشتر بازه هر وقت مثل من Medic رو هر شب خشم شب زدی پایگاه نظامیش کردی به تفاهم میرسیم. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♅ ✤ ???? ???? ??????? ?????? ✤ ♅ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در 1 دقیقه قبل، Soli گفته است: هر وقت مثل من Medic رو هر شب خشم شب زدی پایگاه نظامیش کردی به تفاهم میرسیم. اخ اخ گفتی یادمه مولتی اورده بودم اونجا طرف تو چت میگفتی میگفت پخ بهش fw میدادی نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در August 11, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در 3 دقیقه قبل، Soli گفته است: هر وقت مثل من Medic رو هر شب خشم شب زدی پایگاه نظامیش کردی به تفاهم میرسیم. خدایی چه وضعش بود من پست بعدی میخوام درمورد زمان لیدری خودت بزارم که تو مدیک بودی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soli ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در 2 دقیقه قبل، Lazyboy گفته است: اخ اخ گفتی یادمه مولتی اورده بودم اونجا طرف تو چت میگفتی میگفت پخ بهش fw میدادی فکشنی که با Abuse و تقلب اکتیویتی بزنه بدرد لای جرز دیوار میخوره. فکشنو باید جوری مدیریت کنی که ملت برای Invite خوردن لَه لَه بزنن در 4 دقیقه قبل، MiladME گفته است: خدایی چه وضعش بود من پست بعدی میخوام درمورد زمان لیدری خودت بزارم که تو مدیک بودی فکشن توی بی قانونی ترین وضع خودش موج میزد نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♅ ✤ ???? ???? ??????? ?????? ✤ ♅ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در ۱ ساعت قبل، MiladME گفته است: وقتی از ما شکایت میشه دقیقا واکنش لیدر همینه مخصوصا این اخیرا در اخر یه ویدیو درجه یک آماده کردم براتون این عکسی که مشاهده می کنید بخشی از فیلمی هست که این پایین میزارم نبینی از دستت رفته ، رفقای قدیمی زمانی که PD توی اوج خودش بود ❤ @Ali @Meli @SFC @Anita @OmidGH @EBi @SajAli @Useless @BAsil @basily @Plato @SaLiOne @iMahDi @Darkman @SlayeR @Hamed @Aralya @FcPoker @ZombieRanger @Umbrella234 @EnDWaY @CaKe @RoseRain @Rose @Forrest @Patrick @ADiNA @SWAT @ShahiiN @MrRaBiN @RuDe @RudeBoY @9Hess @MUnique @SaeedAlpha @Anita @iErfaN @SamaN @Norvis @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Rasputin @Olden @KARiM @Mahi @hoseyfi @Claude @Arshiyaii @Shxyan @Sardar @JanGi @Gorg @RiPMoHammaD @Alireza1112 @aking1400 @Soli @llErrorsll @Meliva @MmdRF @iDarkLife ❤ نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در 32 دقیقه قبل، Soli گفته است: فکشنی که با Abuse و تقلب اکتیویتی بزنه بدرد لای جرز دیوار میخوره. فکشنو باید جوری مدیریت کنی که ملت برای Invite خوردن لَه لَه بزنن فکشن توی بی قانونی ترین وضع خودش موج میزد اسلات 19/33 نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azure ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در ۱ ساعت قبل، MiladME گفته است: وقتی از ما شکایت میشه دقیقا واکنش لیدر همینه مخصوصا این اخیرا در اخر یه ویدیو درجه یک آماده کردم براتون این عکسی که مشاهده می کنید بخشی از فیلمی هست که این پایین میزارم نبینی از دستت رفته ، رفقای قدیمی زمانی که PD توی اوج خودش بود ❤ @Ali @Meli @SFC @Anita @OmidGH @EBi @SajAli @Useless @BAsil @basily @Plato @SaLiOne @iMahDi @Darkman @SlayeR @Hamed @Aralya @FcPoker @ZombieRanger @Umbrella234 @EnDWaY @CaKe @RoseRain @Rose @Forrest @Patrick @ADiNA @SWAT @ShahiiN @MrRaBiN @RuDe @RudeBoY @9Hess @MUnique @SaeedAlpha @Anita @iErfaN @SamaN @Norvis @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Rasputin @Olden @KARiM @Mahi @hoseyfi @Claude @Arshiyaii @Shxyan @Sardar @JanGi @Gorg @RiPMoHammaD @Alireza1112 @aking1400 @Soli @llErrorsll @Meliva @MmdRF @iDarkLife سلام به به ادیوتر جالبی هستی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در August 11, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در 20 دقیقه قبل، Lazyboy گفته است: اسلات 19/33 کمتر ، اندازه دسته متوسط شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در 1 ساعت قبل، MiladME گفته است: نبینی از دستت رفته ، رفقای قدیمی زمانی که PD توی اوج خودش بود ❤ Police Department اون دوره دیگه برنمیگرده از این عکس افراد باقی مونده یکی منمو میلاد (تنها زمانی که کلاب بستست) نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، MiladME گفته است: خدایی چه وضعش بود من پست بعدی میخوام درمورد زمان لیدری خودت بزارم که تو مدیک بودی نمونه یکی تو چت D داشت به لیدر NG فحش میداد دیگه آخرش امیر اومد chat off داد بعدش میگن ماهان بیا fw بده بهش آخه مگه من ساب لیدرم ویرایش شده August 11, 2021 توسط Mahi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در August 11, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در 2 ساعت قبل، iErfaN گفته است: Police Department اون دوره دیگه برنمیگرده از این عکس افراد باقی مونده یکی منمو میلاد (تنها زمانی که کلاب بستست) راسپوتین هم ان جی هست علی امبرلا هم یه مدت استراحت کنه باز برمیگرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 @Lazyboy ممد تو این عکسا هیچ نقشی بجز زیر پا گذاشتن قانون نداری 1 نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در 4 دقیقه قبل، Umbrella234 گفته است: تمرین نیرو هوایی نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در 1 ساعت قبل، Umbrella234 گفته است: @Lazyboy ممد تو این عکسا هیچ نقشی بجز زیر پا گذاشتن قانون نداری اون زمان که من کاپ بودم تو تو مدیک R3 بودی نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در August 11, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در 2 ساعت قبل، Umbrella234 گفته است: @Lazyboy ممد تو این عکسا هیچ نقشی بجز زیر پا گذاشتن قانون نداری خدایی عالی بود ❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در 5 ساعت قبل، Umbrella234 گفته است: لعنتی من اینجا جلوتر بودم نیوفتادم دمت چیز نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در 13 ساعت قبل، MiladME گفته است: وقتی از ما شکایت میشه دقیقا واکنش لیدر همینه مخصوصا این اخیرا در 13 ساعت قبل، MiladME گفته است: نبینی از دستت رفته ، رفقای قدیمی زمانی که PD توی اوج خودش بود ❤ نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در August 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2021 در 19 ساعت قبل، Soli گفته است: هر وقت مثل من Medic رو هر شب خشم شب زدی پایگاه نظامیش کردی به تفاهم میرسیم. شما فاز دسته ویژه گرفته بودی و همه از دستت بیزار بودن در 19 ساعت قبل، Soli گفته است: فکشنی که با Abuse و تقلب اکتیویتی بزنه بدرد لای جرز دیوار میخوره. فکشنو باید جوری مدیریت کنی که ملت برای Invite خوردن لَه لَه بزنن فکشن توی بی قانونی ترین وضع خودش موج میزد همینه دیگه جزو منفور ترین لیدر های مدیک هستید شما 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAIi ارسال شده در August 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2021 در 8 ساعت قبل، SajAli گفته است: شما فاز دسته ویژه گرفته بودی و همه از دستت بیزار بودن همینه دیگه جزو منفور ترین لیدر های مدیک هستید شما داش ولش کن حتی sar/ روزانه تو از کل ممبرای اون بیشتر بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در August 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2021 در 5 ساعت قبل، basily گفته است: داش ولش کن حتی sar/ روزانه تو از کل ممبرای اون بیشتر بود خرابتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2021 در 13 ساعت قبل، SajAli گفته است: شما فاز دسته ویژه گرفته بودی و همه از دستت بیزار بودن همینه دیگه جزو منفور ترین لیدر های مدیک هستید شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.