Azure ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۷ در 15:17، MiladME گفته است: و نکته اخر اینکه خودم از همه تازه وارد تر و بی تجربه تر هستم ولی همیشه احترام لول بالارو نگه داشتم لطفا به کسی برنخوره و کسی فکر بد نکنه ❤ سلام نه اختیار داری در در ۱۴۰۰/۵/۱۸ در 00:15، OmidGH گفته است: من با لول 16 رفتم FBI و حدود 8 ماه اونجا موندم،ولی خیلی ها که با لول بالاتر رفتن خیلی زود FP80 شدن سلام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در August 11, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۰ در 01:44، OmidGH گفته است: مرد مومن کجاش گردن خم کنه؟ زمان ما MS/ با ماشین شخصی FW داشت نه الان که آزاده صحیح نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در August 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۵/۱۷ در 15:40، Lazyboy گفته است: عزیزم اوضاع خیلی داغون تر از این هاست یه چیزی بیشتر از رانندگی بد و غرور قبلا میگفتیم بریم کاپ با یه چهار تا گنده و سن بالا تو فکشن ایم جنبه هم بالاست همه چی هم سرشون میشه ولی الان یارو چت /r کرده کلن و خیلی کار های ... کلا اوضاع خیلی خیطه خیلی.. ویرایش شده August 12, 2021 توسط Forget نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۷ در 15:17، MiladME گفته است: برادر اون باتجربه هاشم یه روزی بی تجربه بودن باید به جوانان میدان داد نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ADiNA ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۷ در 15:17، MiladME گفته است: بعد از عوض شدن قانون عضویت فکشن های دسته ویژه ، یکی از مواردی که خیلی بازیکنان قدیمی و درجه یک سرور رو ناراحت میکرد همین ورود اعضای تازه وارد به کاپ بود . این موضوع دلایل زیادی داشت گاهی بی تجربه بودن اونها باعث میشد برای همه مشکل ساز بشه مثلا رانندگی های بدشون توی تعقیب وانتد ها یا... ولی خب دلیل های مهم تری داشت یکی از اون ها این بود که صغیر و کبیر و بزرگ و کوچیک سرشون نمیشد و با همه سفت و محکم یه جور رفتار میکردن و لول بالاها از این مورد اصلا خوششون نمیومد (البته نه همشون) یا این تایپیک رو زدم تا همه ی رفقای با تجربه درمورد این موضوع نظر بدن که ایا موافق هستن لول پایین ها وارد کاپ شن یا نه (با دلیل) و نکته اخر اینکه خودم از همه تازه وارد تر و بی تجربه تر هستم ولی همیشه احترام لول بالارو نگه داشتم لطفا به کسی برنخوره و کسی فکر بد نکنه ❤ @Ali @Meli @SFC @Anita @OmidGH @SajAli @Useless @BAsil @basily @Plato @SaLiOne @iMahDi @Darkman @SlayeR @Hamed @Aralya @FcPoker @ZombieRanger @Umbrella234 @EnDWaY @CaKe @RoseRain @Rose @Forrest @Patrick @ADiNA @SWAT @ShahiiN @MrRaBiN @RuDe @RudeBoY @9Hess @MUnique @SaeedAlpha @Anita @iErfaN @SamaN @Norvis @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Rasputin @Olden @KARiM @Mahi @hoseyfi @Claude @Arshiyaii @Shxyan @Sardar @JanGi ...... خیلی وقته رو هواس 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoaR ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۷ در 15:17، MiladME گفته است: بعد از عوض شدن قانون عضویت فکشن های دسته ویژه ، یکی از مواردی که خیلی بازیکنان قدیمی و درجه یک سرور رو ناراحت میکرد همین ورود اعضای تازه وارد به کاپ بود . این موضوع دلایل زیادی داشت گاهی بی تجربه بودن اونها باعث میشد برای همه مشکل ساز بشه مثلا رانندگی های بدشون توی تعقیب وانتد ها یا... ولی خب دلیل های مهم تری داشت یکی از اون ها این بود که صغیر و کبیر و بزرگ و کوچیک سرشون نمیشد و با همه سفت و محکم یه جور رفتار میکردن و لول بالاها از این مورد اصلا خوششون نمیومد (البته نه همشون) یا این تایپیک رو زدم تا همه ی رفقای با تجربه درمورد این موضوع نظر بدن که ایا موافق هستن لول پایین ها وارد کاپ شن یا نه (با دلیل) و نکته اخر اینکه خودم از همه تازه وارد تر و بی تجربه تر هستم ولی همیشه احترام لول بالارو نگه داشتم لطفا به کسی برنخوره و کسی فکر بد نکنه ❤ @Ali @Meli @SFC @Anita @OmidGH @EBi @SajAli @Useless @BAsil @basily @Plato @SaLiOne @iMahDi @Darkman @SlayeR @Hamed @Aralya @FcPoker @ZombieRanger @Umbrella234 @EnDWaY @CaKe @RoseRain @Rose @Forrest @Patrick @ADiNA @SWAT @ShahiiN @MrRaBiN @RuDe @RudeBoY @9Hess @MUnique @SaeedAlpha @Anita @iErfaN @SamaN @Norvis @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Rasputin @Olden @KARiM @Mahi @hoseyfi @Claude @Arshiyaii @Shxyan @Sardar @JanGi نقل قول با اینکه دلش بسته به دلهایه دگر بود..... بیچاره دلم،باز گرفتار دلش بود...... RoaR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigRik ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 xDDDDD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigRik ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 xDDDDDDDD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
darkman1383 ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 xddd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.