MiladME ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 یکی از دلایلی که فکشن اف بی ای ساخته شد این بود که افرادی که با خودشون سلاح و مواد حمل میکنن شناسایی و دستگیر بشن اما امروز قراره درمورد یه افسر صحبت کنیم که خودش از همه بیشتر دراگ مصرف میکرد و اون شخص کسی نبود جز @OmidGH اون شب فرمانده زامبی رنجر رو معرفی کردم که تایپیک خیلی جنجالی شد و حمایت بالا بود تصمیم گرفتم بین طنز ها ، مامور های قدیمی رو هم معرفی کنم و همین راه رو ادامه بدم قطعا خیلی هاتون OmidGH رو توی بازی دیدین ولی فکر نکنم خبر داشته باشین که توی این هفت هشت ماهی که توی کاپ بوده چیکارا کرده من خودم حدودا یک ماه توی اف تی پی هایی که شکل میگرفت همراهیش میکردم و شاهد خیلی مسائل بودم . یکی از این موارد مصرف دراگ این مامور بود به دلیل گرون بودن قیمت rep همیشه دراگ همراهش بود و توی اف تی پی ها که معلوم نیس کی به کیه وسط اون شلوغی میرفت یه کناری دراگ مصرف میکرد دوباره میومد وسط میدان شروع میکرد به دعوا کردن البته قلق کار دستش بود و بعدش تند تند چت میکرد با رفیقاش تا پیام یوز دراگ بره اون بالاها کسی نبینه اگه تایپیک پیشنهادات انتقادات ببینید اقای omidgh پیشنهاد داده دراگ هارو درجه یک یا دو کنید مثلا درجه یک هاش توی یک ثانیه کل HP طرف رو پر کنه ، کلا این پیشنهاد رو برای راحتی کار خودش داده بود مورد بعدی اخلاق سفت و سختش بود مال زمانی که ساب لیدر بود به هیچکس رحم نمیکرد هرکی یک دقیقه تاخیر داشت تو جلسه راهش نمیداد و اگه کسی از دستش فرار میکرد دیگه ولش نمیکرد حالا جدای از اینها یکبار FP300 شد و با همکارای خودش همیشه جر و بحث داشت سر اینکه چرا گذاشتن یه وانتد فرار کنه امروز رفتم یه عکس باهاش گرفتم ، هم از خودش هم (بولت 53) ماشینی که امید هفتاد درصد عملیات هاشو با اون انجام میداده @OmidGH @iMahDi @hoseyfi @Mahi @Darkman @SlayeR @Plato @HamedBhn @Hamed0 @Aralya @FcPoker @ZombieRanger @Umbrella234 @EnDWaY @SajAli @basily @SFC @Ali @Meli @Forrest @CaKe @RoseRain @Rose @Patrick @Useless @ADiNA @EBi @SaLiOne @SWAT @ShahiiN @MrRaBiN @9Hess @MUnique @SaeedAlpha @Anita @iErfaN @SamaN @Norvis @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Rasputin @Olden @KARiM رفقای عزیز لطفا نظرات خودتون رو نسبت به OmidGH بگین قطعا همه میشناسنش 1 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 امید یکی از افرادی بود که خیلی برای فکشن FBI مفید بود ایشالا از HM ام FP 300 بشه به حق پنج تن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 در 15 دقیقه قبل، SajAli گفته است: امید یکی از افرادی بود که خیلی برای فکشن FBI مفید بود ایشالا از HM ام FP 300 بشه به حق پنج تن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 در 31 دقیقه قبل، SajAli گفته است: امید یکی از افرادی بود که خیلی برای فکشن FBI مفید بود هر کار از دستم بر اومده کردم ولی انگار اخلاق تندم باعث شده بهم بگن صلاحیت لیدری Cop نداری. در 31 دقیقه قبل، SajAli گفته است: ایشالا از HM ام FP 300 بشه به حق پنج تن Contract دیگه مثل Wanted kill نیست که فرار کنه یا کسی بپره ازت بقاپه،به قول خودم Wanted kill اکتیویتی صلواتیه نجنبی از کفت رفته. در 56 دقیقه قبل، 2Eagle گفته است: مورد بعدی اخلاق سفت و سختش بود مال زمانی که ساب لیدر بود به هیچکس رحم نمیکرد هرکی یک دقیقه تاخیر داشت تو جلسه راهش نمیداد سر همین اخلاقم یکی FP80 شد و یکی Resign گذاشت. در 56 دقیقه قبل، 2Eagle گفته است: یکی از این موارد مصرف دراگ این مامور بود به دلیل گرون بودن قیمت rep همیشه دراگ همراهش بود دیگه ترجیح میدم یه AV بگیرم تا اینکه حدود 9 نفر بخاطر نزدن سمپل FW بگیرن. در 56 دقیقه قبل، 2Eagle گفته است: حالا جدای از اینها یکبار FP300 شد و با همکارای خودش همیشه جر و بحث داشت سر اینکه چرا گذاشتن یه وانتد فرار کنه خدایی اعصاب آدم خورد میشه وقتی Wanted های PD یکی یکی دارن پاک میشن ولی از رو لج نمیان Togcollab/ کنن و بهشون میگی اینجوره میان میگن برو سمپلتو بزن FW نگیری. @EBi اون زمان لیدر ما بود اون دورانو خیلی خوب یادشه. در 57 دقیقه قبل، 2Eagle گفته است: و اگه کسی از دستش فرار میکرد دیگه ولش نمیکرد طرف کافی بود Wanted اش پاک شه مدام Find بودم و پشت سر هم Mfrisk/ @KARiM میدونه با این کار اشک چند نفر در اومده. در 59 دقیقه قبل، 2Eagle گفته است: قلق کار دستش بود و بعدش تند تند چت میکرد با رفیقاش تا پیام یوز دراگ بره اون بالاها کسی نبینه از CMD های ادمینی مثل CCD/ هم نباید قافل شد در ۱ ساعت قبل، 2Eagle گفته است: امروز رفتم یه عکس باهاش گرفتم ، هم از خودش هم (بولت 53) ماشینی که امید هفتاد درصد عملیات هاشو با اون انجام میداده این وسیله برای من چیزی فراتر از یه ماشینه،این وسیله رفیق و پشتیبان من تو 90 درصد کارهام بوده نه فقط مسائل اقلیت،کلی چیز دیگه. 1 نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 امید یاقی ملقب به امید جی اچ 2 نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 در 36 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: صلاحیت لیدری Cop نداری توپ تانک فشفشه امید باید لیدر شه البته وقتی از ادمینی کشید بیرون در 1 ساعت قبل، 2Eagle گفته است: اگه کسی از دستش فرار میکرد دیگه ولش نمیکرد بله یه بار کنترکت بودم تا ته اس اف اومده بود دنبالم نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 در 3 ساعت قبل، SajAli گفته است: امید یکی از افرادی بود که خیلی برای فکشن FBI مفید بود ایشالا از HM ام FP 300 بشه به حق پنج تن نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 در 5 ساعت قبل، 2Eagle گفته است: یکی از دلایلی که فکشن اف بی ای ساخته شد این بود که افرادی که با خودشون سلاح و مواد حمل میکنن شناسایی و دستگیر بشن اما امروز قراره درمورد یه افسر صحبت کنیم که خودش از همه بیشتر دراگ مصرف میکرد و اون شخص کسی نبود جز @OmidGH اون شب فرمانده زامبی رنجر رو معرفی کردم که تایپیک خیلی جنجالی شد و حمایت بالا بود تصمیم گرفتم بین طنز ها ، مامور های قدیمی رو هم معرفی کنم و همین راه رو ادامه بدم قطعا خیلی هاتون OmidGH رو توی بازی دیدین ولی فکر نکنم خبر داشته باشین که توی این هفت هشت ماهی که توی کاپ بوده چیکارا کرده من خودم حدودا یک ماه توی اف تی پی هایی که شکل میگرفت همراهیش میکردم و شاهد خیلی مسائل بودم . یکی از این موارد مصرف دراگ این مامور بود به دلیل گرون بودن قیمت rep همیشه دراگ همراهش بود و توی اف تی پی ها که معلوم نیس کی به کیه وسط اون شلوغی میرفت یه کناری دراگ مصرف میکرد دوباره میومد وسط میدان شروع میکرد به دعوا کردن البته قلق کار دستش بود و بعدش تند تند چت میکرد با رفیقاش تا پیام یوز دراگ بره اون بالاها کسی نبینه اگه تایپیک پیشنهادات انتقادات ببینید اقای omidgh پیشنهاد داده دراگ هارو درجه یک یا دو کنید مثلا درجه یک هاش توی یک ثانیه کل HP طرف رو پر کنه ، کلا این پیشنهاد رو برای راحتی کار خودش داده بود مورد بعدی اخلاق سفت و سختش بود مال زمانی که ساب لیدر بود به هیچکس رحم نمیکرد هرکی یک دقیقه تاخیر داشت تو جلسه راهش نمیداد و اگه کسی از دستش فرار میکرد دیگه ولش نمیکرد حالا جدای از اینها یکبار FP300 شد و با همکارای خودش همیشه جر و بحث داشت سر اینکه چرا گذاشتن یه وانتد فرار کنه امروز رفتم یه عکس باهاش گرفتم ، هم از خودش هم (بولت 53) ماشینی که امید هفتاد درصد عملیات هاشو با اون انجام میداده @OmidGH @iMahDi @hoseyfi @Mahi @Darkman @SlayeR @Plato @HamedBhn @Hamed0 @Aralya @FcPoker @ZombieRanger @Umbrella234 @EnDWaY @SajAli @basily @SFC @Ali @Meli @Forrest @CaKe @RoseRain @Rose @Patrick @Useless @ADiNA @EBi @SaLiOne @SWAT @ShahiiN @MrRaBiN @9Hess @MUnique @SaeedAlpha @Anita @iErfaN @SamaN @Norvis @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Rasputin @Olden @KARiM رفقای عزیز لطفا نظرات خودتون رو نسبت به OmidGH بگین قطعا همه میشناسنش OmidGH خوبه ازش خوشم میاد شخصیته فانی داره. نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 در 5 ساعت قبل، 2Eagle گفته است: وسط اون شلوغی میرفت یه کناری دراگ مصرف میکرد دوباره میومد وسط میدان شروع میکرد به دعوا کردن البته قلق کار دستش بود و بعدش تند تند چت میکرد با رفیقاش تا پیام یوز دراگ بره اون بالاها نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 یه بار امید ماشینمو دزدید نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در August 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 اره تو چند برخوردی که با omidgh داشتم بچه باحال و کار بلدی بود ایشالله موفق باشه. در 7 ساعت قبل، 2Eagle گفته است: من خودم حدودا یک ماه توی اف تی پی هایی که شکل میگرفت همراهیش میکردم و شاهد خیلی مسائل بودم . یکی از این موارد مصرف دراگ این مامور بود به دلیل گرون بودن قیمت rep همیشه دراگ همراهش بود و توی اف تی پی ها که معلوم نیس کی به کیه وسط اون شلوغی میرفت یه کناری دراگ مصرف میکرد دوباره میومد وسط میدان شروع میکرد به دعوا کردن البته قلق کار دستش بود و بعدش تند تند چت میکرد با رفیقاش تا پیام یوز دراگ بره اون بالاها کسی نبینه فیلما هم خوب بود دمت گرم نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 در 7 ساعت قبل، 2Eagle گفته است: لطفا نظرات خودتون رو نسبت به OmidGH بگین یکی از بهترین هاست نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 در 8 ساعت قبل، 2Eagle گفته است: رفقای عزیز لطفا نظرات خودتون رو نسبت به OmidGH بگین ی موتور داره شنیدم قراره جونشو بگیره(صرفاً جهت خنده؛ ایشالله هرجا باشه سلامتیش) 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در August 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 در 6 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: ی موتور داره شنیدم قراره جونشو بگیره(صرفاً جهت خنده؛ ایشالله هرجا باشه سلامتیش) اره دیدمش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 در 11 ساعت قبل، OmidGH گفته است: دیگه ترجیح میدم یه AV بگیرم تا اینکه حدود 9 نفر بخاطر نزدن سمپل FW بگیرن نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در August 7, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 نظر خواسی ندارم فقط دمش گرم خودش گفت تو هر پست تگم کن تا بگم گلابی هالا بالا باش داش@OmidGH+گلابی نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MOHAMMADAFE ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 سلام دوستان بنده یکی از پلیر های ارساکیا هستم که راب های بسیاری زدم ولی جدا از این ها باید اعتراف کنم که خیلی از راب هایی که فایل شده تقصیر این پلیر عزیز یعنی omidgh بوده به نظر من شخص بسیار سرسختی هست و کاملا شایسته لیدری کاپ میباشد مخصوصا کاپی که هشت ماه پی در پی برای اون ضحمت کشیده و ساب لیدر همون کاپ هم بود همونطور که همه میدونن این کاپ FBI هست و کاملا شایسته لیدری این کاپ رو دارن 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 @OmidGH دمش گرمه همیشه، به یه اسکین علاقه داره که خودش میدونه کدومو میگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در August 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2021 تنها شکایتی که تو عمرم کردم با مشورت از یه هلپر به نامهOmidGHبودیادش بخیر اون موقع هلپر لول ۱ بود اون زمان یه گلابی کال بود هنوز نرسیده بود 1 نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigRik ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 xDDDDDDDDD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 @omidgh راس میگه: ) نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 چهار تا لایک ارزش این همه تایپ نداره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sopap ارسال شده در October 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2021 omidgh? نمیشناسم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در October 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۵ در 17:00، MiladME گفته است: یکی از دلایلی که فکشن اف بی ای ساخته شد این بود که افرادی که با خودشون سلاح و مواد حمل میکنن شناسایی و دستگیر بشن اما امروز قراره درمورد یه افسر صحبت کنیم که خودش از همه بیشتر دراگ مصرف میکرد و اون شخص کسی نبود جز @OmidGH اون شب فرمانده زامبی رنجر رو معرفی کردم که تایپیک خیلی جنجالی شد و حمایت بالا بود تصمیم گرفتم بین طنز ها ، مامور های قدیمی رو هم معرفی کنم و همین راه رو ادامه بدم قطعا خیلی هاتون OmidGH رو توی بازی دیدین ولی فکر نکنم خبر داشته باشین که توی این هفت هشت ماهی که توی کاپ بوده چیکارا کرده من خودم حدودا یک ماه توی اف تی پی هایی که شکل میگرفت همراهیش میکردم و شاهد خیلی مسائل بودم . یکی از این موارد مصرف دراگ این مامور بود به دلیل گرون بودن قیمت rep همیشه دراگ همراهش بود و توی اف تی پی ها که معلوم نیس کی به کیه وسط اون شلوغی میرفت یه کناری دراگ مصرف میکرد دوباره میومد وسط میدان شروع میکرد به دعوا کردن البته قلق کار دستش بود و بعدش تند تند چت میکرد با رفیقاش تا پیام یوز دراگ بره اون بالاها کسی نبینه اگه تایپیک پیشنهادات انتقادات ببینید اقای omidgh پیشنهاد داده دراگ هارو درجه یک یا دو کنید مثلا درجه یک هاش توی یک ثانیه کل HP طرف رو پر کنه ، کلا این پیشنهاد رو برای راحتی کار خودش داده بود مورد بعدی اخلاق سفت و سختش بود مال زمانی که ساب لیدر بود به هیچکس رحم نمیکرد هرکی یک دقیقه تاخیر داشت تو جلسه راهش نمیداد و اگه کسی از دستش فرار میکرد دیگه ولش نمیکرد حالا جدای از اینها یکبار FP300 شد و با همکارای خودش همیشه جر و بحث داشت سر اینکه چرا گذاشتن یه وانتد فرار کنه امروز رفتم یه عکس باهاش گرفتم ، هم از خودش هم (بولت 53) ماشینی که امید هفتاد درصد عملیات هاشو با اون انجام میداده @OmidGH @iMahDi @hoseyfi @Mahi @Darkman @SlayeR @Plato @HamedBhn @Hamed0 @Aralya @FcPoker @ZombieRanger @Umbrella234 @EnDWaY @SajAli @basily @SFC @Ali @Meli @Forrest @CaKe @RoseRain @Rose @Patrick @Useless @ADiNA @EBi @SaLiOne @SWAT @ShahiiN @MrRaBiN @9Hess @MUnique @SaeedAlpha @Anita @iErfaN @SamaN @Norvis @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Rasputin @Olden @KARiM رفقای عزیز لطفا نظرات خودتون رو نسبت به OmidGH بگین قطعا همه میشناسنش خیلی تو نقشتون فرو رفتین ناموسا نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.