Universe ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 بسم الله الرحمن الرحیم با سلام خدمت شاکی محترم @erfanx118 قانونی مبنی بر اینکه یک معلم حق ندارد [Turn off/] کند ، وجود ندارد. و یا اینکه دوست نداشته باشد تست بگیرد. اما با این حال این رفتار ایشان زشت بوده و نباید هیچگاه به متقاضی مجوز بی توجهی نشان داد. تذکرات و اخطارات لازم به ایشان داده شد. با تشکر از گزارش شما. 1 نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام اشان Gun داشتن • شاهد ها: Q.bert • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 بسم الله الرحمن الرحیم @mahyar87 شکایت شما قبول شد. شخص خاطی یک عدد اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: گان داره و به همه شلیک میکنه • شاهد ها: عکس • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 بسم الله الرحمن الرحیم @abcde شکایت شما قبول شد. فرد خاطی یک عدد اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تماس گرفتن میگن ماشین برای فروش دارم منم میگم کجایین این جواب رو میدن واقعا باعث تاسف هستش • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 بسم الله الرحمن الرحیم @AmirT شکایت شما تایید شد. فرد خاطی یک عدد اخطار اقلیت دریافت کرد. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دیگه همچی واضحه • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 @danyal شکایت شما قبول شد ، فرد خاطی یک عدد اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neon ارسال شده در August 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: لینک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در August 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2020 @cjmilad شکایت شما رد شد ، توهینی صورت نگرفته است. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElleryBOy ارسال شده در August 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM من در ایونت car 1 کردم ایشون اومده منو کیل میده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در August 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @ElleryBOy شکایت شما رد شد. مدارک شما برای اثبات این موضوع کافی نیست. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliK2 ارسال شده در August 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین • شاهد ها: _____ • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در August 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 @AliK2 شکایت شما پذیرفته شد و فرد خاطی مجازات شد. باتشکر از گزارش شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealKratos ارسال شده در August 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون باگان میچرخید و شلیک میکرد • شاهد ها: O_O • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در August 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 @amirohom3 شکایت شما پذیرفته شد و فرد خاطی به علت همراه داشتن اسلحه و نه شلیک به کسی یک AV دریافت کرد. باتشکر از گزارش شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElleryBOy ارسال شده در August 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2020 در 7 دقیقه قبل، Pouria0JM گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام. ایشون فشار میخورن میگن شما نوبی! بعد از شنیدن جواب فشار بیشتر میشه فحش بدتر میشه • شاهد ها: اعضای دم پینتبال • مدرک/عکس یا فیلم: من اصلا با شما نبودم چرا تحمت میزنین من به شما توهین کردم؟؟ من با یکی دیگه دعوا کردن شما اومدین از من شکایت میکنین؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در August 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2020 @Pouria0JM شکایت شما پذیرفته شد و فرد خاطی مجازات شد. باتشکر از گزارش شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingAp1383 ارسال شده در August 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2020 عکس از اطلاعات کاربری: عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که میخواهید گزارش دهید: توضیحات:ایشون به بهانه پریدن ماشین دوم بعد trade به من گفتن که zr_350 رو با voodoo عوض کن بعدش من اینفر رو باهات trade میکنم ولی بعد از trade کردن zr_350باvoodoo به من اینفر رو ندادن الان هم ماشین من دست ایشون هست شاهد ها:عکس مدارک: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در August 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم: @KingAp1383 شکایت شما مربوط به این بخش نیست! به تاپیک زیر مراجعه کنید. https://forum.arsacia.ir/forum/75-اعضا/ نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در August 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 1_ایشون به من کوبیدن(نتونستم ssبگیرم) و توهین کردن(که مشخصه) 2_داشتن شغل غیرقانونی • شاهد ها: ... • مدرک/عکس یا فیلم: 1 2 ویرایش شده August 31, 2020 توسط EarlAmin نقل قول ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در August 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @EarlAmin شکایت اول شما مبنی بر توهین رد شد ایشون توهین شدت پایین کردن و شامل مجازات نمی شود مگر بر روی همکار استفاده شود. شکایت دوم شما قبول شد ایشون یک اخطار لفظی دریافت کردن. نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anticheat ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون تو تست پارتی بازی کردن 2سوال پرسید و lic داد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @xxxmmdkhatar شکایت شما تایید شد و فرد خاطی با 80 تنبیه اقلیت اخراج شد. با تشکر از گزارش شما. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.