HaTeD ارسال شده در October 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2020 با سلام! تو این موضوع میخوام در مورد HQ جدید NG صحبت کنم. تو اپدیتی که به تازگی اومده شهر زیبای SF باز شده و بانک جدیدی داخل این شهر هست کار برای اقلیت NG سخت بوده سخت تر هم شده. میخواستم کار رو کمی راحت تر کنم با داشتن یک HQ برای این اقلیت داخل شهر سان فریو. البته HQ فعلی این اقلیت هم جزو (spawnchange ) های این اقلیت باشه. یچی مثل اقلیت SI پیشنهادمم SFPD هست که به HQ این اقلیت تبدیل بشه جاش هم عالیه هم فاصله داره از بانک تا کار برای رابر ها سخت نشه و اینکه LSPD برای PD و LVPD برای FBI و SFPD برای NG اینجوری قشنگ تر هم میشه و NG یک جای Spawn دیگه هم داره که Area69 هست که کار رو برای NG راحتر میکنه ممنون میشم اعضای فعلی NG نظرشونو بگن! @DarkLife @Wick @metti @CLinTon 3 با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2020 در 18 دقیقه قبل، Epsilon گفته است: با سلام! تو این موضوع میخوام در مورد HQ جدید NG صحبت کنم. تو اپدیتی که به تازگی اومده شهر زیبای SF باز شده و بانک جدیدی داخل این شهر هست کار برای اقلیت NG سخت بوده سخت تر هم شده. میخواستم کار رو کمی راحت تر کنم با داشتن یک HQ برای این اقلیت داخل شهر سان فریو. البته HQ فعلی این اقلیت هم جزو (spawnchange ) های این اقلیت باشه. یچی مثل اقلیت SI پیشنهادمم SFPD هست که به HQ این اقلیت تبدیل بشه جاش هم عالیه هم فاصله داره از بانک تا کار برای رابر ها سخت نشه و اینکه LSPD برای PD و LVPD برای FBI و SFPD برای NG اینجوری قشنگ تر هم میشه و NG یک جای Spawn دیگه هم داره که Area69 هست که کار رو برای NG راحتر میکنه ممنون میشم اعضای فعلی NG نظرشونو بگن! @DarkLife @Wick @metti @CLinTon مطالب مفیدی بود دیگه نده بای 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در October 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2020 اینطوری بار سنگینی از دوش NG برداشته میشه پیشنهاد خوبیه موافقم 1 تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در October 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۹ در 13:18، Epsilon گفته است: با سلام! تو این موضوع میخوام در مورد HQ جدید NG صحبت کنم. تو اپدیتی که به تازگی اومده شهر زیبای SF باز شده و بانک جدیدی داخل این شهر هست کار برای اقلیت NG سخت بوده سخت تر هم شده. میخواستم کار رو کمی راحت تر کنم با داشتن یک HQ برای این اقلیت داخل شهر سان فریو. البته HQ فعلی این اقلیت هم جزو (spawnchange ) های این اقلیت باشه. یچی مثل اقلیت SI پیشنهادمم SFPD هست که به HQ این اقلیت تبدیل بشه جاش هم عالیه هم فاصله داره از بانک تا کار برای رابر ها سخت نشه و اینکه LSPD برای PD و LVPD برای FBI و SFPD برای NG اینجوری قشنگ تر هم میشه و NG یک جای Spawn دیگه هم داره که Area69 هست که کار رو برای NG راحتر میکنه ممنون میشم اعضای فعلی NG نظرشونو بگن! @DarkLife @Wick @metti @CLinTon That's a good idea 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در October 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۹ در 13:18، Epsilon گفته است: با سلام! تو این موضوع میخوام در مورد HQ جدید NG صحبت کنم. تو اپدیتی که به تازگی اومده شهر زیبای SF باز شده و بانک جدیدی داخل این شهر هست کار برای اقلیت NG سخت بوده سخت تر هم شده. میخواستم کار رو کمی راحت تر کنم با داشتن یک HQ برای این اقلیت داخل شهر سان فریو. البته HQ فعلی این اقلیت هم جزو (spawnchange ) های این اقلیت باشه. یچی مثل اقلیت SI پیشنهادمم SFPD هست که به HQ این اقلیت تبدیل بشه جاش هم عالیه هم فاصله داره از بانک تا کار برای رابر ها سخت نشه و اینکه LSPD برای PD و LVPD برای FBI و SFPD برای NG اینجوری قشنگ تر هم میشه و NG یک جای Spawn دیگه هم داره که Area69 هست که کار رو برای NG راحتر میکنه ممنون میشم اعضای فعلی NG نظرشونو بگن! @DarkLife @Wick @metti @CLinTon پسشنهاد جالبی بود ولی فقط برای NG نباید باشه و باید برای همه کاپ ها باشه اسپاون همه باشه 1 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در October 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۹ در 13:18، Epsilon گفته است: با سلام! تو این موضوع میخوام در مورد HQ جدید NG صحبت کنم. تو اپدیتی که به تازگی اومده شهر زیبای SF باز شده و بانک جدیدی داخل این شهر هست کار برای اقلیت NG سخت بوده سخت تر هم شده. میخواستم کار رو کمی راحت تر کنم با داشتن یک HQ برای این اقلیت داخل شهر سان فریو. البته HQ فعلی این اقلیت هم جزو (spawnchange ) های این اقلیت باشه. یچی مثل اقلیت SI پیشنهادمم SFPD هست که به HQ این اقلیت تبدیل بشه جاش هم عالیه هم فاصله داره از بانک تا کار برای رابر ها سخت نشه و اینکه LSPD برای PD و LVPD برای FBI و SFPD برای NG اینجوری قشنگ تر هم میشه و NG یک جای Spawn دیگه هم داره که Area69 هست که کار رو برای NG راحتر میکنه ممنون میشم اعضای فعلی NG نظرشونو بگن! @DarkLife @Wick @metti @CLinTon خیلیم عالی ولی کیه ک توجه کنه ب این موضوع کلا NG فکشن مظلومیه 1 Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2020 (ویرایش شده) موافقم ویرایش شده October 23, 2020 توسط AMiREpiCure لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در October 23, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2020 در ۱ ساعت قبل، RezAORTEGA گفته است: خیلیم عالی ولی کیه ک توجه کنه ب این موضوع کلا NG فکشن مظلومیه با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در October 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2020 هدف حمایت مالی تکمیل شد 1 >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
metti ارسال شده در October 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2020 موافقم به شدت به نکته خوبی اشاره کردی مرسی epsilon جان . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۹ در 19:23، CLinTon گفته است: اینطوری بار سنگینی از دوش NG برداشته میشه پیشنهاد خوبیه موافقم لیدر ، اخه راب ها fail میشیم خو ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
danial2007 ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 دوستا NG مظلوم چرا SFراب میزنن دیر میرسید ناراحتید ولی برای فرار از زندان لاتی میان 100 نفره میرزین رو سر یه نفر اونم پیاده به اون اشاره ای نمی کنید عدالت باشه پس اینم باید درست کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در November 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۹ در 11:48، Epsilon گفته است: با سلام! تو این موضوع میخوام در مورد HQ جدید NG صحبت کنم. تو اپدیتی که به تازگی اومده شهر زیبای SF باز شده و بانک جدیدی داخل این شهر هست کار برای اقلیت NG سخت بوده سخت تر هم شده. میخواستم کار رو کمی راحت تر کنم با داشتن یک HQ برای این اقلیت داخل شهر سان فریو. البته HQ فعلی این اقلیت هم جزو (spawnchange ) های این اقلیت باشه. یچی مثل اقلیت SI پیشنهادمم SFPD هست که به HQ این اقلیت تبدیل بشه جاش هم عالیه هم فاصله داره از بانک تا کار برای رابر ها سخت نشه و اینکه LSPD برای PD و LVPD برای FBI و SFPD برای NG اینجوری قشنگ تر هم میشه و NG یک جای Spawn دیگه هم داره که Area69 هست که کار رو برای NG راحتر میکنه ممنون میشم اعضای فعلی NG نظرشونو بگن! @DarkLife @Wick @metti @CLinTon پوفففف مثل اینکه باید شفاف سازی کنم @OmidGH تقریبا نزدیک به 5 یا 6 ماه میشه که @ZombieRanger یه تاپیک زده که سیستم راب مشکل داره @Ali با اینکه سین کرد ولی جوابی نداد! دلیلش چیه؟ دلیلش اینه که سرش زیادی شلوغه (علکی) خب تنها تعقیری که در سیستم راب اتفاق افتاد این بود که بانک SF راه افتاد و دهن NG و FBI بیشتر سرویس شد چرا؟ چون NG باید از HQ خودش که LV هست پاشه بیاد SF با یه مشت ماشین هایی که فرق زیادی با Walton ندارن (فقط 4 در هست) بیاد دم بانک و Ram بده و با HP 15 بره پیشه 6 تا رابر گردن کلفت تا گردن توی اسلحه تازه همه این اتفاق ها زمانی می افته که NG هواسش به بانک ها باشه و بتونه زنگ خطر رو به صدا در بیاره درصورتی که کل راب کلا کمتر از 8 دقیقه تموم میشه ولی خب با تموم این مشکلات علی جواب مارو چی داد؟ گفت که 2 تا NRG اضاف کردیم بسه تونه! خیلیا هستن که واقعا دارن واسه دسته ویژه زحمت میکشن و میخوان که صداشونو به گوش مقام بالاتر برسونن ولی خب جواب مقام بالاتر براشون 1 1 I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmeriKKKasMostWanted ارسال شده در November 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 موافقم 𝙞𝘾𝙚𝘾𝙪𝙗𝙚 ,𝙩𝙝𝙚 𝙣𝙖𝙢𝙚 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙡𝙞𝙫𝙚 𝙞𝙣 𝙞𝙣𝙛𝙖𝙢𝙮 𝙖𝙨𝙠 𝙩𝙝𝙚 𝙮𝙤𝙪𝙣𝙜 𝙣𝙞𝙜𝙜𝙖 𝙬𝙝𝙤 𝙞𝙣𝙫𝙚𝙣𝙩𝙚𝙙 𝙀𝙖𝙯𝙮-𝙚 𝙒𝙚𝙨𝙩 𝙘𝙤𝙖𝙨𝙩 𝙗𝙞*𝙘𝙝 𝙔𝙚𝙖𝙝 𝙩𝙝𝙖𝙩𝙨 𝙖𝙡𝙡 𝙢𝙚 http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Legacy.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/icecube.png The Ruthless لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SheytwN ارسال شده در November 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 (ویرایش شده) موافقم، فیل کردن راب SF برای NG ها خیلی سخت شده! یکسری هارو هاستر ها تلپورت میکنن اونجا، در حق بعضیا که این قابلیتارو ندارن ظلمه ویرایش شده November 14, 2020 توسط CrowD - Steady tryin' to maintain -- Same things that a blood bitch may frame -- My brain can't fathom what the hate say - - He say, she say, how 'bout me say? Get the Visa - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 در 10 ساعت قبل، Ryse گفته است: پوفففف مثل اینکه باید شفاف سازی کنم @OmidGH تقریبا نزدیک به 5 یا 6 ماه میشه که @ZombieRanger یه تاپیک زده که سیستم راب مشکل داره @Ali با اینکه سین کرد ولی جوابی نداد! دلیلش چیه؟ دلیلش اینه که سرش زیادی شلوغه (علکی) خب تنها تعقیری که در سیستم راب اتفاق افتاد این بود که بانک SF راه افتاد و دهن NG و FBI بیشتر سرویس شد چرا؟ چون NG باید از HQ خودش که LV هست پاشه بیاد SF با یه مشت ماشین هایی که فرق زیادی با Walton ندارن (فقط 4 در هست) بیاد دم بانک و Ram بده و با HP 15 بره پیشه 6 تا رابر گردن کلفت تا گردن توی اسلحه تازه همه این اتفاق ها زمانی می افته که NG هواسش به بانک ها باشه و بتونه زنگ خطر رو به صدا در بیاره درصورتی که کل راب کلا کمتر از 8 دقیقه تموم میشه ولی خب با تموم این مشکلات علی جواب مارو چی داد؟ گفت که 2 تا NRG اضاف کردیم بسه تونه! خیلیا هستن که واقعا دارن واسه دسته ویژه زحمت میکشن و میخوان که صداشونو به گوش مقام بالاتر برسونن ولی خب جواب مقام بالاتر براشون جالب تر اینه ک بعضیا با این شرایط سخت NG ها ک گفتی، با هزار تا صلواتو نذر و نیاز رابشون وین میشه میان میگن Ez NG و هزار تا دری وری دیگه. ?Pressure Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 حالا اینا به کنار NG Rustler داره الان یه R2 FBI تا خودشو برسونه به بانک با NRG دهنش صافه چه برسه به اون R1 بدبخت. یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در November 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 در 13 ساعت قبل، OmidGH گفته است: حالا اینا به کنار NG Rustler داره الان یه R2 FBI تا خودشو برسونه به بانک با NRG دهنش صافه چه برسه به اون R1 بدبخت. عزیزه دلم امید جان NG که Ram دادن براش مهم نیست Rustler برداره بره به بانک Sample کنه قصد ما Fail کردن راب هستش و با Rustler هم نمیشه رابو Fail کرد با همون Walton های 4 در میریم قوبونت بیشم با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در November 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، Epsilon گفته است: عزیزه دلم امید جان NG که Ram دادن براش مهم نیست Rustler برداره بره به بانک Sample کنه قصد ما Fail کردن راب هستش و با Rustler هم نمیشه رابو Fail کرد با همون Walton های 4 در میریم قوبونت بیشم از نظر سرعت رسیدن به بانک بعد مردن گفتم داشم. ویرایش شده November 16, 2020 توسط OmidGH یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLeR ارسال شده در November 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 جالب شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۷/۲۹ در 13:18، AwAkeN گفته است: با سلام! تو این موضوع میخوام در مورد HQ جدید NG صحبت کنم. تو اپدیتی که به تازگی اومده شهر زیبای SF باز شده و بانک جدیدی داخل این شهر هست کار برای اقلیت NG سخت بوده سخت تر هم شده. میخواستم کار رو کمی راحت تر کنم با داشتن یک HQ برای این اقلیت داخل شهر سان فریو. البته HQ فعلی این اقلیت هم جزو (spawnchange ) های این اقلیت باشه. یچی مثل اقلیت SI پیشنهادمم SFPD هست که به HQ این اقلیت تبدیل بشه جاش هم عالیه هم فاصله داره از بانک تا کار برای رابر ها سخت نشه و اینکه LSPD برای PD و LVPD برای FBI و SFPD برای NG اینجوری قشنگ تر هم میشه و NG یک جای Spawn دیگه هم داره که Area69 هست که کار رو برای NG راحتر میکنه ممنون میشم اعضای فعلی NG نظرشونو بگن! @DarkLife @Wick @metti @CLinTon Area 51 :d و نظر جالیه ویرایش شده May 5, 2021 توسط EriCk :\ 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 در در ۱۳۹۹/۷/۲۹ در 13:18، AwAkeN گفته است: با سلام! تو این موضوع میخوام در مورد HQ جدید NG صحبت کنم. تو اپدیتی که به تازگی اومده شهر زیبای SF باز شده و بانک جدیدی داخل این شهر هست کار برای اقلیت NG سخت بوده سخت تر هم شده. میخواستم کار رو کمی راحت تر کنم با داشتن یک HQ برای این اقلیت داخل شهر سان فریو. البته HQ فعلی این اقلیت هم جزو (spawnchange ) های این اقلیت باشه. یچی مثل اقلیت SI پیشنهادمم SFPD هست که به HQ این اقلیت تبدیل بشه جاش هم عالیه هم فاصله داره از بانک تا کار برای رابر ها سخت نشه و اینکه LSPD برای PD و LVPD برای FBI و SFPD برای NG اینجوری قشنگ تر هم میشه و NG یک جای Spawn دیگه هم داره که Area69 هست که کار رو برای NG راحتر میکنه ممنون میشم اعضای فعلی NG نظرشونو بگن! @DarkLife @Wick @metti @CLinTon زمانی که HQ fbi sf میشه هوس بعد میخوای HQ NG sf ادد شه؟ ضمنا اگه ادد شه نباید ماشينای ng تقسیم شه باید ادد شه مثل اپدیت قبلی نشه راجع به spawnchange موافقم King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 این مورد اضافه شده است. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 1, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 Spawnchange اضافه شده است ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 بله اضافه شده اما یک ایده ریز به فکر بنده اومد که پستش میکنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده