Beigi ارسال شده در September 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 (ویرایش شده) در 4 دقیقه قبل، Pouria0JM گفته است: شکایتمو کردم منتظر جوابم. برو یکم به جواب Spartan واسه اون تاپیک مسخرت فکر کن چون تو شکایتت ریدی مسخره هم باشه به توی لول ۲۱ شاخ مشنگ مربوط نمیشه پ.ن: چی داری که میخوان ازت کلاه برداری کنن جوجو جان بیشتر تو اینجور آدما میرینم که خیلی پرو و لول کم شاخ مشنگ هستن ویرایش شده September 5, 2020 توسط NimaB نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در September 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 در 2 دقیقه قبل، Pouria0JM گفته است: تو هم این لولو گذروندی ولی اونطور که معلومه زیادی توش قار قار کردی. UCP خودتو دیدم از منم کمتر داشتی. اول مال خودتو بعد بیا زر بزن لولو خورخوره رو میگی؟ یعنی خاک تو اتاقت با لولو ها بازی میکنی بچه مشنگ؟ زمان من تو وجود خارجی نداشتی خوشگل جوجو نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در September 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 در 2 دقیقه قبل، Pouria0JM گفته است: بخدا بیکارم که اومدم دارم جواب گوه خوری های بچه ۲ ساله رو میدم. مرد نیستی اگه SS ندی البته واقعا هم نیستی چون دونه میخوره فعلا ننه بابات نمیگن بچم تا الان چرا با گوشی ور میره؟ برو تا نیومدن عصبیشون نکن صدای جیک جیکت همه جا هست برو بخواب برات لالایی هم میگم نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 در هم اکنون، NimaB گفته است: کسی که فحش میده درواقع داره فشار میخوره میترسم سکته نکنه جیک جیک نکن جوجه اردک برو فردا دونه میارم واست☺ گفتم SS ندی بچه خطابت میکنم البته هستیا کارشون همینه جمع بستم نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در September 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 از بچه باید هم کلاهبرداری کنن چون بچس سطح شکایت نگاه کن در 3 دقیقه قبل، Pouria0JM گفته است: برو علوم تجربی سال اول دبستان رو دوباره دوره کن پیشنهاد میکنم البته کار شما همینه بابا با ادب اصن خیلی خونسرد هستی تو عنتر من برم حوصله چس گویی های تو چس مغز رو ندارم جوون بابا بچه خوشگل جیک جیک کردنات تموم شد؟ نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در September 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 در 2 دقیقه قبل، Pouria0JM گفته است: فعلا اول یاد بگیر چطور شکایت کنی بعد بیا مثل گشادا بگو سطح شکایت سطح شکایت: یک نفرم به شکایت من نخندید. همه تا شکایتتو دیدن از صحبت با تو نا امید شدن @GelofeN ناموسا خودت ببین اخه جالبه وقتی که من این شکایت کردم شما تازه داشتین نام نویسی میکردین بیاین تو سرور به شکایات ما هم کسی نخندیده و نا امید هم نشده☺ #جوجه_اردک_مشنگ برو حرف زدن یاد بگیر بعد بیا شاخ شو جوجه نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 مرسی که مشهورم کردین نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در September 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 دیگه هم کاریت ندارم برو هرچقدر میخوای به هرکس بده تا تحسینت کنن ۲ ۳ سال بعد که فهمیدی قضیع چیه بیا به قول خودت زر مفت بزن #جوجه_اردک_مشنگ در 3 دقیقه قبل، GelofeN گفته است: مرسی که مشهورم کردین جون بابا نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenioR ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 با هم مهربان باشید نقل قول - SenioR - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 من قصد طرفداری ندارم میخوام ولی یه نکته ای رو بگم آقای @NimaB به سن هست مگه همه چی؟! همینی که داری بهش توهین میکنی خوب بود جوابتو میداد و توعم توهین میشنیدی؟ میدونستی علی زمانی که لایف فور گیم رو تاسیس کرده ۱۳ سالش بوده؟ هیچوقت فقط از رو سن ادمارو قضاوت نکن بعدم وقتی خودت میای فحاشی های یکیو میزاری اینجا و میگی که آره این بچه فشاریه ... تاحالا دیدی @Pouria0JMهمچین تاپیک درست کنه؟ تاحالا شده از یکی فحش نخوریم و بیایم هزارتا تاپیک بزنیم و بگیم طرف فشاریه؟ الان بگو من از @Shxyanپول گرفتم بیام اینارو بهت بگم ولی نه همچین آدمی هستم اصلا هم برام مهم نیست اینطوری فکر کنی چون چیز هایی که گفتم فکر میکنم منطقی باشه یکبار برای همیشه دعوا رو تموم کنین بهم کار نداشته باشین باشد تا رستگار شویم در 8 ساعت قبل، NimaB گفته است: لول ۲۱ شاخ مشنگ بعدم مگه به لوله؟ @83mehrdad83 یکساله داره بازی میکنه لول 26 هست نکته ی بعدی @NimaB شما اگر جرئت داری اسکرین شات های کامل قبل و بعد فحاشی های ایشونم بزار ، از وقتی یادمه هرکاری میکردیم میگفتی ss forum نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در September 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 در 46 دقیقه قبل، Original گفته است: شما اگر جرئت داری اسکرین شات های کامل قبل و بعد فحاشی های ایشونم بزار ، از وقتی یادمه هرکاری میکردیم میگفتی ss forum من اصلا کاری باهاش ندارم، انقدر بیکاره میاد Find/ میکنه میاد تحریک میکنه تا منم دهنمو باز کنم و اون حرفارو بهش بزنم. دقیقا اون جاهایی که خط زده داشته منو تحریک میکرده. واقعا این همه فحش بخوری بعد بیای همون فحشارو بزاری توی تاپیک بگی این فحش ها رو به ناموسم داده؟ واقعا مگه میشه همچین آدمی وجود داشته باشه!! نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در September 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 در 13 دقیقه قبل، NimaB گفته است: دیگه تموم میکنم دعوا هارو ولی اگه ادامه بدید منم جوابتونو میدم جواب زیاد دارم +بسته شد منم جواب هارو میزارم روت بسته شد + نقل قول NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در September 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 هیییس در ۱ ساعت قبل، BallasLeader گفته است: منم جواب هارو میزارم روت بسته شد + در 1 ساعت قبل، Pouria0JM گفته است: میخواستی بدی تا الان داده بودی. جوابتم فحش ناموسه احتمالا. بدرود. +بسته شد نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در September 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 در 3 ساعت قبل، NimaB گفته است: +بسته شد تو نگو + بسته نه شد نقل قول NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در September 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 در 19 ساعت قبل، Pouria0JM گفته است: پسرم من ۱ ساله که در سرور ثبت نام کردم. شاید اقای @WaTchDogs با من قهر باشه ولی بهش گفته بودم من چند ماه نمیام سرور. اگه بازی کرده بودم شاهد گوه خوریای نبودم با همه در گیریا بابا بیخیال نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 دیگه بسته شد. نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در September 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۱۴ در 17:34، NimaB گفته است: درود. چیز خاصی نمیگم نه انتظار دارم نقل قول کنید نه چت نه هیچ چیزه دیگه تنها کاری که میتونید بکنید نگاه کردن به عکس هایی که فرستادمه: فشار یک پلیر 12 ساله از تهران ببینید که چجوری داره ذات خانوادگی رو به رخ میکشه حالشو پرسیدم داره فحاشی میکنه نشون میده که چقدر عالی ایشون رو پرورش دادن تربیت خانوادگیش = 20ست نکته: چت های مهم رو پاک نکردم که فکر نکنین که منم فحش دادم, فقط چت کلن رو پاک نکردم تا ببینین. قبلا هم از من شکایت کرده بود که بهش گفته بودم bieh/ گریش گرفت رفت فروم حتی میگف بن شدنت رو تبریک میگم بعد که رد شد زود پاک کرد تا نخندن بهش پ.ن: اگه میدونستم گریه میکنی نمیگفتم این حرف رو بهت عزیزم! @Shxyan @Original @83mehrdad83 @Mary @Saryy @Shelby @FareWell @iNViSiBIe @HajAta @Panahi @GelofeN @GalacticBoy @Keivan @MyOwnRules @2FM @LockDown @Tahdid @Luciano @SuperPower @AliAgent قسط خاصی ندارم فقط میخوام سطح شعور یک پلیری که داره فشار میخوره اینقدره همین. hey... نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در September 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۱۴ در 23:51، Panahi گفته است: درود بر شاکی محترم. لطفا در بخش گزارش اعضا شکایت کنید. + بسته نشد. هیچی. ژست ادمینی گرفتم حاجی, تو عکس سوم من بد نیوفتادم؟ ;/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnakeEye ارسال شده در September 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۱۴ در 20:37، Original گفته است: باسلام خدمت شاکی محترم @NimaB اگر شکایتی دارید در این تاپیک قرار بدهید:https://forum.arsacia.ir/forum/75-اعضا/ +بسته شد. شما هم چت میبندی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2020 در 2 دقیقه قبل، DreamKiller گفته است: شما هم چت میبندی؟ بله با اجازه شما نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnakeEye ارسال شده در September 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2020 در 4 دقیقه قبل، Original گفته است: بله با اجازه شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در September 8, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2020 چرا آدرس و شماره تلفن نمیگیرین از هم که برین حضوری هم دیگرو جر بدین؟! نفر بعدی که فحش بده 5 امتیاز منفی میخوره نقل قول In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در September 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2020 ;| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2020 باسلام و احترام خدمت بینندگان عزیز. این تاپیک به دلیل فحاشی مکرر افراد Hide می شود. +بسته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 WTF نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.