Chanoda ارسال شده در August 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2020 کاش توی این گوشی جدید بشه وقتی شماره افراد رو سیو میکنیم اسمشون رو هم هرچی میخوایم سیو کنیم نه اینکه نیک نیم خودشون سیو شه مثلا اسم یه نفر تو باز @hassanlp هست و شما وقتی اونو توی گوشیتون سیو میکنید اسمشو به دلخواه وارد کنید مثلا مثلا مثلا شنگول پلو خیلییی جذاب و فان میشه ما همه منتظر عرضه گوشی جدید ( i Banana x ) هستیم @Ali 3 1 نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در August 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2020 عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirSalar ارسال شده در August 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2020 به نظر من اگه شکل ظاهری گوشی هم تغییر کنه خوبه نقل قول >>>>>> AmirSalar<<<<<< لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در August 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2020 ایده خوبیه اگه مسیجام پاک نشه خوبه/: نقل قول ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalkhordeyeMariz ارسال شده در August 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2020 *موافقم نقل قول .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Perfect ارسال شده در August 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۷ در 18:57، EarlAmin گفته است: ایده خوبیه اگه مسیجام پاک نشه خوبه/: با پاک نشدن پیام های گوشی موافقم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Potent ارسال شده در September 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2020 اخه شنگول پلو نقل قول ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheYou ارسال شده در September 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۳ در 09:25، Yoda گفته است: کاش توی این گوشی جدید بشه وقتی شماره افراد رو سیو میکنیم اسمشون رو هم هرچی میخوایم سیو کنیم نه اینکه نیک نیم خودشون سیو شه مثلا اسم یه نفر تو باز @hassanlp هست و شما وقتی اونو توی گوشیتون سیو میکنید اسمشو به دلخواه وارد کنید مثلا مثلا مثلا شنگول پلو خیلییی جذاب و فان میشه ما همه منتظر عرضه گوشی جدید ( i Banana x ) هستیم @Ali :D<3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در September 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۳ در 09:25، Yoda گفته است: کاش توی این گوشی جدید بشه وقتی شماره افراد رو سیو میکنیم اسمشون رو هم هرچی میخوایم سیو کنیم نه اینکه نیک نیم خودشون سیو شه مثلا اسم یه نفر تو باز @hassanlp هست و شما وقتی اونو توی گوشیتون سیو میکنید اسمشو به دلخواه وارد کنید مثلا مثلا مثلا شنگول پلو خیلییی جذاب و فان میشه ما همه منتظر عرضه گوشی جدید ( i Banana x ) هستیم @Ali داداش هنو تو آپدیت 3.5.0 موندیم شما میگی I banana x بزنن؟ مگه شرکت Apple که اینجور مدل بزنن نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در September 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2020 در ۱ ساعت قبل، NimaB گفته است: داداش هنو تو آپدیت 3.5.0 موندیم شما میگی I banana x بزنن؟ مگه شرکت Apple که اینجور مدل بزنن نه ماشالا علی خلاقیت کرده به جای Apple زده Banana الان اونا Iphon x زدن ما که تو واقعیت پول نداریم بخریم منتظریم اینجا بیاد بگیریم در در ۱۳۹۹/۶/۹ در 18:39، aminperfect گفته است: با پاک نشدن پیام های گوشی موافقم . اصلا من علت پاک شدن مسیجارو نمیفهمم اینم به این گوشی جدید اضافه کنین در در ۱۳۹۹/۶/۳ در 18:33، Amir5477 گفته است: به نظر من اگه شکل ظاهری گوشی هم تغییر کنه خوبه من یه ایده کوچیکو شروع کردم ماشالا خیلی خلاقیت دارین ایده من واسه طراحی ظاهری اینه http://8upload.ir/uploads/f550126073.png با همین کیفیت که میبینید نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در September 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2020 Nice نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۱۳ در 02:14، Yoda گفته است: دارین ایده من واسه طراحی ظاهری اینه خود تلفنی که داخل بازی هست خیلی محدوده و از آبجکت های درون خود بازی درست شده و متاسفانه این تغییرات و فکر نکنم روش بشه اعمال کرد موافقم منم با پیشنهاد نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۷ در 18:57، EarlAmin گفته است: ایده خوبیه اگه مسیجام پاک نشه خوبه/: افرین پیشنهادت عالی ح. نقل قول Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 نظرم + هست. نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 سیستم مخابرات باید به کل تغییر کند که به زودی این سیستم رو در قسمت پیشنهادات و انتقادات برای شما میگذاریم و منتظر نظرات شما هستیم و سیستم تلفن همراه هم همراهش تغییراتی در اون ایجاد میکنیم با سلام نظر بنده نیز + میباشد نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 31, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 @Chanoda عزیز، با پیشنهادت موافق هستم. این مورد به شخصی سازی بیشتر گوشی توی سرور کمک میکنه، ممنون. + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما موافق ام, ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (+) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 17, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2023 پیشنهاد خوبیه! به نظرم بهتر است زمانی این موضوع اضافه بشه که AG:SAMP نسخه PC هم منتشر شده و همه امکان استفاده از ایموجی دارند. به بخش " تائید نهایی " منتقل شد. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 در ۱۳۹۹/۶/۳ در 09:25، Chanoda گفته است: کاش توی این گوشی جدید بشه وقتی شماره افراد رو سیو میکنیم اسمشون رو هم هرچی میخوایم سیو کنیم نه اینکه نیک نیم خودشون سیو شه مثلا اسم یه نفر تو باز @hassanlp هست و شما وقتی اونو توی گوشیتون سیو میکنید اسمشو به دلخواه وارد کنید مثلا مثلا مثلا شنگول پلو خیلییی جذاب و فان میشه ما همه منتظر عرضه گوشی جدید ( i Banana x ) هستیم @Ali ۳ سال گذشته ولی تغییری صورت نگرفته، امیدوارم سریع تر رسیدگی بشه به پیشنهاد خوب شما موفق باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 1 دقیقه قبل، FriendOfGod گفته است: ۳ سال گذشته ولی تغییری صورت نگرفته، امیدوارم سریع تر رسیدگی بشه به پیشنهاد خوب شما موفق باشید. خداوکیلی 3 سال منتظر بودی؟ نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 6 دقیقه قبل، CLown گفته است: خداوکیلی 3 سال منتظر بودی؟ نه بابا ریجِسترم قد نمیده از روی زمانی که تاپیک شروع شد گفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 در ۱۳۹۹/۶/۷ در 18:57، EarlAmin گفته است: ایده خوبیه اگه مسیجام پاک نشه خوبه/: (+) نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در January 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۹ در 22:49، FriendOfGod گفته است: ۳ سال گذشته ولی تغییری صورت نگرفته، امیدوارم سریع تر رسیدگی بشه به پیشنهاد خوب شما موفق باشید. داداش من خودم یادم نیست کی همچین چرندی گفتم اصلا اهمیت نده به زندگی واقعیت برس ولی دمت گرم مشتی چطوری پیداش کردی اصلا اینجا رو؟ نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 1 دقیقه قبل، Chanoda گفته است: داداش من خودم یادم نیست کی همچین چرندی گفتم اصلا اهمیت نده به زندگی واقعیت برس ولی دمت گرم مشتی چطوری پیداش کردی اصلا اینجا رو؟ خودمم برگام ریخته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.