Royaaa ارسال شده در August 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2020 سلام و خسته نباشیدممنون میشم این ها عملی بشن چون تقریبا مشکل همه بازیکنان هست. وقتی جمعیت بازیکنان زیاد شده و از 100 نفر به 500 نفر رسیده قاعدتا باید خدمات و همه چیز هم بیشتر و 5 برابر بشه. 1. وقتی تعداد بازیکنان بالا رفته نیازشون برای رفتن به اقلیت هم بیشتر شده و همه نیاز به شغل دارن تا از بازی لذت ببرند و وقتی لذت نبرند خسته میشن و میرن. پس ظرفیت اقلیت ها بالا بره بهتره تا لیدرها دستشون بازتر باشه و مجبور نشن فقط دوستای خودشونو ببرن فکشن و اون بیچاره ای که پارتی نداره بدون شغل بمونه. 2. همیشه جلوی Rent موتور LS بازیکنان برای برداشتن موتور صف وایسادن و این به دلیل کمبود موتور هست و بازیکنان از این مسئله ناراضی هستند و من از طرف بسیاری از اون ها اومدم این پست رو گذاشتم چون تازه واردها و اکثر بازیکنان میتونن اجاره کنن و پول خریدن ندارن و بخاطر موتور دعوا میکنن. مسائل زیاده ولی همینا هم رسیدگی شه خیلیه ممنون. 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در August 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2020 آره خدایی علی باید رسیدگی کنه..فکشن ها همش شده پارتی بازی.. 1 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peep ارسال شده در August 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2020 همینجوریش وار لگه حالا ظرفیت هم بره بالا که دیگه هیچ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahgol ارسال شده در August 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2020 اره والا از 500 نفر 400 نفر شهروندن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در August 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2020 @Overwatch دقیقا دیگه بازیکنان عادی نمیتونن فکشن برن @Peep حالا دسته متوسط استثنا ولی فکشن های دیگه که با هم جمع نمیشن. ظرفیت اونارو که میشه زیاد کرد بازیکنان بیکار نباشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hajheshmattt ارسال شده در August 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2020 جمعیت که بیشتر از 500 نفره ، بخوای یه حساب ساده هم بکنی حداقل نصف بیشتر بازیکنا فکشن ندارن . هر فکشنی هم بخوای بری میگن میری تو صف ، حداقل یجور باش اون شخص صف رو ببینه و بدونه نفر چندمه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2020 امیدوارم جمعیت اقلیت ها بیشتر بشه البته این یه سیاست که میتونه اقلیت ها رو برای همه جذاب نشون بده و سیسات اش هم اینه بالاخره بازی باید سیتی زن داشته باشه همه که نباید جز اقلیت باشن یا باید اقلیت های جدید اضافه شه یا برای سیتی زن ها شغل های پر پول و بهتری ایجاد شه @Ali 1 نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در August 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2020 در 11 ساعت قبل، Royaaa گفته است: 2. همیشه جلوی Rent موتور LS بازیکنان برای برداشتن موتور صف وایسادن و این به دلیل کمبود موتور هست و بازیکنان از این مسئله ناراضی هستند و من از طرف بسیاری از اون ها اومدم این پست رو گذاشتم چون تازه واردها و اکثر بازیکنان میتونن اجاره کنن و پول خریدن ندارن و بخاطر موتور دعوا میکنن. کاملا با این موضوع موافقم و ظرفیت اقلیت ها هم خیلی وقته داریم میگیم و عملی نمیشه متاسفانه 1 نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در August 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2020 ای کاش ای لیدر ها هی میگن باید بمونی تو صف صف.. حداقل میشد این صف رو ببینی... بدونی چند نفر جلوتن... اگر اینجوری بشه حداقل میفهمی دیگه پارتی بازی نمیشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در August 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲۸ در 21:16، Overwatch گفته است: ای کاش ای لیدر ها هی میگن باید بمونی تو صف صف.. حداقل میشد این صف رو ببینی... بدونی چند نفر جلوتن... اگر اینجوری بشه حداقل میفهمی دیگه پارتی بازی نمیشه اینم حرف درستیه در در ۱۳۹۹/۵/۲۷ در 04:16، mahgol گفته است: اره والا از 500 نفر 400 نفر شهروندن الان که بعد از ظهر نگاه بعضی موقع ها به 600 نفر میرسه player 1 نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sadra0258 ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 ظرفیت دسته ملایم خوبه زیادم هست ولی دسته های بالاتر جاشون خیلی کمه من ی ماه منتظرموندم واسه دسته متوسط اما همشون ی بهونه آوردن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiyadi ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲۷ در 03:22، Peep گفته است: همینجوریش وار لگه حالا ظرفیت هم بره بالا که دیگه هیچ دقیقا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 (ویرایش شده) البته اینم بگم درسته که ظرفیت دسته ویژه پایینه... ولی همینجوریم هم وانتد رو زمین نمیمونه دیگه اگه ظرفیت بخواد اضافه بشه احساس میکنم حرج و مرج بوجود میاد فقط باید یه اتفاقی بیوفته که دوستانی که تو صف هستند بدونن چند نفر جلوشونه... ویرایش شده August 22, 2020 توسط Overwatch . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 در 7 ساعت قبل، Overwatch گفته است: البته اینم بگم درسته که ظرفیت دسته ویژه پایینه... ولی همینجوریم هم وانتد رو زمین نمیمونه دیگه اگه ظرفیت بخواد اضافه بشه احساس میکنم حرج و مرج بوجود میاد فقط باید یه اتفاقی بیوفته که دوستانی که تو صف هستند بدونن چند نفر جلوشونه... من با نظر overwatch اف بی ای موافقم نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در August 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2020 500 نفر پلیر تجزیه میشه! میشه این: 200تا اکانت مولتی sleep! بعد 50تا AFK که kick میشن (در طول روز) بعد 50تا اکانت اصلی Sleep! میمونه 200تا پلیر فعال. 90% لگ سرور برای همینه که هرکی 20تا مولتی آنلاین میکنه. 1 نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲۷ در 00:08، Royaaa گفته است: سلام و خسته نباشیدممنون میشم این ها عملی بشن چون تقریبا مشکل همه بازیکنان هست. وقتی جمعیت بازیکنان زیاد شده و از 100 نفر به 500 نفر رسیده قاعدتا باید خدمات و همه چیز هم بیشتر و 5 برابر بشه. 1. وقتی تعداد بازیکنان بالا رفته نیازشون برای رفتن به اقلیت هم بیشتر شده و همه نیاز به شغل دارن تا از بازی لذت ببرند و وقتی لذت نبرند خسته میشن و میرن. پس ظرفیت اقلیت ها بالا بره بهتره تا لیدرها دستشون بازتر باشه و مجبور نشن فقط دوستای خودشونو ببرن فکشن و اون بیچاره ای که پارتی نداره بدون شغل بمونه. 2. همیشه جلوی Rent موتور LS بازیکنان برای برداشتن موتور صف وایسادن و این به دلیل کمبود موتور هست و بازیکنان از این مسئله ناراضی هستند و من از طرف بسیاری از اون ها اومدم این پست رو گذاشتم چون تازه واردها و اکثر بازیکنان میتونن اجاره کنن و پول خریدن ندارن و بخاطر موتور دعوا میکنن. مسائل زیاده ولی همینا هم رسیدگی شه خیلیه ممنون. سلام و درود بنظر من نباید اعضای فکشن اضافه بشه چون از نظر اکتیویتی هم سخت میشه نظر من اینه که چون تعداد پلیر ها بالا رفته بعضی موقعها دیدم که به 650 هم رسیده نظر من اینه که یک سرور 2 ارساکیا بیاد که همین باشه فقط اعضای فکشن ها و اینا 0 باشه تو اون سرور و وقتی افتتاح شد براش لیدر انتخاب کنند و اونام برای فکشنشون تست بگیرن و هم از نظر فکشن خوبه هم اگه تز جنبه های دیگه هم نگاه کنیم خیلی عالی میشه من 1 ماه پیش برای فکشن instructors درخواست گذاشتم توسط expect قبول شد گفت تو صف هستید اگه تماس بگیرید درخواست رد میشه دو هفته بعد درخواست لیدر reject شد بعد یک ماه گذشت درخواستم زنگ زدم به رجکت گفتم درخواست من چی شد من تو صف بودم گفت چرا زنگ نزدی ( خودشون میگن زنگ بزنید رد میشید ولی زنگم نزنیم رد میشیم ) گفت که دوبارع درخواست بزار من گفتم من که یکماه پیش گذاشتم تا الان 3 بار باید نوبتم میشد ولی اخرش گفت دوباره پست بزار که من دیگه پست نداشتم چون اعصابم خیلی داغون بود خوب من فقط اون دو هفته خونه بودم (میرم سرکار این دو هفته مرخصی بود) میتونستم با دوبار میتینگ رنک 2 بشم و برم به دسته متوسط اصل پارتی اینه دیگه ن؟ در در ۱۳۹۹/۵/۲۸ در 21:16، Overwatch گفته است: ای کاش ای لیدر ها هی میگن باید بمونی تو صف صف.. حداقل میشد این صف رو ببینی... بدونی چند نفر جلوتن... اگر اینجوری بشه حداقل میفهمی دیگه پارتی بازی نمیشه پارتی مهمه عزیزم پارتیییی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در August 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 (ویرایش شده) پارتی چیه بابا! چرا جو میدین؟! اداره مالیاتی که نیومدی! گیم ه! Referral شو میگیره! یه دکمه میزنه بعد عضو فکشن میشه. چند روز بعد.... سوال: چطور رفتی این فکشن iD ...!؟ جواب: خیلی سخت بود سوالاش! تست سختی بود ولی قبول شدم. #دکمه_رفرال گلد_عضویت فکشن! ویرایش شده August 26, 2020 توسط mahdi2005 ... نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 در 9 دقیقه قبل، mahdi2005 گفته است: پارتی چیه بابا! چرا جو میدین؟! اداره مالیاتی که نیومدی! گیم ه! Referral شو میگیره! یه دکمه میزنه بعد عضو فکشن میشه. چند روز بعد.... سوال: چطور رفتی این فکشن iD ...!؟ جواب: خیلی سخت بود سوالاش! تست سختی بود ولی قبول شدم. #دکمه_رفرال گلد_عضویت فکشن! اع واقعن پس از این به بعد ماهم بزنیم تو این کار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Perfect ارسال شده در August 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 الان چندتا تایپک در مورد این موضوع زده شده ولی هنوز هیچ ظرفیتی اضافه نشده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در August 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2020 @mahgol @hajheshmattt @Mohammaddt1 @Original @ZedOne @Overwatch @Captain @sadra0258 @Panahi @Mahdiyadi @mahdi2005 @AMiREpiCure @aminperfect دوستان ممنون از نظراتتون و امیدوارم @Ali به مشکلات و سرور رسیدگی کنه. مشکلات سرور زیاده ولی مورد فکشن شاید بشه گفت از مهم ترین مورد هاست که برای همه بازیکنان نیاز هست و باید ظرفیت اقلیت ها زیاد بشه تا همه بتونن لذت ببرن و یا فکشن های جدید ایجاد بشه. @mahdi2005 و اینکه شاید همه نتونن گلد بخرن که رفرالشو باج بدن. بخاطر یه فکشن رفتن بازیکنان باید پول واقعی خرج کنند؟ اصلا منطقی نیست! هیچوقت این کارو انجام ندید چون وضعیت بدتر از اینا میشه. چون لیدرها همینجوریش پارتی بازی میکنن وای به حال اینکه.... تنها چیزی که الان تو بازی پولی نیست فکشن رفتنه. اینم دیگه پولیش نکنید. یک کلام پارتی بازی زیاد شده چون ظرفیت ها کمه و اگه جلوش گرفته نشه سرور خراب میشه. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2020 در 8 ساعت قبل، Royaaa گفته است: @mahgol @hajheshmattt @Mohammaddt1 @Original @ZedOne @Overwatch @Captain @sadra0258 @Panahi @Mahdiyadi @mahdi2005 @AMiREpiCure @aminperfect دوستان ممنون از نظراتتون و امیدوارم @Ali به مشکلات و سرور رسیدگی کنه. مشکلات سرور زیاده ولی مورد فکشن شاید بشه گفت از مهم ترین مورد هاست که برای همه بازیکنان نیاز هست و باید ظرفیت اقلیت ها زیاد بشه تا همه بتونن لذت ببرن و یا فکشن های جدید ایجاد بشه. @mahdi2005 و اینکه شاید همه نتونن گلد بخرن که رفرالشو باج بدن. بخاطر یه فکشن رفتن بازیکنان باید پول واقعی خرج کنند؟ اصلا منطقی نیست! هیچوقت این کارو انجام ندید چون وضعیت بدتر از اینا میشه. چون لیدرها همینجوریش پارتی بازی میکنن وای به حال اینکه.... تنها چیزی که الان تو بازی پولی نیست فکشن رفتنه. اینم دیگه پولیش نکنید. یک کلام پارتی بازی زیاد شده چون ظرفیت ها کمه و اگه جلوش گرفته نشه سرور خراب میشه. پس نتیجه اخلاقی بریم برای خودمون پارتی جور کنیم نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sadra0258 ارسال شده در August 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2020 اگه نمیخواید تعدادو زیاد کنید حداقل دسته متوسط های دیگرو فعال کنید چند تا دسته متوسط دیگه هست که الان داره خاک میخوره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در August 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲۷ در 04:16، mahgol گفته است: اره والا از 500 نفر 400 نفر شهروندن ی حساب کنی 5تا اقلیت 35نفره میشه 175نفر 4تا20نفره 80نفر 3تا 18نفره 54نفر ی دونم هیتمن 15نفر حدود 325نفر داخل اقلیتن/: همینجوریش اکتیویتی خیلی کم شده کسی سرویس تاکسی نمیده اقلیت های ویژه با کمبود اکتیویتی مواجه میشن چیو زیاد کنن دیگه در در ۱۳۹۹/۵/۲۷ در 03:22، Peep گفته است: در در ۱۳۹۹/۵/۳۱ در 16:50، sadra0258 گفته است: ظرفیت دسته ملایم خوبه زیادم هست ولی دسته های بالاتر جاشون خیلی کمه من ی ماه منتظرموندم واسه دسته متوسط اما همشون ی بهونه آوردن. باید مثل کنه باشی من سه چهار روز دور ور لیدر بودم کفری شد اخر تست گرفت:) در در ۱۳۹۹/۵/۲۷ در 03:22، Peep گفته است: همینجوریش وار لگه حالا ظرفیت هم بره بالا که دیگه هیچ اگه ظرفیتارو بیارن رو15 و اون دوتا دسته متوسطی دیگرو بیارن وسط خیلی بهتر میشه نقل قول ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2020 در 4 ساعت قبل، EarlAmin گفته است: باید مثل کنه باشی من سه چهار روز دور ور لیدر بودم کفری شد اخر تست گرفت:) چه حرکتی منم این حرکتو باید بزنم 3 تا درخواست فشکن دادم 2 ماه شده هیچکدوم برای تست زنگ نزدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
r3tr0 ارسال شده در August 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2020 موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.