AliExpert ارسال شده در July 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2020 با سلام و درود حرفی ندارم عکس ها خودشون نمایان کننده حرف های من هست آیا اینگونه Motorbike ها رو توی بازی خواهیم دید؟ نیازمند آپدیت Motorbikes ها هستیم : ) @Ali @Meli @Mohny @LearninG @FerDinaND @HadiNT @Ostad @JanSoN @AbbasMZ @Brigand 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2020 موافقم بسیار عالیست King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در July 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2020 موافق Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در July 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2020 دستخوش با اینا موافقم نه اون گرافیک و واتر ماتر اینا Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در July 8, 2020 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2020 دوس داشتم! COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2020 عالیییی >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfi ارسال شده در July 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2020 زیباست یه پسرِ همیشه توو اَخم معتادِ تنهایی عاشقِ غریبه بودن میخوام فقط به خودم شبیه بمونم من همینم همین قد بد همینه موودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در July 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2020 موتور نیاز به تغیرات کوچیکی دارن از نظر ظاهر. اسکین ها ارسالی عالیه Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در July 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 (ویرایش شده) ماشین هایی که شکل مناسبی هم ندارند به ماشین های ایرانی (مد) تفییر کنند ویرایش شده July 17, 2020 توسط WaTchDogs از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 (ویرایش شده) بنظرم Inf به شکل زیر تغییر کنه و ماد گرافیکی زیر اعمال شه! ویرایش شده July 17, 2020 توسط 83mehrdad83 باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در July 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 در 29 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: بنظرم Inf به شکل زیر تغییر کنه و ماد گرافیکی زیر اعمال شه! نمیتونم ببینم لطفا لینک رو درست کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 در 38 دقیقه قبل، AmiRKinG گفته است: نمیتونم ببینم لطفا لینک رو درست کنید ناظم ها چرا عکس رو حذف میکنید شاید مشکل از لینک سایته بود خودم اپلود کردم باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahsamasoumi ارسال شده در July 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱۸ در 14:32، AliBozorG گفته است: حرفی ندارم عکس ها خودشون نمایان کننده حرف های من هست آیا اینگونه Motorbike ها رو توی بازی خواهیم دید مسلما اگه همه اینارو بخان اعمال کنن fpsمون میاد رو ۱-۲ چه فایده داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 در 21 دقیقه قبل، mahsamasoumi گفته است: مسلما اگه همه اینارو بخان اعمال کنن fpsمون میاد رو ۱-۲ چه فایده داره اره خیلیا الان با ماشین اینف لانچر مشکل دارن اینا که کیفیتش بیشتر از ماشین اینفه باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2020 در 10 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: اره خیلیا الان با ماشین اینف لانچر مشکل دارن اینا که کیفیتش بیشتر از ماشین اینفه از جمله خودم کمی مشکل دارم افت FPS میگیرم نزدیک اینفرنوس لانچر میشم روزلیشن رو آوردم پایین مشکلم حل شده >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در July 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2020 Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۹ در 00:23، mahsamasoumi گفته است: مسلما اگه همه اینارو بخان اعمال کنن fpsمون میاد رو ۱-۲ چه فایده داره درود بر شما زمانی که تصمیم به گرفتن تغیرات بزرگ تر هست مطمئن باشید که یک گزینه جدید در لانچر اضافه میشه که شما با استفاده از اون میتوانید تغیرات داده شده رو به حالت Default برگردونید. @Ali نظر شما چیست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 خوب بود ولی بعضی موتور ها خیلی شبیه به هم بودن Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiyadi ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱۸ در 14:32، AliBozorG گفته است: با سلام و درود حرفی ندارم عکس ها خودشون نمایان کننده حرف های من هست آیا اینگونه Motorbike ها رو توی بازی خواهیم دید؟ نیازمند آپدیت Motorbikes ها هستیم : ) @Ali @Meli @Mohny @LearninG @FerDinaND @HadiNT @Ostad @JanSoN @AbbasMZ @Brigand عالی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRexa ارسال شده در August 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2020 @AliBozorG اینا مود هاشو داری بدی؟/ واقعا بعضیاش قشنگن +الّلهُمَّ صَلّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ+ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROG ارسال شده در August 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2020 (ویرایش شده) ماشین ها خوب هستند ولی خدایی دیفالت گیم بهتره چون یا اف پی اس میاد پایین یا خودرو ها باگ دارن مثلا چرخش کامل رو زمین نمی وایسه یه کم هم بازی از جلوه میوفته چون فانتزی طراحی شده ویرایش شده August 6, 2020 توسط ROG کامل نبود اجازه دهید همیشه با لبخند با هم روبرو شویم، زیرا لبخند سرآغاز عشق است. U Most Fight Over For Love , The Best Reason For Resume Life Is Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfi ارسال شده در August 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2020 در 20 دقیقه قبل، ROG گفته است: ماشین ها خوب هستند ولی خدایی دیفالت گیم بهتره چون یا اف پی اس میاد پایین یا خودرو ها باگ دارن مثلا چرخش کامل رو زمین نمی وایسه یه کم هم بازی از جلوه میوفته چون فانتزی طراحی شده اگه تیم مدیریت بخواد همچین آپشن ای به گیم اضافه کنه حتما فکر این چیزارو میکنه و با بهترین کیفیت ارائه میده که مشکلی برای بازیکنان ایجاد نکنه. یه پسرِ همیشه توو اَخم معتادِ تنهایی عاشقِ غریبه بودن میخوام فقط به خودم شبیه بمونم من همینم همین قد بد همینه موودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 از نظر من عالیه واقعا بازی این اسکین های موتور کم داره 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 خیلی عالی و پشم ریزون. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 سلام و درود. عالی بود امیدوارم عملی بشه بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده