RoLLinG ارسال شده در June 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2020 (ویرایش شده) من قبل از نوشتن همه نوشته هارو خوندم! دیدم آموخته های هرکسی بسته به فاز پلی دادنش فرق داره. یکی از اعتماد کردناش پشیمونه. یکی آدم قوی ای شده. یکی دلخوره. یکی کینه گرفته یکی ضرر دیده یا... توی این 3 سالی که پلی دادم شاید تجربه من از خیلیا کمتر باشه، خب بیشتر از 95% چیزایی که گفته شده رو منم تجربه کردم و یاد گرفتم. ولی از هیچ کار درست یا اشتباهی که انجام دادم پشیمون نیستم و گذشته ی آرساکیاییِ خودم رو دوست دارم. اشتباهاتم و ضرر هایی که کردم رو دوست دارم. چون اشتباهات من اگر نبود اصلا اینی نبودم که الان هستم! یه موقع تصمیم گرفتم پلی ندم اما بعدا دیدم درستش اینه که پلی بدم. چرا؟ چون درواقع منم مثل @AliAgent بهترین تجربه گیمینگم رو توی آرساکیا داشتم. بخودم گفتم هنوز خیلی چیزا واسه یاد گرفتن مونده که هیچ جای دیگه نمیتونم یاد بگیرم... ویرایش شده June 27, 2020 توسط RoLLinG نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 یاد گرفتم همه چی پوله پول داشته باشی رنک هست لول هست ماشین و خونه و در مواردی دخترم هست ( با کمال احترام به جامعه فملیسم ببخشید فمنیسم ) و شما دارید وانتد میزنید هاستری میگیرید وار میدید ادمینی میکنید و ..... ولی این وسط فاندره محترم دارن بیزنسه خودشونو میکنن و فقط اس ام اس بانکشونو چک میکنن این نظره شخصیمه به کسیم هیچ ربطی نداره ما که دیگه رفتیم قاطی خاطره ها لاقل دو نفرو راهنمایی کنیم ✌ به بهترین ریکامنت یک عدد موزه طلایی هدیه داده می شود 2 1 1 نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 (ویرایش شده) از آرساکیا یاد گرفتم که همه چی پول و پارتیه با اینا هم کار میشه کرد ویرایش شده June 28, 2020 توسط GaMeRbOy نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 یه چیز فقط یاد گرفتم؛ با پاچه خواری به یه مقامی میرسی نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در June 28, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 من یاد گرفتم که همیشه یک فاز سنگین باعث off topic رفتن میشه. دوستان عزیز لطفاً از اسپم خودداری کنید و در مورد موضوع تاپیک پست قرار دهید یا یک موضوع جدید ایجاد کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 صبوری LMAO نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiyadi ارسال شده در June 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 (ویرایش شده) یاد گرفتم آخر هر چیزی پوچی و روزی زمین میخوری و خسته میشی یاد گرفتم بقیه (مخصوصا آشناها) از زمین خوردت ناراحت میشن و یاد گرفتم به کسی اعتماد نکنم یاد گرفتم نمیتونم همه رو راضی کنم و به درد همه برسم ویرایش شده June 29, 2020 توسط Mahdiyadi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱۰ در 00:39، Kiyanush گفته است: یاد گرفتم با هر کسی گرم نگیرم یاد گرفتم با همه یه طور نباشم فهمیدم انتقام معنی داره فهمیدم خیلیا رفیق جون جونین ولی میخوان سر ب تنت نباشه این همع چیز میز داش آرساکیا ما نمدونستیم؟ نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در July 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2020 در 3 ساعت قبل، AIi گفته است: این همع چیز میز داش آرساکیا ما نمدونستیم؟ آره عزیزم نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در July 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 ناکسا تو این دنیا از خوبا بهترن نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در July 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 اخ من پست دادم اینجا ۶ تا لایک خورد از چیزی که یاد گرفتم علی هایدش کرد یک وارنم رفت تو پاچمون نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 در 9 ساعت قبل، GelofeN گفته است: اخ من پست دادم اینجا ۶ تا لایک خورد از چیزی که یاد گرفتم علی هایدش کرد یک وارنم رفت تو پاچمون نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza1385 ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۵ در 19:54، Original گفته است: سلام دوستان. این تاپیک فان رو درست کردم تا ازتون بپرسم تو این مدتی که تو سرور آرساکیا بودید چه درس های زندگی ای ازش یاد گرفتید؟ من خودم : من از آرساکیا یاد گرفتم که به کسی راحت اعتماد نکنم، سعی نکنم کارم رو با فحاشی جلو ببرم و تمامی شرایط و قیمت رو برای یک خرید خانه ماشین و یا چیز دیگر بسنجم.آرساکیا به من نحوه زندگی کردن و کار سخت پلیس هارو به من یاد داد. از دوستان عزیز @Mary @83mehrdad83 @GelofeN @SaLVaDoR @TheVisage @Scarlet @Aminw @Spartan @Brigand @Shxyan @RoFF7 @NimaB @MyOwnRules @Sobi @AmyLee @Ostad @HadiNT @BlueMooN @amirkia2000 @AbbasMZ دعوت میکنیم تا بگن که چه چیز هایی از آرساکیا یاد گرفتن؟ من یاد گرفتم که گربه دیدم نگم مجید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۹ در 02:26، Ali گفته است: من یاد گرفتم که همیشه یک فاز سنگین باعث off topic رفتن میشه. نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۵ در 20:47، Mary گفته است: سوال جالبی پرسیدی. من از آرساکیا اعتماد نکردن رو فهمیدم. من از آرساکیا نقاب زدن رو فهمیدم. من از آرساکیا وانمود کردن به شخصیتی که نیستی رو فهمیدم. من از آرساکیا فهمیدم که یک نفر چقدر میتونه بد باشه. من فهمیدم که در عین حال چقدر اون یک نفر میتونه وانمود کنه که بهترین آدم روی زمینه. من از آرساکیا فهمیدم شعار رو همه میدن ولی کیه که پای حرفش وایسه؟ من پارتی بازی...رفیق بازی...زیرکشی...قدرنشناسی...خیانت...دورویی...عقده...عقده...عقده رو فهمیدم. فهمیدم اینجا هرچقدر به زندگی واقعی نزدیک باشه باز هم مجازیه و بازهم اصلاً شبیه زندگی واقعی نیست. فهمیدم هرچقدر بیشتر فهمیدم بیشتر کنار کشیدم. یاد گرفتم همه چیز باید همون جایی که هست بمونه... مجازی رو نیارم تو زندگی واقعی... زندگی واقعی رو نبرم مجازی... یاد گرفتم اینجا بهتر از زندگی واقعی نیست. ظالم تر، سخت تر و بی انصاف تره... یاد گرفتم هیچکس شبیه حرف هاش نیست. یاد گرفتم منم هیچوقت خوب نبودم. خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شدن رو فهمیدم. آرساکیا به من یاد داد آدم قوی تری باشم. به من اعتماد نکردن رو یاد داد. نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در August 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۴/۵ در 20:47، Mary گفته است: سوال جالبی پرسیدی. من از آرساکیا اعتماد نکردن رو فهمیدم. من از آرساکیا نقاب زدن رو فهمیدم. من از آرساکیا وانمود کردن به شخصیتی که نیستی رو فهمیدم. من از آرساکیا فهمیدم که یک نفر چقدر میتونه بد باشه. من فهمیدم که در عین حال چقدر اون یک نفر میتونه وانمود کنه که بهترین آدم روی زمینه. من از آرساکیا فهمیدم شعار رو همه میدن ولی کیه که پای حرفش وایسه؟ من پارتی بازی...رفیق بازی...زیرکشی...قدرنشناسی...خیانت...دورویی...عقده...عقده...عقده رو فهمیدم. فهمیدم اینجا هرچقدر به زندگی واقعی نزدیک باشه باز هم مجازیه و بازهم اصلاً شبیه زندگی واقعی نیست. فهمیدم هرچقدر بیشتر فهمیدم بیشتر کنار کشیدم. یاد گرفتم همه چیز باید همون جایی که هست بمونه... مجازی رو نیارم تو زندگی واقعی... زندگی واقعی رو نبرم مجازی... یاد گرفتم اینجا بهتر از زندگی واقعی نیست. ظالم تر، سخت تر و بی انصاف تره... یاد گرفتم هیچکس شبیه حرف هاش نیست. یاد گرفتم منم هیچوقت خوب نبودم. خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شدن رو فهمیدم. آرساکیا به من یاد داد آدم قوی تری باشم. به من اعتماد نکردن رو یاد داد. دقیقا ولی من این چند وقته به آرساکیا بیشتر از زندگی واقعیم اهمیت دادم ویرایش شده August 14, 2020 توسط LOGOLUXM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sepehrprs1 ارسال شده در August 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2020 من از ارسکیا یاد گرفتم که این استف ها خیلی رو مخن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirSalar ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 ما که هرجا رفتیم هرکی دیدمون فقط یه کلمه بلد بود یگه دادا پول بده تازه وقتی میگفتم ندارم یارو ناراحت ام میشد.گرفتاری شدیم ها نقل قول >>>>>> AmirSalar<<<<<< لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
illuminati ارسال شده در August 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۶ در 02:52، 83mehrdad83 گفته است: یاد گرفتم چطوری از بانک دزدی کنم. رکورد jail نرفتن فعلا دست منه lvl 8 و 0 jail نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۵ در 19:54، Original گفته است: سلام دوستان. این تاپیک فان رو درست کردم تا ازتون بپرسم تو این مدتی که تو سرور آرساکیا بودید چه درس های زندگی ای ازش یاد گرفتید؟ من خودم : من از آرساکیا یاد گرفتم که به کسی راحت اعتماد نکنم، سعی نکنم کارم رو با فحاشی جلو ببرم و تمامی شرایط و قیمت رو برای یک خرید خانه ماشین و یا چیز دیگر بسنجم.آرساکیا به من نحوه زندگی کردن و کار سخت پلیس هارو به من یاد داد. از دوستان عزیز @Mary @83mehrdad83 @GelofeN @SaLVaDoR @TheVisage @Scarlet @Aminw @Spartan @Brigand @Shxyan @RoFF7 @NimaB @MyOwnRules @Sobi @AmyLee @Ostad @HadiNT @BlueMooN @amirkia2000 @AbbasMZ دعوت میکنیم تا بگن که چه چیز هایی از آرساکیا یاد گرفتن؟ من همه چیزایی که @Mary گفت یاد گرفتم ولی فهمیدم تو این کشور تعداد شاخ های مجازی از تعداد شاخ های گاو بیشتره در در ۱۳۹۹/۴/۸ در 17:53، SuperMaN گفته است: یه چیز فقط یاد گرفتم؛ با پاچه خواری به یه مقامی میرسی خودت این حرکتو زدی؟ رفتی بالا ناموسن اگه اینجوریه ما هم بزنیم تو کارش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 29, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 یادآوری بشود برای دوستان جدید هم بیایند بگویند نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 یاد گرفتم که به هیچکس اعتماد نکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در September 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 من Abuse رو یاد گرفتم واسه همین ۵سال Si بودم پسری که Aboooze نکرده باشه پسر نیست دختره ( خیلی با ادبانه گفتم منظورم همونی بود که الان داری تو ذهنت میگی XD ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در September 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 خیلی چیزا مخصوصا پارتی بازی {ادمین ها}و{لیدر فکشن} 1 نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 بدقولی و ناعدالتی و توجه نکردن به بقیه رو از استف و علی یاد گرفتم که حرف ما تو فروم اندازه نخود ارزش نداره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.