Danir ارسال شده در January 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همین جوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندارم نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Saber ارسال شده در January 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2019 @Kiyarash درخواست استعفاء شما تایید شد از اینکه در کار ما بودید متشکریم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در January 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ ایجاد تنوع - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: گانر سروره دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimkat ارسال شده در January 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 با سلام بازیکن @Noise درخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید.ポ † Mr Ali ŤR † ポ نقل قول 工长长丫凵丂卂? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaSaNDevil ارسال شده در February 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بلی - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ پیوستن به اقلیتی دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: علی داییمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimkat ارسال شده در February 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2019 با سلام بازیکن @SaSaNDevil درخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید.ポ † Mr Ali ŤR † ポ نقل قول 工长长丫凵丂卂? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion85 ارسال شده در February 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همین جوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر خوب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در February 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2019 @AliGhelion85 درخواست استعفای شما تایید شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasin ارسال شده در February 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بلی - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ پیوستن به اقلیتی دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: - نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در February 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2019 @Yasin، با درخواست استعفاءی شما موافقت شد. ممنون که در این مدت به عنوان Sub-Leader به بنده کمک کردید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FesTivaL ارسال شده در February 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به فکشن دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:عالی نقل قول ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Excellent ارسال شده در February 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ 100 درصد - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینجوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: موفق باشین همه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در February 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2019 @FesTival و @Excellent، درخواست استعفاءی هر دوی شما قبول شد. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhonTKaR ارسال شده در March 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تغییر فکشن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: همه چیز عالی نقل قول مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند... انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند! چارلی چاپلین SƚɾαɳGҽBσყ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در March 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2019 @Bezilei درخواست استعفاء شما پذیرفته شد. موفق باشید. نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
bestnoobgamer ارسال شده در March 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2019 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دوعلم خوب نیست و دلم برا تاکسی تنگ شده - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: وار نزن تورف هامونو دوس داشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در March 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2019 @bestnoobgamer درخواست استعفاء شما پذیرفته شد. موفق باشید. نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliPanahi ارسال شده در March 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2019 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دوعلم خوب نیست و دلم برا تاکسی تنگ شده - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: وار نزن تورف هامونو دوس داشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tfue ارسال شده در March 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2019 @AliPanahi درخواست استعفاء شما پذیرفته شد. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fkthecops ارسال شده در March 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ ماشالا وار خیلی خوب میزدیم برا همین گفتم برم... - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tfue ارسال شده در March 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2019 @fkthecops درخواست استعفاء شما پذیرفته شد. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در March 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در April 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ راحت نیستم. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر خوبه SubLeader یکم اذیت میکرد. نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Domination ارسال شده در April 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2019 @snapدرخواست استفعاء شما بذیرفته شد. موفق باشید. نقل قول 𝓢𝓽𝓪𝔂 𝔀𝓲𝓵𝓭 𝓜𝓸𝓸𝓷 𝓬𝓱𝓲𝓵𝓭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PoiSoNiOuS ارسال شده در April 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به خودم مربوطه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.