Markeloff ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 @Felon با درخواست استعفاء شما موافقت شد، ممنون از زحماتی که در طولِ این مدت کشیدید، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2020 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ کامپوتر داغون شد - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: احسان عالیه فقط من یه گلایه ازش دارم که خودش میدونه اینم بگم احسان جان چون کامپیوتر داغون شده متاسفانه من نمیتونم آنلاین بشم که شما منو اخراج کنی. ویرایش شده July 26, 2020 توسط DoNaLd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در July 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2020 @DoNaLd با درخواست استعفاء شما موافقت شد، ممنون از زحماتی که در طولِ این مدت کشیدید، موفق باشید. پی نوشت: انشالا مشکل سیستم به زودی بر طرف شود و دوباره به جمع ما برگردید و همچنین بابت قولی که داده بودم و نتوانستم به آن عمل کنم عذرخواهم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در July 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دلیل خواصی نداره - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در July 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2020 @Refigh با درخواست استعفاء شما موافقت شد، ممنون از زحماتی که تو طولِ این مدت کشیدید، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rdaabay852 ارسال شده در July 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به دلایل شخصی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: همه عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در July 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 @rdaabay852 درخواست استعفاء شما به دلیل پس گرفتن رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندارم. نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 @Kiya با درخواست استعفاء شما موافقت شد، ممنون از زحماتی که تو طولِ این مدت کشیدید، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quintin ارسال شده در August 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ ..... - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:لیدر بسیار خوبی داره با ارزوی موفقیت براشون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در August 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 @Quintin با درخواست استعفاء شما موافقت شد، ممنون از زحماتی که تو طولِ این مدت کشیدید، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در August 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ متاسفانه بله. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به دلایل زیر : 1.هر روز شاهده فحش خوردن هستم و انقدر فروم شکایت گذاشتم نتم تموم شد. 2.سمپل کم گیر میاد خیلی کم 3.رفتن به اقلیت دیگر (هیتمن) 4.خسته شدم واقعا دلم واسه خلاف کاری و گنگ بازی و بانک زدن تنگ شده واقعا - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر خداوکیلی لیدر عالی هست در حدی که نمی تونم مثال بزنم و اینکه لیدر واقعا تست سخت میگیره و یکی از قابلیت های احسان جان محسوب میشه. سیب میخورم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در August 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2020 @Gang با درخواست استعفاء شما موافقت شد، ممنون از زحماتی که تو طولِ این مدت کشیدید، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radiance ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ yes - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ Taghire factions - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: Awli نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 @MohammadHosein با درخواست استعفاء شما موافقت شد، ممنون از زحماتی که تو طولِ این مدت کشیدید، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CIAElnaz ارسال شده در August 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن لیدر از فکشن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بهترین لیدر که توی عمرم دیده بودم در ۱ ساعت قبل، Elii گفته است: - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن لیدر از فکشن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بهترین لیدر که توی عمرم دیده بودم درخواست من لغو شد و از فکشن Fbi بیرون نمیرم! نقل قول با کوچک کردن دیگران هیچکس بزرگ نخواهد شد Elnaz. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در August 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ جایگزینی و رفتن به یک اقلیت دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiN ارسال شده در August 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 @CaptainMahdi با درخواست شما موافقت شد، ممنون بابت زحمت هایی که کشیدن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در August 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیت دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiN ارسال شده در August 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2020 @Refighبا درخواست شما موافقت شد، ممنون بابت زحمت هایی که کشیدن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله متاسفانه - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خستگی، میرم NG - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: همه چیز عالی، لیدر ها یکی از یکی بهتر نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiN ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 @AbbasMZ با درخواست شما موافقت شد، ممنون بابت زحمت هایی که کشیدن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Troll ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به اقلیت دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بسیار اقلیت خوبی بود و لیدر هم عالی بود نقل قول ????? ??????? ???'? ?????? ???? ??? ??????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiN ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 @ABMX با درخواست شما موافقت شد، ممنون بابت زحمت هایی که کشیدن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Champion ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میرم به فکشن پلیس - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.