HosseinTak ارسال شده در October 13 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و احترام من دسته متوسط بودم ونمی دنستم طرف از دسته متوسط برای همیشه محروم بعد سر وار دسته متوسط بهش دادام می خواستم بیام توی اکانت نمی شد که دیدم برای همیشه محروم اگه میشه لطفاً رسیدگی کنید برای ان بندی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در October 14 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در October 14 @HosseinTak؛ اَز طریقِ پیام شخصی نتیجه به شما اعلام می شود راهنمایی های لازم برای رفع محرومیت به شما ارائه داده میشه. نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverKill ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و خسته نباشید بنده اکانتم توسط آقای محترم EndWay برای همیشه از سرور محروم شده، و خواستم اگه میشه untaligh شم و دوباره در سرور بازی کنم. ویرایش شده October 20 توسط NeverKill . 1 1 نقل قول 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓾𝓷𝓽 𝕀 𝕗𝕚𝕘𝕙𝕥 𝕒𝕤 𝕚𝕗 𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕣𝕖𝕝𝕚𝕘𝕚𝕠𝕟 𝕓𝕖𝕔𝕒𝕦𝕤𝕖 𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕒 𝕘𝕒𝕞𝕖 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕦𝕤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajATA ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 در ۱۴۰۳/۶/۶ در 19:51، HajATA گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من بعد مدت ها برگشتم سرور میخوام بازی کنم دور هم باشم با رفیقام وقتی وارد لانچر شدم لوگین کردم دیدم هاردوی بن هستم نمیدونم چرا الکی هاردوی بن شدم و من درخواست رفع محرومیت دارم سلام خبری نشد؟ نقل قول اما دوست خوب قلب زندگیست . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در October 23 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درخواست رفع محرومیت دارم و قادر به پراخت خسارت هستم اگر میشود برسی کنین ممنون. ویرایش شده October 23 توسط KrillZ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در October 24 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 @NeverKill؛ امکانِ رفع تعلیقی وجود ندارد، لطفاً صبور باشید تا برای شما مجازاتی تایین شود (طبقِ توضیحاتی که به شما دادیم)، شما می توانید با ارسالِ پیام با مدیریت این مورد را پیگیری کنید @HajATA؛ بابتِ تاخیر پوزش می طلبیم، اَز شما باز هم می خواهیم که صبوری کنید. @KrillZ؛ شما می توانید اَز طریقِ تیکتِ فروشگاه در قسمتِ پشتیبانی نسبت به هزینه رفع محرومیتِ خود آگاه شوید. نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeTaM ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و خسته نباشید من به شدم از سرپرست عزیز آقا علی Endway میخواستم اگه میشه درخواست آن بنی بدم برگردم سرور اگه میشه درخواست منو قبول کنید ممنون من هیچ کار نکردم الکی بن شدم تورو خدا قبول کنید. نقل قول هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در October 28 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 @FunY؛ شما باید صبور باشید تا مجازات شما تغییر کند، مجازاته شما به زودی تغییر خواهد کرد. نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cobra ارسال شده در October 29 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده ی کار اشتباهی انجام دادم و کلاهبرداری کردم الان پشیمونم و از الان دیگه قول میدم انجام ندم و به هیچ دلیل میوت بن یا هر موردی دیگه ای نشم و این کارم از قصد نبود و الان خیلی پشیمونم و از همه عزیزان که این کار از طرف من بهشون صورت گرفته و کلاهبرداری یا فحاشی یا هر کاری که کردم از همه عزیزان عذرخواهی می کنم و این کارو دیگه انجام نمیدم و لطفا اکانت منو آن بن کنید بی زحمت. نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dawat ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: نقل قول همیشه برای خودت آدم مهمی باش. لیدر گروه قدیمی بادیگارد ها(BDG) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در November 2 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 @Cobra؛ شما می توانید اَز طریقِ تیکتِ فروشگاه در قسمتِ پشتیبانی نسبت به هزینه رفع محرومیتِ خود آگاه شوید. @Dawat؛ شما می توانید اَز طریقِ تیکتِ فروشگاه در قسمتِ پشتیبانی نسبت به هزینه رفع محرومیتِ خود آگاه شوید. نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Melia ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: توضیحات: درخواست رفع محرومیت دارم و توضیحات لازم رو ممنون میشم بگید. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.