Mavish ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام اکانته Mavish85 بی دلیل بن شده و وقتی بن شد که اکانت robby با اکانت من بن شد و تمام اکانت هایه من بن شد من هیچ خرید فروشی با پول واقعی نکردم لطفا رسیدگی کنید. نقل قول Sons Of Anarchy S0A !Sons Never Die لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در June 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2023 با سلام و احترام خدمت شما بازیکنان گرامی؛@TheExpert شما میتوانید از طریق ارسال تیکت به پشتیبانی مجموعه، دپارتمنت فروشگاه برای رفع محرومیت خود اقدام کنید.@AnGuS متاسفانه طبق بررسی های ما شما اقدام به فروختن حساب کاربری با ارز واقعی کردید و به درستی محروم شدید. شما میتوانید از طریق ارسال تیکت به پشتیبانی مجموعه، دپارتمنت فروشگاه برای رفع محرومیت خود اقدام کنید. نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/SajjaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درخواست Unban نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElleryBOy ارسال شده در June 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات:1بی دلیل بن کردن و گفتن ک خرید و فروش انجام شده تنها اشتباه من این بوده ک ایپی من با اون فردی ک این کارو انجام داده یا نداده یکی بوده ۲ اگرم درست بوده باشه بعد ۲ سال اون فرد انبنی خریده و اکانتا کلا ان بن شده کلا به غیر از این اکانت نمیدونم چرا اگرم میگن ک اون فرد این اکانتو نگفته بوده یکی از اکانتای بنده نگفته بوده ولی ان بن کردین اگه میشه اینم ان بن کنین ویرایش شده June 9, 2023 توسط ElleryBOy نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodFlame ارسال شده در June 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من به دلیل تبلیغات بن شدم الان میخوام Unban کنم خودم رو چجوری این کار رو کنم؟ نقل قول کاری به موفّقیت میرسد که; پوشیده بماند. [ امیرالمومنین (ع) ] Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ & لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در June 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2023 با سلام و احترام خدمت شما بازیکنان گرامی؛@Flame @Asir شما میتوانید با ورود به بازی در صفحه اول هزینه رفع محرومیتتون رو مشاهده و اون رو پرداخت کنید.@ElleryBOy شما میتوانید از طریق ارسال تیکت به پشتیبانی مجموعه، دپارتمنت ارتباط با سرپرست برای رفع محرومیت خود اقدام کنید. 1 نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/SajjaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurDBoY ارسال شده در June 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درخواست رفع محرومیت اکانت رو دارم هزینه هر چقدر باشه پرداخت میکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lonley ارسال شده در June 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: ندارم لینکو • توضیحات: با سلام و خسته نباشید من اسمم در بازی crafty بوود به یک بازیکنی پیشنهاد دادم که اکانتمو به پول واقعی بفروشم فقط بهش گفتم معامله ایی نشد و بعدش اومدم داخل سرور دیدم بن شدم لطفا رسیدگی کنید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در June 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام درخواست انبنی دارم اماده پرداخت هزینه هستم تیکت هم دادم ولی متاسفانه جوابی ندادن. ویرایش شده June 18, 2023 توسط Dnis نقل قول ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در June 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2023 با سلام و احترام خدمت شما بازیکنان گرامی؛@KurDBoY @Dnis شما میتوانید از طریق ارسال تیکت به پشتیبانی مجموعه، دپارتمنت فروشگاه برای رفع محرومیت خود اقدام کنید.پ.ن: لطفا صبور باشید، به دلیل بالابودن تعداد تیکت ها ممکن است درخواست شما با تاخیر بررسی شود.@lonley لطفا داخل پیام شخصی با بنده در ارتباط باشید. نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/SajjaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در July 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: میخوام ان بن کنم نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNViSiBIe ارسال شده در July 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: قرار بود وقتی لانچر اومد اکانتایی که مثله این هستند انبن بشن اوایل 2020 بن شده... 1 نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KayKo ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام با عرض خسته نباشی خدمت کارکنان سرور خوب ارسا کیا و با عرض پوزش بنده [12]Stark هستم چند وقت پیش ب دلایلی ی اتفاقاتی رخ داد که باعث شد بنده توحیناتی به ادمین ها و هلپر ها کنم و از کاری ک کردم پشیمون بشم و طلب بخشش میکنم و امید وارم که ادمین ها منو ببخشن و ان بن کنن با تشکر از اعضای سرور و دلیل این کارم یه خورده حساب و دعوای جزعی با رفیقم بود ک باعث شد به اینکار رو ببرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در July 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 با سلام و احترام خدمت شما بازیکنان گرامی؛ @LoverBoy شما میتوانید از طریق ارسال تیکت به پشتیبانی مجموعه، دپارتمنت فروشگاه برای رفع محرومیت خود اقدام کنید. @iNViSiBIe بعد از انتشار کامل AGSAMP نسخه ویندوز با ما در ارتباط باشید.@Yasin281 با درخواست شما موافقت شد، شما رفع محرومیت شدید. لطفا داخل بازی با بنده، ادمین "Massimo" در ارتباط باشید. نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/SajjaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در August 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام درخواست انبنی دارم اماده پرداخت هزینه هستم . نقل قول 彡 بهت احترام میزارن چون با ما دیدنت 彡 ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ TerroR ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KayKo ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات:سلام و با عرض خسته نباشید به کارکنان تیم ارسا کیا خاستم بگم که اکانت های بنده به دلیل خرید و فروش با پول واقعی بن داعم خوردن با اینکه من اون تایم اصلا وارد اکانت هام نشده بودم چون ی اتفاقی توی زندگیم افتاد من وقت پلی دادن نداشتم بعد چن وقت اومد دیدم که به این دلیل بن شدم لطفا اگر میشه چک کنین چون واقعا بی دلیل این اتفاق افتاده با تشکر از ادمین های سرور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در August 17, 2023 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 @Yasin281 بن اکانت شما درست بوده و شما میتوانید از طریق تیکت دادن به پشتیبانی مجموعه، هزینهی رفع محرومیت خود را پرداخت کنید. @mohammadddmmd شما میتوانید با خرید 1700 گلد از سایت اکانت خود را آنبن کنید. نقل قول In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omidsangi ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات :بنده اکانتم بی دلیل بن شده به دلیل کلاه برداری اگر امکان داشته باشد چک کنید . بنده هیچ کار خلافی انجام ندادم . با تشکر از گروه ارساکیا . ویرایش شده August 28, 2023 توسط Omidsangi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNOR ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من سره کلاهبرداری بود ادمین گفت اموال بده دادی بن نمیشی بعد که دادم من بن کرد نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
One ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اکانتمو من وسط ساختن ول کردم لولش ۱ هست و بن دائم خورده خاستار آنبنی اکانتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و احترام. درخواست رفع محرومیت دارم. بنده زمانی که با اکانت های من به صورت مکرر چیت زده میشد در حین خدمت سربازی بوده و هیچ دسترسی به اکانت های خود نداشتم. حتی میتوانید از Hardware سیستمی که چیت زده و سیستمی که من با ان در استف بودم کنترل و چک کنید تا متوجه شوید من در ان اکانت ها نبودم. حتی اکانت Jonesy هم انبن کردید درصورتی که با همان دلیل و همان موقع بن شده بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KayKo ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: توضیحات: سلام بنده دیشب با یکی از پلیر ها هم مسیر شدم و اون میوت شده بود میخاستیم حرف بزنیم منم ایپی تی اس دادم ولی بعد چن دیقه بن شدم لطفا میشه پیگیری کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در September 13, 2023 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2023 @MmdTurk حساب شما دیگر محروم نمیباشد. @Omidsangi حساب شما دیگر محروم نمیباشد. @Hajreza حساب شما دیگر محروم نمیباشد. @One شما میتوانید با پرداخت گلد از طریق UCP محرومیت حساب خود را رفع کنید. @Shahrooz مسئولیت این که حساب شما دست اشخاصی دیگر بوده با خود شماست. شما میتوانید با پرداخت خسارت از طریق بخش فروشگاه محرومیت حساب خود را رفع کنید. @Yasin281 * اگر شما برای مدت زمان مشخصی محروم شده اید به صورت خودکار Unban خواهید شد. نیازی به درخواست رفع محرومیت نیست. نقل قول In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenPai ارسال شده در October 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام. من یه خواهشی داشتم. الان این 3 اکانت بنده به علت خرید و فروش بن شدن. قبول دارم اون موقع اینکارا زیاد میکردم. ولی خب حق بدین الان 4 سال گذشته. یه تجدید نظر کنید خواهشن. تو این 4 سال هر بار درخواست ان بن میدادم میگفتین که خسارت باس بدین. خواهشن آن بن کنید. ویرایش شده October 6, 2023 توسط Kirito نقل قول I scared to Live, but scared to Die لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNOR ارسال شده در October 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ادمین کامیاب من بن کرده ولی من نبودم داخل گیم از واقعی ولی لطفاً چک کنید غیر از من کسی بود یا نه نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.