Huge ارسال شده در March 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام به همه بنده دلیل این بن رو نمیدونم و دوست دارم آنبن بشم نقل قول mohammad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2020 با سلام @mmirali درخواست رفع محرومیت شما رد شد (شما میتوانید با پرداخت 2000 عدد طلا آنبن شوید). @WaKe برای آنبن شدن خود، به فروم Ali پیام دهید و دلایل تعلیق اکانت های خود را به ایشان توضیح دهید. @PaRMiSaa درخواست رفع محرومیت شما رد شد. @Huge درخواست رفع محرومیت شما رد شد (شما به دلیلِ خرید و فروش به پول واقعی از سرور محروم شده اید). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSauron ارسال شده در March 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام. اکانت اصلیم آنبن شد درخواست این اکانت ها هم که با اکانت اصلی بن شد دارم. با تشکر نقل قول ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2020 @iSauron درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pause ارسال شده در March 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خدمت مدیریت محترم، بنده طی چند ماه اخیر از سرور محروم شدم، محرومیت بنده آنچنان حساس نیست! و اینکه محرومیت جدی نیست طی صحبت های بنده با مؤسس درخواست رفع محرومیت دارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2020 @Pause درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRHaN ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: آخرین ورود من ب سرور 2018/04/04 بوده الان آنلاین میشم زده تعلیق اکانت نمیدونم چرا توی بن لیستمم خالیه نقل قول Yσυя νєιηѕ ЯυN ΣмρTч ƓυƝƓσƊ# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdirajabi ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : سلام. من دیشب بن شدم چرا ؟؟؟ نه تا الان توهینی کردم نه چیزی .حتی من تا الان کسی از من شکایت هم نکرده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 با سلام @mahdirajabi درخواست رفع محرومیت شما رد شد (شما به دلیل خرید و فروش به پول واقعی از سرور محروم شدید). @FaRHaN برای آنبن شدن خود به فروم Ali پیام دهید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSauron ارسال شده در March 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: http://agsa.arsacia.ir/players/general/iSauron • توضیحات: با سلام خدمت مسعول گرامی، من تازه آنبن شده بودم. صبح از خواب بیدار شدم دیدم تعلیق خریدو فروش با پول واقعی بن شدم ببخشید مگه من کرم دارم بعد از آنبن ام اون هم به سختی بیام یه کار بکنم دباره تعلیق بشم؟ درخواست آنبنی دارم چرا که من این کار رو انجام ندادم، با تشکر لطفا در بن ها دقت کنید! من اخیرا حدود ۲۲ یا ۲۳ میلیون به دوستام دادم!! آیا این کار غیر مجازه؟ من هیچ خریدو فروشی نکردم! میتونم تک تک ۲۲ میلیون رو بگم به کی و چرا دادم آقای @Markeloff شما هم اگر مدارکی دارید که خرید و فروش کردم لطفا مدارک رو PM Forum بدید!! نقل قول ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nima00edit ارسال شده در March 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بعد از کلی وقت اومدم که دوباره پلی بدم و دیدم که اکانتم بن شده... توی مدت اکانتم دست یکی از دوستانم بوده و ظاهرا به خاطر چیت زدم باعث شده اکانتی که بسیار روش زحمت کشیدم بن بشه خواهش میکنم اکانت بنده رو آنبن کنید قول میدم دیگه تکرار نشه.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ewmirrezaw ارسال شده در March 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و تبریک سال نو اکانت های من به دلیل خرید و فروش پول بازی با پول واقعی بن شدن در واقع اکانت اصلی من Dreadful هست ولی رمز و ایمیلش یادم نیست حدود 1 یا 2 سال میشد بازی نمیکردم از دوست قدیمی و هم محله خودمون saman) درخواست کردم به من پول بده تا با خرید فروش Car و house برا خودم پول جمع کنم که داد و تازه به جمع اونها یعنی saman) و شریکش Wake پیوستم ولی شما منو به دلیل خرید و فروش پول بازی بن کردید لطفا رسیدگی کنید به Ali هم پیام شخصی فرستادم ولی هنوز ندیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2020 با سلام @iSauron درخواست رفع محرومیت شما رد شد. @ewmirrezaw درخواست رفع محرومیت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2020 @Nima00edit درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BenyamiN ارسال شده در March 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده داخل event چند تا c4 گذاشتم حدود 2 تا بعد منفجر کردم و واسه همیشه بن شدم، اولن اگه این kamikaze هست که حداکثرش ajail اگه هم نیست که به هم زدن event محسوب میشه تا اونجا که یادم هست بن واسه همیشه نداشت و فکر نمی کنم اگه event به هم بزنی باید برات بنویسن نظم سرور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2020 @Nima00edit درخواست رفع محرومیت شما قبول شد و آنبن خواهید شد. @BenyamiN شما از سرور آنبن شده اید. @404 درخواست رفع محرومیت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Awrsh ارسال شده در March 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. من بابت این دلیلی که بن شدم معذرت میخوام. قبلا بچه بودم الان دیگه در حدی بزرگ شدم که بفهمم چیکار کردم. امیدوارم ببخشید @Ali با تشکر. 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2020 @Nekapo درخواست رفع محرومیت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
gangester ارسال شده در March 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ • توضیحات: * * * سلام با عرض خسته نباشید * * * بنده در یک اتفاقاتی که برای Ali عزیز توضیحاتی ارسال کردم کسانی بودند که حسادت میکردند به بنده و متاسفانه مدارک جعلی جم کردند و شکایاتی کردند و بنده رو به تعلیق کشیدند و الان تقریبا 3 ماه میشه دلم تنگ شده برای اساکیا . دیگه اتفاقی بود که افتاده ماشین های Hotring و Monster بنده از اکانت MrWick برداشته شدند و بنده مدرکی نداشتم که از ban جلوگیری کنم . بنده درخواست unban برای اکانت های بالا دارم و به دلیل کصالتی که در این دوره ویروس کرونا دارم متاسفانه کاری نمیتونه حال بنده رو جز ارساکیا خوب کنه امیدوارم این روز های بد رو سلامت بگذرونید و ماشین ها بنده به اکانت برگردند ممنون . ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ آرزوهای سال 99 برای ارساکیا : 1 آرزو میکنم سرور به بالا ترین مقام حتی بالا تر از مقامی که الان داره برسه . 2 آرزو میکنم ضرفیت سرور بیشتر و پلیر های زیادی در این سال به ارساکیا سلام کنند . 3 آرزو میکنم همه ی خانواده ارساکیا آرزوهاشون خاطره شه و پیروز و سلامت باشند . ویرایش شده March 23, 2020 توسط gangester یادداشتی از یاد رفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaeiGholam ارسال شده در March 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام اکانت من به دلیل عکس زیر بن شده و این بن مال زمانی بود که یک سری افراد باگ گلد زده بودن انگار که به من گفتن اکانت ها انبن میشن ولی هنوزم این اکانت من بن هستش اگه ممکنه یه رسیدگی شه خیلی ممنون http://uupload.ir/files/py3k_sa-mp-007.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2020 @gangester درخواست رفع محرومیت شما رد شد. @DaeiGholam درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. @DaeiGholam درخواست رفع محرومیت شما رد شد (شما به دلیل همکاری با چنل های ممنوعه از سرور محروم شده اید). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در March 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2020 سلام این اکانتم بعد از این که 3 روز از کیک شدنم گذشته بود و 5روز هم از وار یک منفر بعد از 3روز کیک شدنم شکایت کرد تو این عید نوروز جایی که نداریم بریم به دلیل بیماری ناشناخته و خیلی ضربه خوردم بابت کیک هیچ هدیه ای گیرم نیومد با این اکانت تقاضام اینه که روز های باقی مانده رو فراموش کنین و ان رو ان بن کنین چون /GETGIFT تا 7 فروردین هست و بزارین 1 دفعه ان را بگیرم ممنون میشم . 3روز از کیک شدنم گذشته بود و چون کیک شده بودم و3 روز هم گذشته بود فیلم های وار را پاک کردم 1 نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2020 @Destination متاسفانه درخواست رفع محرومیت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenPai ارسال شده در March 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2020 url="http://agsa.arsacia.ir/players/general/AghaRashid"][/url] سلام. این ۳ تا اکانتام حدود ۳ ماه هست که بنن. اگه میشه انبن کنید. از کاری که کردم پشیمونم لطفا انبن کنید. نقل قول I scared to Live, but scared to Die لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iShahab ارسال شده در March 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ادمین (simple اومدن بنده رو چک پیسی کردن و از پوشه Recent Files یک سری فایل و مود پیدا کردن که پاک شده و خودتون بهتر میدونید که فایل های داخل اون پوشه پاک شدند و قابل استفاده نیستند، چون سایز همه فایل ها 1kb است داخل فیلم خودشون هم مشخصه بنده تقاضای انبنی دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.