رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

با عرض سلام و احترام

با توجه به چیز هایی که دیده شد در موارد دسته متوسط و دسته متوسط ها 

شمار بیشتر کسانی که اکانت آنها به دلیل چیت/مود/HUD مجازات می شوند شخصی وارد اکانت شده و این کار رو کرده.

بنده به عنوان یک پلیر که تازه وارد دسته ملایم شدم رنک 2 گرفتم و رفتم دسته متوسط گانری نسبتا ضعیفتری نسبت به بقیه دارم 2 راه برای من هست

1: خودم وار بدم اسکور منفی بدم نتیجه : FW

2: اکانت رو اشتراک بذارم نتیجه: احتمال بن شدن / کلاهبرداری / باگ زدن بازیکن و ... وجود داره.

به خاطر دلیل اول بازیکنان مجبور به اشتراک گذاری اکانت میشن

تا یه حدودی جلوشو گرفتیم با تعلیق کردن فرد ممنوعه و ساسپند و ...

ولی باز هم کافی نیست و دقیقا نمیشه تمام ممبر های دسته متوسط رو چک کرد که به کی شیر اکانت دادن. 

و پس از مجازات شخص اصلی هم فردی که اجازه شیر اکانت گرفته مجازات میشه.

به نظر بنده اضافه شدن قانون زیر می باشد:

نقل قول

شما حق اشتراک گذاری اکانت خود را با هیچ کسی تحت هیچ شرایطی حتی با اجازه لیدر را ندارید, مجازات: FP80

عزیزانی که نظرات اونها تاثیری در روند این قانون میذاره لطفا پیشنهادات/انتقادات/نظرات خودتون رو به اشتراک بگذارید @OMlDREZA @Semtex @SFC @SuperMaN @MohammadAli

مسولین وار نیز نظراتی بدن: @Xsyn @AbneR @Arvan @PaulWalker

مسول مستقیم نیز نظرات خودتون رو بیان کنید: @Kamyab @Proctor

Expert.png

• AliExpert عنوان را به بستن اجازه اشتراک گذاری اکانت ( دسته متوسط ) تغییر داد

واسه متوسط موافقم (+)

ولی بقیه دسته ها اینجور نباشه مخالفم (-)

:𝕸𝖞 𝖓𝖆𝖒𝖊 𝖎𝖘

AlaaHazraT.png

f5ec26_25images-10-.jpeg

ولی یه مسئله ای وجود داره، اونم همون موردیه که گفتید 

2 دقیقه قبل، AliExpert گفته است:

خودم وار بدم اسکور منفی بدم نتیجه : FW

این اصلا خوب نیست، چون متقاضیان ورود به اقلیتهای ویژه حتما باید یک دوره رو داخل اقلیت های متوسط سپری کنن ولی به هر دلیلی گانری خوبی ندارن و متاسفانه گرفتن رنک +۲ میشه یک آرزو، مگر اینکه لیدر مجازات نکنه که این مورد هم باگه و یه نوع پارتی بازی یا نا عدالتی حساب میشه

پس در این حالت یا باید گرفتن رنک +۲ برای ورود به اقلیت های ویژه حذف بشه و یک شرط جدید برای این مورد اضافه بشه ( خودم به شخصه با این مورد موافق ترم چون باعث میشه اجبار ورود به اقلیت های متوسط کمتر بشه و فشار ها از روی لیدر های دسته متوسط برداشته بشه ) یا هم که - زدن در وار تحت هر شرایطی باید مجازات داشته باشه که در این صورت برای خیلی از افراد تازه وارد ورود به دسته ویژه همانند یک رویا خواهد بود.

در کل نظر من درباره پیشنهاد شما (+ -) میباشد.

خوابیما.

Rayan.png

Signore.png

متوسط اینطوری باشه بهتره موافقم

TheTrust.png

☠               ℳ𝒶𝓉𝒾𝓃                 ☠

با سلام موافقم ولی تکلیف کسایی روشن کن که با اندریدن و میخانه r2بشن برن ویژه و پی سی ندارن که بازم نتیجه میشهFW

7 دقیقه قبل، Die گفته است:

ولی یه مسئله ای وجود داره، اونم همون موردیه که گفتید 

این اصلا خوب نیست، چون متقاضیان ورود به اقلیتهای ویژه حتما باید یک دوره رو داخل اقلیت های متوسط سپری کنن ولی به هر دلیلی گانری خوبی ندارن و متاسفانه گرفتن رنک +۲ میشه یک آرزو، مگر اینکه لیدر مجازات نکنه که این مورد هم باگه و یه نوع پارتی بازی یا نا عدالتی حساب میشه

پس در این حالت یا باید گرفتن رنک +۲ برای ورود به اقلیت های ویژه حذف بشه و یک شرط جدید برای این مورد اضافه بشه ( خودم به شخصه با این مورد موافق ترم چون باعث میشه اجبار ورود به اقلیت های متوسط کمتر بشه و فشار ها از روی لیدر های دسته متوسط برداشته بشه ) یا هم که - زدن در وار تحت هر شرایطی باید مجازات داشته باشه که در این صورت برای خیلی از افراد تازه وارد ورود به دسته ویژه همانند یک رویا خواهد بود.

در کل نظر من درباره پیشنهاد شما (+ -) میباشد.

آقا این کار که منفی بزنی AVیاFWبگیری اصلا این مجازات دل بخواهی هستش ولی واقعا باید یه فکری کرد برا کسایی که میخانه برن ویژه من الان سه تا رنک دو دسته ملایم دارم ولی نرفتم متوسط دلیلش 

جرایم باخت (دلخواهی):

بنا به تصمیم لیدر، جرایم زیر بر روی تمامی اعضای اقلیت و یا هیچکدام از آنها در صورت باخت یک منطقه تحمیل خواهد شد:

امتیاز -5: اخطار لفظی.
امتیاز -10: Faction Warn.

875926_2569ce13-24ddf615-2462a608-24892d

My account

ImYassin.png

Eren

df3a11_2526bb11-25GIF-20250711-180809-84

با سلام من نظرم مثبته +

اما تا قانون تصویب بشه بعضی کارا می‌تونه این مشکلو کم کنه

یه نمونش مراعات کردن لیدره، از نظر یه عده ممکنه پارتی بازی بشه ولی یه اندروید پلیر یا کسی که زیاد اهل وار نیست و بافی نداره منفی بزنه خیلی فرق داره تا اون کسی که با ۱۰۰ تا باف و حضور مداوم تو دسته متوسط ممکنه منفی بزنه

خلاصه که مسئولین لیدر در همچین مسائلی دست لیدر رو باز بزارن

OmidReza.png

dc9418_24download.png

یا حیدر کرّار            

این پیشنهاد رو چندین بار به تیم مدیریت دادم اما متاسفانه با مخالفت روبرو شدم

با این موافقم +

InfinityX EnDLeSS Bax

[IX]

درود موافقم

LayDen.png Sath1.png

My Old Brother's

Ara.png

JaSuR.png 

OuTLaws

For

Ever

مخالفم چون لذت بازی کردن رو از خیلی ها گرفته میشه چرا که دسته متوسط با هم وارده یک رقابت سالم میشن و خب این اون شور و حال بازی و از پلیر ها میگیره و خب خیلی از لیدر ها مثلا میگن اگر اسکور منفی میده تو وار خب نمیارنش یا کلا میگن "تو کاری نکن" مثلا طرف تو دسته ویژه هوس وار کرده خب میره اکانت یکی دیگه رو میگیره 

الته این نظر شخصی منه و هرکسی میتونه مخالف باشه, به باور من سرور اگه زیادی قانون مدار بشه دیگه حال نمیده 

To realize that all your life you know, all your love, all your hate, all your memory, all your pain it was all the same thing  

.It was all the same dream                            

1 -ZakhareAsli.png

55 دقیقه قبل، AliExpert گفته است:

با عرض سلام و احترام

شمار بیشتر کسانی که اکانت آنها به دلیل چیت/مود/HUD مجازات می شوند شخصی وارد اکانت شده و این کار رو کرده.

بنده به عنوان یک پلیر که تازه وارد دسته ملایم شدم رنک 2 گرفتم و رفتم دسته متوسط گانری نسبتا ضعیفتری نسبت به بقیه دارم 2 راه برای من هست

2: اکانت رو اشتراک بذارم نتیجه: احتمال بن شدن / کلاهبرداری / باگ زدن بازیکن و ... وجود داره.

ولی باز هم کافی نیست و دقیقا نمیشه تمام ممبر های دسته متوسط رو چک کرد که به کی شیر اکانت دادن. 

عزیزانی که نظرات اونها تاثیری در روند این قانون میذاره لطفا پیشنهادات/انتقادات/نظرات خودتون رو به اشتراک بگذارید @OMlDREZA @Semtex @SFC @SuperMaN @MohammadAli

خیلی خوبه موافقم.

439829_25Creator-by-AnatomY-.jpg

9d2a29_251000035370.gif

5e6829_25Creator-by-AnatomY.jpg

1cfd29_251000035367.gif

هرکس که به گل اب دهد عاشق گل نیست!

شاید هدفش بردن یک شیشه گلاب است.

خیلیا محبتشون هم روی سیاسته.

درود موافقم (+)

My Account 

TheCarTel.png

243a08_25Picsart-25-07-08-19-08-02-278.p   

پیشنهاد خیلی جالبی بود

موافقم باهات

به شرط اینکه برای پلیر هایی که فقط به قصد رنک 2 میان ما‌‌فیا یه فکری بشه...

(لذت وار به له له زدن تا آخرین دقیقه برای گرفتن اسکور و دیدن اقلیت داخل Topهستش)

Crown.png

هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر...

AbneR.png

🩸--------------------------------------------------------------------------------------🩸

Ariso.png

🍷🤍 Without any Feeling🤍🍷

داداش باید یه تصمیم بزرگ راجب این موضوع گرفت.

این تصمیم هم تا جایی جواب میده.

3b4a02_24Dark-Anime-Wallpaper-4K-High-Re

━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩

HeMoSo.png

Sanad.png

موافقم 

45ac26_25f98f10-259fc427-2525f913-2560bd

Daniial.png

45ac26_25f98f10-259fc427-2525f913-2560bd

اگه منفی بزنی و مجازات نشی فقط برای کسایی باشه که رنک دو میخانه بعد گرفتن رنک دو مستقیم یا 60fpبشن یا اگه بعد رنک 2 منفی زدن جریمه بشن 

875926_2569ce13-24ddf615-2462a608-24892d

My account

ImYassin.png

Eren

df3a11_2526bb11-25GIF-20250711-180809-84

نظرم مثبته ولی باید یک فکری هم برای اندروید پلیر ها کرد اون موقع کلا نباید بیان دسته متوسط چون منفی میزنن رنک دو نمیشن شیر هم نمیتونن بدن

Hichkas.png

2 ساعت قبل، AliExpert گفته است:

با عرض سلام و احترام

خیلی وقت بود اینو میگفتم دمت گرم گذاشتی اینجا 

نظرم (+) 

@Proctor

@EnDWaY

Memento Mori

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...