RealKratos ارسال شده در August 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون دومین بار است که به من توحین کرده انده لطفا مجازاتش کنید • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در August 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2020 •عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به من گفت که منو به کلن بیار منم گفتم نمیارم و این جوابش بود • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در August 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 @danyal شکایت شما قبول شد. فرد خاطی از فکشن "اخراج" شد. 1 1 نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام اشان به من فحش دادن • شاهد ها: Viasge • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 @mahyar87 شکایت شما قبول شد. فرد خاطی از فکشن اخراج شد. @Mary شکایت شما قبول شد. هردو از فکشن اخراج شدند. در هم اکنون، BallasLeader گفته است: بچه مون دردش گرف به B]ank [K]eshavarzi[ پسبگیر وگرنه سنت رو میگم جیگر حدقل death رو شترینجی میکردی XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD اگه دقت کنید تو whokill/ نوشته من زدمش فشار بهت خورد؟ باشه دفه بعد اروم تر میزنمت سن 13 اینجا جایه چت و کل کل نیست لطفا رعایت کنید! نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام اشان به من فحش دادن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 @mahyar87 شکایت شما قبول شد. فرد خاطی از اقلیت "اخراج" شد. نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingSB ارسال شده در August 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اومده پل فیش همرو با ای کی گرفته تیر وانتد هم گرفته. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/files/d6sr_ag-sa-0004.jpg ویرایش شده August 24, 2020 توسط KingSB نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealKratos ارسال شده در August 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام. ایشون بی دلیل به بنده فش میدن . من مجازات میخام ادمین محترم لطفا مجازاتش کن عکس اخر فش مادر داده !!!!!!!! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم ویرایش شده August 24, 2020 توسط amirohom3 هیچی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirohomwolf ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۳ در 21:46، amirohom3 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام. ایشون بی دلیل به بنده فش میدن . من مجازات میخام ادمین محترم لطفا مجازاتش کن عکس اخر فش مادر داده !!!!!!!! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم پس میگیرم شکایت به خاطر لیدر محترم شکایتو پس گرفتم فک نکنی کاری نمیتونستم بکنم به جان مادرم که بهش فش دادی زندگیتو سیاه میکنم تمام . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در August 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 @KingSB شکایت شما رد شد. زیرا مدارک شما کافی نیست. @amirohom3 شکایت شما قبول شد. فرد خاطی مجازات شد. نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlowiN ارسال شده در August 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این هر روز میاد دنبال ما امروز 10 بار با ماشین اومده ما رو کشته امشب با Gun اومد ما رو کشت با اینکه تو فکشن تاکسی بود "Gun" داشت لطفا رسیدگی کنید باید با این پلیر برخورد شه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://8upload.ir/uploads/f41073203.jpg 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2020 در 10 دقیقه قبل، AHMAdmrz گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این هر روز میاد دنبال ما امروز 10 بار با ماشین اومده ما رو کشته امشب با Gun اومد ما رو کشت با اینکه تو فکشن تاکسی بود "Gun" داشت لطفا رسیدگی کنید باید با این پلیر برخورد شه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://8upload.ir/uploads/f41073203.jpg منم یه فیلم دارم ازش http://8upload.ir/uploads/f1206372.mp4 در در ۱۳۹۹/۵/۲۷ در 18:24، amirohom3 گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به من و یک ادمین دیگه توحین از تریق لانچر کردن و ماشین ترکیده رو به ترف ما فرستادن مجازات لطفا • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم به نظرم یه دور دیگه کلاس اولو بخون سواد که نداری |: نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در September 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون به علت شکایتی که ازش کردم اومدن و گفتن که اونو پس بگیرم و من نکردم و شروع به فحاشی کردن • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در September 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2020 @AHMAdmrz شکایت شما رد شد. فرد یاد شده در هنگام وانتد از اسلحه استفاده کرده و مجازاتی ندارد. @Yoda شکایت شما قبول شد. فرد خاطی مجازت شد. نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirSalar ارسال شده در September 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من درخواست تاکسی دادم ایشون قبول کردن بعد بشون زنگ زدم گفتم میای و ایشون گفتن باشه میام ولی بعد درخواست تاکی منو لغو کردن. • شاهد ها:ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول >>>>>> AmirSalar<<<<<< لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 در 20 ساعت قبل، Amir5477 گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من درخواست تاکسی دادم ایشون قبول کردن بعد بشون زنگ زدم گفتم میای و ایشون گفتن باشه میام ولی بعد درخواست تاکی منو لغو کردن. • شاهد ها:ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: سلام دوست عزیز من داشتم میومدم دنبالتون که ماشین ترکید نتونستم عکس بگیرم چوننمیدونستم شکایت میکنید ولی حاضرم قسم بخورم که ماشین ترکید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirSalar ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 در 21 ساعت قبل، Amir5477 گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من درخواست تاکسی دادم ایشون قبول کردن بعد بشون زنگ زدم گفتم میای و ایشون گفتن باشه میام ولی بعد درخواست تاکی منو لغو کردن. • شاهد ها:ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: با سلام شکایت رو پس میگیرم نقل قول >>>>>> AmirSalar<<<<<< لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dani ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 (ویرایش شده) @Amir5477 با سلام، شکایت شما پس گرفته شد. موفق باشید. ویرایش شده September 7, 2020 توسط Dani نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام اشان فحاشی کردن • شاهد ها: Manii • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dani ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 @Mahy با سلام، شکایت شما قبول شد. فرد خاطی مجازات خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHunter ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این اقا من رو از ماشین پرت کرد بیرون • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingAp1383 ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 در 26 دقیقه قبل، huntermana گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این اقا من رو از ماشین پرت کرد بیرون • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: همانطور که در عکسی که گزاشتن و این عکس ها مشخصه ایشون 2 مقصد (بانک و cnn)رو انتخاب کردن که این مشکلی نداره ولی تا به این 2 مقصد برسم همش از تاکسی پیاده میشدن و سوار میشدن وقتی هم که پرسیدم چرا اینکار رو میکنید جواب سر بالا دادن و گفتن چون دوست دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHunter ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 در 1 ساعت قبل، KingAp1383 گفته است: همانطور که در عکسی که گزاشتن و این عکس ها مشخصه ایشون 2 مقصد (بانک و cnn)رو انتخاب کردن که این مشکلی نداره ولی تا به این 2 مقصد برسم همش از تاکسی پیاده میشدن و سوار میشدن وقتی هم که پرسیدم چرا اینکار رو میکنید جواب سر بالا دادن و گفتن چون دوست دارم من 2 بار بیشتر پیاده نشدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.