PyRo ارسال شده در December 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2018 با سلام و درود. هدفم از این حرفام که حرف دل کل بچه های سرور هست اینه که این وضعیت رو درست کنین! یه چند روزی هست که واقعا سرور لگ شده و وقتی میاییم داخل بازی احساس لگ بودن میکنیم و نمیتونیم تو سرور باشیم. حالا اگه خیلی نتمون عالی باشه شاید بتونیم داخل سرور Login بشیم وگرنه خیلی افراد حتی نمیتونن Login بشن! لطفا به فکر اون دسته از افرادی که تو فکشن ها هستن باشین! بعضی ها میتینگ دارن بعضی ها وار دارند و میخوان که زحمتاشون به هدر نره و حتی برخی ها هم که کلی واسه این سرور پول خرج کردن حتی از 5 هزار تومن که 200 Gold میشه بگیر تا 1 میلیون تومان!!لطفا فکری به حال سرور کنین و دنبال راه و چاره باشید! @Ali نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در December 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2018 من کم کم دارم فکر میکنم سرورو قراره ببندید... @Ali نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MZEF ارسال شده در January 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2019 سلام از ظهر سرور خرابه ؟ مشکل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 با سلام. مشکلات اخیر به دلیل زیرساخت های کشوری هست که دستخوش تغییرات مقامات هست و به طور کل از دست ما خارج! سیستم فیلترینگ جدید و بلاک کردن رنج آی پی ها برای مقابله با پراکسی ها و ... کوچک ترین دلایل این سری مشکلات هست که ما و حتی مرکز داده امکان دخالت و بررسی اون رو ندارن. با این حال اگر از سمت سرور مشکلی باشه سریعاْ مانند مشکل اخیر رفع خواهد شد. بابت تمامی مشکلات نیز از شما پوزش می طلبیم. نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.