مؤسس Ali ارسال شده در February 13, 2019 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2019 ورژن 1.1.0 در دست ساخت... Runtime Model Replacer برای اولین بار در SA-MP. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaKaN ارسال شده در February 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2019 در در 2/11/2019 در 16:56، HAKAN گفته است: نصب هم کردم ولی بازی همین Error میده؟ باز چیکار کنم ؟ علی نمی خوای مشکل منو حل کنی یه کاری کن دیگه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 13, 2019 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2019 در 34 دقیقه قبل، HAKAN گفته است: علی نمی خوای مشکل منو حل کنی یه کاری کن دیگه؟ این مشکل در آپدیت حل شده و تا آپدیت باید صبر کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leopard ارسال شده در February 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2019 (ویرایش شده) سلام و خسته نباشید. وقتی وارد سرور میشم و بعد alt + tab میکنم بعد از اینکه وارد شدم نمیتونم چت کنم و وقتی که سوار ماشین میشم ماشینم صدا نداره ولی صدای ماشین بقیه میاد ویرایش شده February 14, 2019 توسط Leopard لا اله الا الله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WalterWhite ارسال شده در February 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2019 بریم برا نصب. منتظر آپدیت های جدید به شدت هستیم دمت گرم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 12, 2019 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2019 عکس از Scoreboard جدید: با قابلیت عوض کردن عکس پشت زمینه یا حذف کامل آن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در March 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2019 در در ۱۳۹۷/۹/۳۰ در 21:39، ScuRe گفته است: برای مثال سرعت مس برای بالا و پایین بسیار سریع شده و اصلا قابل کنترل نیست و برعکس چپ و راست بسیار کند شده اگه میشه از همون سیستم شلیک سمپ معمولی استفاده کنید. با تشکر از فاندر من هم این مشکلو دارم و نشانه گیری خیلی سخت شده ولی گرافیک بازی خیلی عالی شده لطفا این نشانه گیری رو درست کنید ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در March 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2019 در در ۱۳۹۷/۱۲/۲۱ در 23:49، Ali گفته است: عکس از Scoreboard جدید: با قابلیت عوض کردن عکس پشت زمینه یا حذف کامل آن. خیلی قشنگه دیگه نمیتونم تحمل کنم زود تر این اپدیت رو اعمال کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در March 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2019 در 4 ساعت قبل، Rabbit گفته است: به نام خدا من نسخه اصلی بازی رو نصب کردم و لانچر رو نصب کردم و هیچ گونه مد یا تقلبی هم ندارم ولی وقتی نزدیک به فرودگاه LS میشم ( بیشتر اونجا بقیه جاها هم هست) با این وارن مواجه میشم دلیل چیه؟ منم اینجوریم ولی جدی نگرفتمش چون اصلا مشکلی برام پیش نیومده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در March 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2019 سلام. این تغییراتی که در گرافیک داده بودید (نسبت ابعاد تصویر که قد ادما بلند تر و اینا) برای من مثل حالت اول شدن ولی نشانه گیری درست شده لطفا بررسی کنید ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در March 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2019 در 2 ساعت قبل، Ali8584 گفته است: سلام. این تغییراتی که در گرافیک داده بودید (نسبت ابعاد تصویر که قد ادما بلند تر و اینا) برای من مثل حالت اول شدن ولی نشانه گیری درست شده لطفا بررسی کنید ممنون الان فهمیدم که نشانه گیری درست نشده ولی با کمک یک هلپر (noise) توانستم گرافیک رو درست کنم ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xanax ارسال شده در March 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2019 (ویرایش شده) سلام با update ایی که برای لانچر دادید که تیم استف با لانچر حتما باید وارد سرور شود نمیدون مشکل از چیه وقتی لانچر رو باز میکنم stop working میده ویرایش شده March 19, 2019 توسط GodViper 1 بهت احترام میزارن, چون با ما دیدنت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 20, 2019 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2019 در 35 دقیقه قبل، GodViper گفته است: سلام با update ایی که برای لانچر دادید که تیم استف با لانچر حتما باید وارد سرور شود نمیدون مشکل از چیه وقتی لانچر رو باز میکنم stop working میده با عرض سلام و وقت بخیر. نسخه ویندوز شما چیست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WalterWhite ارسال شده در March 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2019 سلام خسته نباشید. برای بنده هم ارور Has stopped working ویندوز هم 7 هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
unes ارسال شده در March 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2019 در در ۱۳۹۷/۱۲/۲۳ در 18:28، Ali8584 گفته است: منم اینجوریم ولی جدی نگرفتمش چون اصلا مشکلی برام پیش نیومده دوسته عزیز اگه این وارن زیاد بشه شما crash میخورید Be careful to trust someone ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━Satan was an angel one day ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ It is strange that all honesty is a worth ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ But nobody is inclined to hear the truth ∞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Depraved ارسال شده در March 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2019 با سلام, براي منم همين ارورو میده! (Stop working) Windows 7 @Ali لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 20, 2019 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2019 با عرض سلام و وقت بخیر. دوستانی که نسخه v1.1.0 را دانلود کردند یا دوباره آن را دانلود کنند و نصب کنند یا این را دانلود کنند و در پوشه بازی استخراج کنند: http://arsacia.ir/download/Hotfix1102.7z لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
warlord ارسال شده در March 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2019 با سلام بعضی از فایل هاشو ویروس شناسایی می کنه و خودکار پاک میکنه لطفا رسیدگی شود نمیشه همیشه آنتی ویروس رو خاموش نگه داشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaniaI ارسال شده در March 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2019 سلام و ممنون بابت زحماتتون لطفا تو اپدیت های بعدی لانچر در محیط بازی هم تغیراتی ایجاد کنید با تشکر 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xanax ارسال شده در March 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2019 در 5 ساعت قبل، Ali گفته است: با عرض سلام و وقت بخیر. دوستانی که نسخه v1.1.0 را دانلود کردند یا دوباره آن را دانلود کنند و نصب کنند یا این را دانلود کنند و در پوشه بازی استخراج کنند: http://arsacia.ir/download/Hotfix1102.7z هیچ فرقی نمیکنه ویندوز بنده 7 بازم اِرور میده 1 بهت احترام میزارن, چون با ما دیدنت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arsalanii123 ارسال شده در March 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2019 با سلام بنده نصب کردم ولی این ارور رو میده http://s8.picofile.com/file/8355547434/bandicam_2019_03_04_10_40_46_839.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeiSam ارسال شده در March 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2019 با سلام. من هر کاری میکنم ارور میده لانچر را دوباره نصب کنید! این کارو میکنم ولی بازم ارور میده! انسان قدرتمند است، گاهی از چهار پا پست تر،و گاهی از ملکه افزون تر... ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rivaldo ارسال شده در March 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2019 سلام من از وقتی که Launcher رو نصب کردم وقتی از خونم میرم بیرون بازی گیر میکنه و دیگه کاری نمیشه کرد جز Restart کامپیوتر لطفا راهنمایی کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در March 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2019 با سلام من میخوام برم تو بازی (با لانچر) یکی از این اتفاقات میوفته: 1.بعد از لودینگ صفحه سیاه میاد و هنگ میکنه (این زیاد پیش نیومده صبح ولی زیاد اینجوری بود) 2.اگه اون شانسی رد شه ممکنه اونجا که مینویسه connected joining too game هنگ کنه (این یک بار پیش اومده) 3.شصت درصد اوقات اینجوری میشه که اونا رو رد میکنه ولی وقتی از خونه میرم بیرون کاملا هنگ میکنه و تا restart نکنم درست نمیشه بدون لانچر کاملا سالمه ولی با لانچر اینجوریه در ضمن یه مشکل دیگه ای هست که همه هم دارند (صبح میتونستم به زور وارد بازی شم اخه اون مشکل سومی پیش نمیومد ولی دیدم همه این مشکو دارند): ((همه همدیگرو چند ثانیه ای یکبار لگ میبینند مثل اینکه یهو طرف afk شه اونجوری)) با تشکر از سرور عالیه *Arsacia* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rivaldo ارسال شده در March 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2019 سلام من لانچر رو ریختم و هیچ مشکلی نداشتم ولی وقتی به LS میام سیستم کلا گیر میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده