KulaK ارسال شده در March 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2020 چند ماه از لانچر استفاده میکردم مشکلی نداشتم اما چند وقته هرچی رو Play میزنم هیچ اتفاقی نمی افته. 1 Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ELY ارسال شده در March 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2020 درود من بنا به دلایلی windows PC ام را عوض کردم و از آن موقعه این ارور میاد الان من باید چیکار کنم؟ For every negativethere is a positive لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در March 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2020 باسلام، @iMiLaD این فایل رو نصب کنید تا مشکلتون حل شه: دانلود برای نسخه 64 بیتی دانلود برای نسخه 32 بیتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در March 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2020 در 11 ساعت قبل، iMiLaD گفته است: درود من بنا به دلایلی windows PC ام را عوض کردم و از آن موقعه این ارور میاد الان من باید چیکار کنم؟ لانچر رو حذف و دوباره نصب کن. اپدیت های دایرکت هارو دانلود و نصب کن. فایل های Dllرو دانلود کن ممکنه بعضی هاشون نباشه. باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ELY ارسال شده در March 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2020 @LeyToM من وقتی روی دریافت لینک می زنم این ارور میاد For every negativethere is a positive لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در March 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2020 @iMiLaD >>آموزش کامل<< لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightDanger ارسال شده در March 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۲/۲۵ در 21:35، AssassiN گفته است: چرا من هرجور نصب میکنم مینویسه لطفا بازی رو دوباره نصب کنید؟ منم هر چی لانچرو رو باز میکنم همین ارور رو میده صد بار هم لانچرو سمپو بازیو همرو هی حذف و نصب کردم ولی نمیشه. تازه وقتی هم لانچر رو حذف میکنم با سمپ نمیشه پلی داد و ارو میده، باید یه بار بازی رو حذف و نصب کنم تا کار کنه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در March 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2020 در 1 ساعت قبل، GeneralMaximus گفته است: منم هر چی لانچرو رو باز میکنم همین ارور رو میده صد بار هم لانچرو سمپو بازیو همرو هی حذف و نصب کردم ولی نمیشه. تازه وقتی هم لانچر رو حذف میکنم با سمپ نمیشه پلی داد و ارو میده، باید یه بار بازی رو حذف و نصب کنم تا کار کنه. gta.set پاک کن ASAL.set پاک کن ببین درست نمیشن 1 Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 سلام من نصب کردم لانچر رو هیچ اروری هم ندارم هیچ کرشی هم نیست اما اصلا نمیتونم از امکانات لانچر استفاده کنم یعنی چی؟ یعنی از F1 تا F12 وقتی میزنم مشت میزنه! فقط F6 چت رو محو میکنه توروخدا منو کمک کنید از هلپرا و ادمینا هم پرسیدم کسی مشکل منو حل نکرد @Ali @LeyToM @alireza0007 @MaGniTo @faraz @PyRo خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 منتظر آپدیت باش. @makhmal لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 در 3 ساعت قبل، LeyToM گفته است: منتظر آپدیت باش. @makhmal باشه ولی این آپدیت حالا حالا نمیاد خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در April 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۱۱ در 00:38، makhmal گفته است: باشه ولی این آپدیت حالا حالا نمیاد به زودی میاد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در April 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2020 در 7 ساعت قبل، Spartan گفته است: به زودی میاد. این زود دقیقا چند سال دیگه میشه از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamaDStorM ارسال شده در April 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2020 سلام لانچر کی میاد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TruckDani ارسال شده در April 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۱۵ در 16:40، Destination گفته است: این زود دقیقا چند سال دیگه میشه ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Snow ارسال شده در April 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2020 از سال ۲۰۱۴ دارن میگن به زودی میاد امسال فکر کنم ۱۵ فروردین میخواست بیاد یهو کرونا اومد لانچر پا در اورد فرار کرد. ایشالا زمانی که نوه هامون به دنیا اومدن میتونن با لانچر بازی کنن 2 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FARHADB ارسال شده در April 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2020 سلام خسته نباشید من لانچرو نصب کردم یه ارور به نام #2 میده خواهشا جواب بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliwolfMD ارسال شده در April 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2020 سلام صببورانه منتظر voice chat هستیم . لطفا سریع تر اد کنین ممنون. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sajad610 ارسال شده در April 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2020 ايااااا درستتتت خوندم نوشته قابليت voiechat کووو پس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammadRTT ارسال شده در April 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2020 سلام موقع لانچ کردن agsa.exe ارور Aux fail code رو میده مشکل از کجاس Rock This Town لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در April 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۳۱ در 02:50، sajad610 گفته است: ايااااا درستتتت خوندم نوشته قابليت voiechat کووو پس هنوز اپدیت نشده از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamad1384 ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 سلام من تو پوشه ای توش سمپ و جی تی ای نصب هستش نصب میکنم وقتی میخوام بازش کنم مینویسه اول سمپ رو نصب کنید در حالی که سمپ رو سیستم نصبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 26, 2020 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2020 لانچر آپدیت شد (Hotpatch، این نسخه، نسخه 1.2.0 نیست!) v1.1.7: اکثر مشکلات گزارش شده حل شد. آنتی چیت هاردکود شده غیر فعال شد. تمامی مشکلات و خرابی های سیستم Voice حل شد و شما الان می توانید از سیستم بدون مشکل Voice لذت ببرید. 4 3 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در April 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2020 ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در April 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2020 برای 15 دقیقه در رویای 3.5.0 و یوسیپی و .... بودیم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده