DrMoReAz ارسال شده در January 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۸/۱/۴ در 20:22، MaTriX گفته است: لانچر رو طبقه گفته های Arsacia.ir/i نصب کردم بعد وقتی اسممو نوشتم این ارورو میده برای چیه؟ @Ali با سلام من همین امروز جدیدترین نسخه لانچر رو دانلود کردم این مشکل برای من پیش اومده اما راه حل مشکل رو در پست ها پیدا نکردم. اگر راه حلی دارید کمک کنید ممنونم. ویندوز من 10 Enterprice ویرایش شده January 11, 2020 توسط DrMoReAz حالم ازتون به هم میخوره، شما لیاقت منو ندارید؛ من دیگه میرم خودافز. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahnossh ارسال شده در January 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2020 مال من میگه لطفا منتظر بمانید مال من این میاد بعدشم این میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در January 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2020 با سلام خدمت دوستانِ گل. جی تی ای، سمپ و لانچر رو پاک کنید و دوباره جی تی ای رو نصب کنید اما واردش نشید بعد سمپ رو نصبکنید و وارد اون هم نشید بعد از اینها لانچر رو نصب کنید و اسمتون رو بنویسید و وارد شوید. Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در January 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2020 با سلام و درود سرور بسته هست. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrMoReAz ارسال شده در January 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2020 با سلام انتی ویروس تعدادی از فایل های لانچر رو به صورت ویروس تشخیص میده. حتی در صورت غیر فعال کردن باز هم در ویندوز 10 لانچر کامل اجرا نمیشه. لطفا این مورد رو پیگیری کنید. حالم ازتون به هم میخوره، شما لیاقت منو ندارید؛ من دیگه میرم خودافز. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در January 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2020 با سلام طی یک اپدیت لطفا مشکل صدا (voice) رو درست کنید با تشکر 1 Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در January 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2020 چگونه می توان تب لیست را ثابت کرد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
posetive ارسال شده در January 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2020 سلام نشونه گیریش برای duel و paintball بد شده وخیلی سخت شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
posetive ارسال شده در January 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2020 باسلام باگ زیاد داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McLaReN ارسال شده در January 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2020 سلام و خسته نباشید..! متاسفانه این ارور رو دریافت میکنم و 10 20 بار کلا همرو پاک و از اول نصب کردم اما بازم این ارور وجود داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در January 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۸/۱۰/۲۹ در 22:28، BASSOUR گفته است: سلام لانچر پس کی میاد @Ali از آنچه که فکر میکنید به شما نزدیک تر است ویرایش شده January 20, 2020 توسط LeyToM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hitter ارسال شده در January 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2020 در ۱ ساعت قبل، LeyToM گفته است: از آنچه که فکر میکنید به شما نزدیک تر است از انچه که فکر کنی ازت دورتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در January 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2020 سلام برنامه خوبی است فقط اگر میشود خیلی زود زود سیستم صدا (vois) را اجرا کنین و به همه قانون کنینکه بیان به این لانچر . خلاصه مطالب خیلی خوبه مخصوصا آن مود هایی مثل کیلومتر شمار و .... خیلی ممنون بابت این برنامه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Godofwar ارسال شده در February 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2020 سلام اقا من نصب کردم سمپ ار2 رو اینو مینویسه لانچر ag:sall lotfan lancher ra dobare nasb konid لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadKhan ارسال شده در February 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۰/۳۰ در 09:58، BASSOUR گفته است: سلام لانچر پس کی میاد به زودی ... (از سال 2016) 1 خـــــــMamadـــــــان <<<< In Memory Of Old Friends >>>> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JackieChan ارسال شده در February 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2020 لطفا Voice رو درست کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raiiny ارسال شده در February 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2020 سلام . وقتی نصب که کردم میخوام برنامه رو باز کنم همش میگه Lotfan AG:SAL ra dobare nasb konid. چند دفعه امتحان کردم ولی نشد. همین ارورو میده ، کسی میدونه کمک کنه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در February 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2020 در 3 ساعت قبل، Mort1068 گفته است: Lotfan AG:SAL ra dobare nasb konid دوباره نصب کن لانچرو :| باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در February 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29, 2020 تقاضا دارم یا مود های ماشین را پاک کنید یا امکان پاک کردنش رو به ما یاد بدهید به دلیل اینکه بعضی ها سیستم اوکی ندارند fps شون کم میشه و این مشکل بزرگیه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajATA ارسال شده در March 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2020 با سلام این لانچر ارور رو میده Aux Fail code اما دوست خوب قلب زندگیست . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در March 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2020 سلام @Ali . من لانچر و سمپ رو چندبار reinstall کردم و حتی یه بار فایل های AGlog.txt و agsalcache و... رو پاک کردم. هر بار این کرش رو میده: WG8AiRkKZB4yE3fu1jEHiV9FAQKfuu و با خود سمپ هم میخوام وارد شم کرش میده که متن کرش رو آپلود کردم. هر دو تا کرش تو صفحه اول سمپ موقع loading میاد قبل از صفحه آبی... اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در March 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۱/۲۲ در 11:27، BASSOUR گفته است: پ کی میاد حاجی منتظر منتظریم شاید نسل بعد از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Conquest ارسال شده در March 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2020 سلام کی میاد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در March 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2020 چرا من هرجور نصب میکنم مینویسه لطفا بازی رو دوباره نصب کنید؟ دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در March 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2020 در 12 ساعت قبل، BASSOUR گفته است: کل فایل جی تی ای رو پاک کن از اول نصب کن یا یه یوزر جدید بساز از طریق کنترل پنل هزار بار همین کارو کردم نشد دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده