AliTP ارسال شده در September 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2019 @Offender درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. توجه: زمانی که انلاین هستید به بنده خبر بدید تا زمان تست برای شما تعیین کنم و در صف تست دادن قرار بگیرید. 1 نقل قول Best Friends Other friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mking22 ارسال شده در September 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12ظهر تا 3 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باعث پیشرفتمه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2تا 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliTP ارسال شده در September 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2019 @Mking22 درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. توجه: زمانی که انلاین هستید به بنده خبر بدید تا زمان تست برای شما تعیین کنم و در صف تست دادن قرار بگیرید. 1 نقل قول Best Friends Other friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Saulbadman ارسال شده در September 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: غلام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب , کم حرف و ... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18 تا 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنوع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمی دونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliTP ارسال شده در September 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2019 @Saulbadman درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. توجه: زمانی که انلاین هستید به بنده خبر بدید تا زمان تست برای شما تعیین کنم و در صف تست دادن قرار بگیرید. 1 نقل قول Best Friends Other friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DanyHttp ارسال شده در September 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2019 سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور ، باهوش ، تلاشگر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ تا ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون ماشین سواری را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliTP ارسال شده در September 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2019 @DanyHttp درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. توجه: زمانی که انلاین هستید به بنده خبر بدید تا زمان تست برای شما تعیین کنم و در صف تست دادن قرار بگیرید. نقل قول Best Friends Other friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در September 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: فراز • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال بی خیال جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 6 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 10 یا 11 صبح تا 12 شب یا 11 شب. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):داشتن تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از فکشنش خوشم میاد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار در روز. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mking229 ارسال شده در September 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با تجربه با ادب جدی در کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی داره. اگه بی کار باشم زیاد بازی میکنم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون توش پول هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 یا 3 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Delniya ارسال شده در September 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 - 20 • اسم واقعی: دلنیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: زودرنج - بامعرفت - مسولیت پذیر - مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بعضی روزا زیاد بعضی روزا کم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بین 3 و 4 بعد از ظهر تا 8 و 9 شب شایدم بیشتر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقتم کم بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رانندگی دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 یا 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliTP ارسال شده در September 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2019 @Delniya درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @arashjamei درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @farazmo درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. توجه: زمانی که انلاین هستید به بنده خبر بدید تا زمان تست برای شما تعیین کنم و در صف تست دادن قرار بگیرید. نقل قول Best Friends Other friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YazdanGamer ارسال شده در September 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یزدان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسری اروم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4 بار • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9صبح تا 5 عصر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون احساس میکنم این فکشن به من نیاز دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم که فکشن را امتحان کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4تا5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LeYt0M2 ارسال شده در September 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مریم • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام خوش قلب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 5عصر تا 1شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: - • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliTP ارسال شده در September 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 @LeYt0M2 درخواست عضویت شما رد شد. سطح شما برای ورود به اقلیت کافی نیست. نقل قول Best Friends Other friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliTP ارسال شده در September 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2019 @YazdanGamer درخواست عضویت شما موافقت شد. توجه: با توجه به تکمیل بودن ظرفیت اقلیت باید صبر کنید. در صورتی که حاضر به پذیرفتن فرد جدیدی باشیم ، از بین تمام کسانی که درخواست دادند از بهترین فرد تست گرفته میشود. ( سطح و تجربه ) 1 نقل قول Best Friends Other friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hellboy2283 ارسال شده در September 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: اریا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من با همه خوش رفتارم به همه کمک میکنم درکارم جدیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت یا بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):بین 12:00تا1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون درامد خوبی داره وازش خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به همه کمک میکنم واز این کار خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3یا4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliTP ارسال شده در September 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2019 @Hellboy2283 درخواست عضویت شما موافقت شد. توجه: با توجه به تکمیل بودن ظرفیت اقلیت باید صبر کنید. در صورتی که حاضر به پذیرفتن فرد جدیدی باشیم ، از بین تمام کسانی که درخواست دادند از بهترین فرد تست گرفته میشود. ( سطح و تجربه ) 5 1 نقل قول Best Friends Other friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mking229 ارسال شده در September 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مانی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گیمر بیکار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 11 صبح تا 5 عصر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): یکم پول در بیارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من اعتماد به نسفه بالایی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliTP ارسال شده در September 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2019 @arashjamei با درخواست عضویت شما موافقت شد. توجه: با توجه به تکمیل بودن ظرفیت اقلیت باید صبر کنید. در صورتی که حاضر به پذیرفتن فرد جدیدی باشیم ، از بین تمام کسانی که درخواست دادند از بهترین فرد تست گرفته میشود. ( سطح و تجربه و میزان فعالیت ) 2 نقل قول Best Friends Other friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoYce ارسال شده در September 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سپهر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: به به و چه چه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 11 صبح تا 5 عصر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): یکم پول در بیارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خودمم نمی دونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 بار نقل قول Salamtye Harchi Parandas لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliTP ارسال شده در September 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2019 @Crazy با درخواست عضویت شما موافقت شد. توجه: با توجه به تکمیل بودن ظرفیت اقلیت باید صبر کنید. در صورتی که حاضر به پذیرفتن فرد جدیدی باشیم ، از بین تمام کسانی که درخواست دادند از بهترین فرد تست گرفته میشود. ( سطح و تجربه و میزان فعالیت ) 3 نقل قول Best Friends Other friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hope ارسال شده در September 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترلپنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ اهل کار و متعلق به همه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00-24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون می خواهم تاکسی ران بشوم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 یا 3 بار نقل قول Me My Best Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YazdanGamer ارسال شده در September 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: یزدان • اسم واقعی: 16 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسری اروم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4 بار • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت9صبح تا 5 عصر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون احساس می کنم این فکشن به من نیاز داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون می خوام فکشن هارا تجربه کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4تا 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliTP ارسال شده در September 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2019 @mohsen10k با درخواست عضویت شما موافقت شد. توجه: زمانی که انلاین هستید به بنده خبر بدید تا زمان تست برای شما تعیین کنم و در صف تست دادن قرار بگیرید. نقل قول Best Friends Other friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliTP ارسال شده در September 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2019 @YazdanGamer با درخواست عضویت شما موافقت شد. توجه: زمانی که انلاین هستید به بنده خبر بدید تا زمان تست برای شما تعیین کنم و در صف تست دادن قرار بگیرید. 2 نقل قول Best Friends Other friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.