GodWorld ارسال شده در June 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: به کسی کار ندارم... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مختلف • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر اقلیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در June 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2021 (ویرایش شده) در خواست عضویت شما قبول شد.@erfanasdfghjkl در خواست عضویت شما قبول شد.@WilsonRGR ویرایش شده June 14, 2021 توسط MeTii نقل قول ⠀ᎷᏋᏖᎥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hoomansa ارسال شده در June 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: هومن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: 1کلمه 2کلمه 3کلمه... همینو بری شده 30 • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 9 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در June 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2021 درخواست عضویت شما قبول شد. @homansa نقل قول ⠀ᎷᏋᏖᎥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aligamer1000 ارسال شده در June 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بسیار صمیمی کار بلد و تابع قوانین هستم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳تا۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲تا۳ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن قبلی نداشته ام. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تاکسی رو دوست دارم و به قوانین تاکسی اشنایی کامل دارم... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه بسیاری دارم و فکر می کنم می توانم درامد خوبی داشته باشم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲تا۳بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohsenmomeni ارسال شده در June 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2021 .سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: محسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳یا ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم فعالیت کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳یا ۴ نقل قول ادب نشنانه ترس نیست S0A لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahann ارسال شده در June 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2021 • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ماهان توکلی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: طرفدار سمپ و بازی های RP. با معرفت، با حوصله و آماده کمک کردن به دیگران • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ و یا بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۸:۰۰ تا ۱۴:۰۰ _۱۶:۰۰ تا ۱۹:۰۰ (تقریبی) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن تاکسی اولین فکشنی هست که قصد ورود به آن را دارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):به این دلیل میخوام در این فکشن عضو بشم که چون فکشن خوبی هست و بالعکس یکسری فکشن های دیگه خشونتی توش وجود نداره و دوم اینکه پول مناسب و قابل قبولی رو میده • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که مهارت های خوبی رو در رانندگی دارم و صبر و حوصله بالایی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ -۳ نقل قول , Dₒₙ'ₜ Bₑ ₐ ₛₜₐᵣ ᵢₙ ₜₕₑ ₛₖy .bₑ ₐ Cₐₙdₗₑ ᵢₙ ₜₕₑ Dₐᵣₖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در June 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2021 درخواست عضویت شما قبول شد. @aligamer1000 درخواست عضویت شما قبول شد. @Mohsenmomeni نقل قول ⠀ᎷᏋᏖᎥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahann ارسال شده در June 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2021 • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ماهان توکلی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: طرفدار سمپ و بازی های RP. با معرفت، با حوصله و آماده کمک کردن به دیگران • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ و یا بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۸:۰۰ تا ۱۴:۰۰ _۱۶:۰۰ تا ۱۹:۰۰ (تقریبی) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن تاکسی اولین فکشنی هست که قصد ورود به آن را دارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):به این دلیل میخوام در این فکشن عضو بشم که چون فکشن خوبی هست و بالعکس یکسری فکشن های دیگه خشونتی توش وجود نداره و دوم اینکه پول مناسب و قابل قبولی رو میده • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که مهارت های خوبی رو در رانندگی دارم و صبر و حوصله بالایی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲-۳ • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: Mahan • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: طرفدار سمپ و بازی های RP. با معرفت، با حوصله و آماده کمک کردن به دیگران • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ و یا بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۸:۰۰ تا ۱۴:۰۰ _۱۶:۰۰ تا ۱۹:۰۰ (تقریبی) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن تاکسی اولین فکشنی هست که قصد ورود به آن را دارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):به این دلیل میخوام در این فکشن عضو بشم که چون فکشن خوبی هست و بالعکس یکسری فکشن های دیگه خشونتی توش وجود نداره و دوم اینکه پول مناسب و قابل قبولی رو میده • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که مهارت های خوبی رو در رانندگی دارم و صبر و حوصله بالایی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲-۳ نقل قول , Dₒₙ'ₜ Bₑ ₐ ₛₜₐᵣ ᵢₙ ₜₕₑ ₛₖy .bₑ ₐ Cₐₙdₗₑ ᵢₙ ₜₕₑ Dₐᵣₖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در June 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: مازیار • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون کار بلد با ملایمت رفتار میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰_۰۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون میخواستم به این فکشن بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون همه ی راه هارو بلدم و دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میدونم میتونم کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲_۳ نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
siperpro ارسال شده در June 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16• اسم واقعی: سینا• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 8:00 - 12:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون خوب است• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستانم در ان هستم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در June 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2021 (ویرایش شده) درخواست عضویت شما قبول شد.منتظر تست باشید. @Ma8anT درخواست عضویت شما قبول شد.منتظر تست باشید. @maziyar8878 درخواست عضویت شما قبول شد.منتظر تست باشید. @siperpro ویرایش شده June 17, 2021 توسط MeTii نقل قول ⠀ᎷᏋᏖᎥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در June 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: mehdi • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوبم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم چون لیدر خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ نمیدونم نقل قول .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Homayun ارسال شده در June 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: همایون • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش خوش صحبت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فک نمیکنم یقین دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در June 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2021 درخواست عضویت شما قبول شد.منتظر تست باشید. @Tupac درخواست عضویت شما قبول شد.منتظر تست باشید. @Homayun نقل قول ⠀ᎷᏋᏖᎥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sholmagz ارسال شده در June 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: علیض • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بیخیال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نمی کنه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اینکه همینجوری میخام بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ نامحدود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در June 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2021 درخواست عضویت شما رد شد. شما در اقلیت دیگری هستید. @sholmagz نقل قول ⠀ᎷᏋᏖᎥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در June 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حامد بهنیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ستون گنگ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 17 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیس چاری • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عشقم میکشه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 30 40 بار نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
salad3zar ارسال شده در June 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: از بازی های سبک رول پلی خیلی خوشم میاد و راننده ی خوبی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین ۳ تا ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فمشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از رانندگی کردن خوشم میاد برام راحت تره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟اسون تر از فمشن های دیگست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲ یا ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در June 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2021 درخواست عضویت شما قبول شد.منتظر تست باشید. @iHaMeD درخواست عضویت شما قبول شد.منتظر تست باشید. @salad3zar نقل قول ⠀ᎷᏋᏖᎥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Behdadfathii88 ارسال شده در June 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2021 :عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 12 • اسم واقعی: بهداد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و محترم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8 صبح تا 4شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عضو نشده بودم تا ترک کنم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بنظرم راننده تاکسی خوبه درآمد خوبی هم دار و حوصلت سر نمیره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در June 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2021 درخواست عضویت شما قبول شد.منتظر تست باشید. @Behdadfathii88 نقل قول ⠀ᎷᏋᏖᎥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hoomansa ارسال شده در June 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: دانیال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستام تو این فکشنن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در June 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2021 درخواست عضویت شما قبول شد.منتظر تست باشید.@homansa نقل قول ⠀ᎷᏋᏖᎥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در June 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حامد بهنیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ستون گنگ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 17 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیس چاری • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عشقم میکشه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 30 40 بار ویرایش شده June 20, 2021 توسط iHaMeD نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.