ShahidShodi ارسال شده در January 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست! • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +25 نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GabrieL ارسال شده در January 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 @GoDWesT با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت قبول شد اماده تست باشید. نقل قول **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parham3734max3734fish3734 ارسال شده در January 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پرهام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بسیار صمیمی کار بلد و تابع قوانین هستم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 تا 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت 8:00 تا 14:30 و ساعت 17:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای رسیدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تاکسی رو دوست دارم و به قوانین تاکسی اشنایی کامل دارم... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه بسیار زیادی به تاکسی دارم و فکر میکنم میتونم در ای اقلیت موفق باشم.! • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ روزی حداقل 3 یا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CarlJohnson444 ارسال شده در January 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کله شق پلیر مشتاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 4تا7 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای گرفتن رنک 2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ - • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rezza ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GabrieL ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 @Parham3734max3734fish3734 با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت قبول شد اماده تست باشید. @CarlJohnson444 با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت قبول شد اماده تست باشید. نقل قول **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GlockGlockBum ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: پارسا • اسم واقعی: 18 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معلوم نییست • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ معلوم نی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luckiferkh ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آراد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق، با ادب، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت مشخصی ندارم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون اعضای خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟1 الی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luckiferkh ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آراد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب، خوش اخلاق، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت مشخصی ندارم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون اعضای خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟1 الی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): Xx:xx تا Xx:Xx • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:حوصله نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
bigmasud ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: باران • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معمولا 8 یا 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معمولا از 15:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دوست دارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون نسبت به بقیه ی فکشن ها بهتره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول بچه نیستم.ولی بچه هارو دوست دارم ))))): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 22:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفاء • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GabrieL ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 @Arshiyashams3897 با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت رد شد (تنبیه اقلیت دارید) @Outis با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت رد شد فرم را به درستی پر نکردید. @Steps با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت قبول شد اماده تست باشید. @Wick با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت قبول شد اماده تست باشید. نقل قول **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را تو صیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نداشتم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 ویرایش شده January 20, 2021 توسط Outis نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ExeCuTe ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: موعود • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مشتی با مرام با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00_24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای شروع کار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم این شغل رو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5_4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GabrieL ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 @Outis با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت قبول شد اماده تست باشید. @ExeCuTe با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت قبول شد اماده تست باشید. نقل قول **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRCry ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00_24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نووب بودن لیدر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه به نظر من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار ویرایش شده January 20, 2021 توسط ToToN نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GabrieL ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 (ویرایش شده) @ToToN با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت رد شد (تنبیه اقلیت دارید). ویرایش شده January 20, 2021 توسط GabrieL نقل قول **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amuahmad ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: احمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باجنبه باحال صبور و خوشحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از13:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): این فکشن را دوست دارم و بی چیده نیست.راحته.درامدش خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ راحته.درامدش خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2_3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aliblack026026 ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: علاقه زیاد به گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 3:00 5:00 تا 9:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای وقت گذروندن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به رانندگی علاقه مندم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2یا3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elyass ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: الیاس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16 تا 19 و 21 تا 24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن قبلی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میخوام تجربه بودن در فکشن را از تاکسی شروع کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای شروع بد نیست از اینجا شروع کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CIGARETTE DREAMS THAT ARE ROLLED BETWEEN THE PAPERS ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lonley ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعالم و میتونم خوب رانندگی کنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 یا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت 11:00 تا 5:00 از 5:00 عصر تا 12:00 شب بازی میکنم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رانندگی دوست دارم با این فکشن حوصلم سر نمیره و دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رانندگیم خوبه و میتونم با مسافرا خوش رفتار باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 تا 6 بار اگرم لازم باشه بیشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadDemon22 ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 24 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با تجربه، پشت کار زیاد و همیشه در تلاش برای بهترین شدن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 02:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خیلی وقته نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): والا از بچگی دوست داشتم راننده تاکسی باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون جای مناسبی برای رسیدن به هدف هایی که دارم هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول I just kill you with 1 shot That's why people call me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GabrieL ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 @amuahmad با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت قبول شد اماده تست باشید. @aliblack026026 با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت قبول شد اماده تست باشید. @elyaab1382 با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت قبول شد اماده تست باشید. @aliwolf22 با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت قبول شد اماده تست باشید. @MamadDemon22 با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت قبول شد اماده تست باشید. 1 نقل قول **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ehsan138500 ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: محمداحسان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: به قوانین بازی عمل میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱تا۲ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰تا۱۸:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن قبلی ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون شهر را میشناسم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱تا۳بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.