PumpKin ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:لیدر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست داشتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FcPoker ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 @YASlNدرخواست عضویت شما در این اقلیت قبول شد. آماده ی تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: شایان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست داشتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد 1 1 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FcPoker ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 @MaFiNدرخواست عضویت شما در این اقلیت قبول شد. آماده ی تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MEGA007 ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷• اسم واقعی: مهدی• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: انسان خوش رفتار و سخت کوش• روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۵• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۶ تا ۱۰• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن بسیار خوبی به عنوان اولین فکشن است• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من رانندگی را دوست دارم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ الی ۲ بار ویرایش شده December 2, 2020 توسط MEGA007 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wampire ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: عباس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مغرور جدی عاشق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون رانندگیم عالیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ عاشقشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول 1- 8سوال از قوانین عمومی2- 7سوال از قوانین دسته ملایم3- 5سوال از قوانین اقیلیت Taxi Driver *هرگونه تماس با Leader و SubLeader موجب رد شدن درخواست شما خواهد شد.* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir819 ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17. • اسم واقعی: امیر حسین . • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شاد و ارام . • روزانه چقدر بازی می کنید؟ اگه فکشن بیام 5 ساعت یا زیادتر . • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):12 ظهر تا شب . • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم . • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد به فکشن . • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سرگرم کننده است . • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammad1387 ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 عکس سایز کوچک از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: طاها • در 30 م. به هرکسی اعتماد ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ تا ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰-۱۸:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تا حالا توی فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): مهارت در رانندگی جذابیت فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به مردم کمک میکنیم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ تا۳بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nefrat ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۰ • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فارق از دنیا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 یا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2:00تا 5:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عا بخاطر لیدرش فقط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون.جمعشون جمعع و خوب رنک آپ • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بالا ۲ بار نقل قول Arsalan!-... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
bigmasud ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 30 • اسم واقعی: محمدعلی نظام ابادی اصل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال بامرام بی عضه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): همش • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به اینجا بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول بچه نیستم.ولی بچه هارو دوست دارم ))))): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FcPoker ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 @Nefratدرخواست عضویت شما در این اقلیت قبول شد. آماده ی تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MEGA007 ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سخت کوش بامرام با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن بسیار خوبی برای من است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rdaabay852 ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اهل دل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 الی 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: این اولین اقلیت من است • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به تاکسی رانی علاقه مندم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FcPoker ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 @HasanDarkدرخواست عضویت شما در این اقلیت قبول شد. آماده ی تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rdaabay852 ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در 11 دقیقه قبل، rdaabay852 گفته است: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اهل دل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 الی 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: این اولین اقلیت من است • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به تاکسی رانی علاقه مندم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
bigmasud ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 30 • اسم واقعی: امینعلی الدنگ ابادی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال بامرام بی عضه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): همش • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به اینجا بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست 1 نقل قول بچه نیستم.ولی بچه هارو دوست دارم ))))): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammad1387 ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: طاها • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون پر اعتماد به نفس اجتماعی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ خیلی • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (۱۲:۳۰-۶:۰۰) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): جذابیت و علاقه به رانندگی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پر درامده و باحال و زیبا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید: کم ویرایش شده December 3, 2020 توسط mohammad1387 یه چیز رو جا انداختم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعي: 15 • اسم واقعي: حسين • در 30 کلمه خود را توصيف کنيد:کاري به کار کسي ندارم .بامرامم.اين بازي رو خيلي دوست دارم. • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ 4يا5ساعت • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-20:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد:فکشني نداشتم. • براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل 30 کلمه): رو راست واسه دار امد • چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ چون خيلي اين فکشن را دوست دارم وميتوانم عالي کار کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1بار ویرایش شده December 3, 2020 توسط hoseyfi نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cbbc ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:۱۵ • اسم واقعی: پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: قوی.خونسرد.سریع.جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۸صبح تا ۹ صبح.۶ بعد از ظهر تا ۸شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:زیرا این فکشن را دوست دارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم بمونم و خدمت کنم زیرا علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سریع هستم تو رانندگی و دوست دارم ادمای جدید ببینم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdi1996 ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 در این تاپیک شما می توانید در دسته راننده تاکسی ثبت نام کنید، از دکمه ارسال پاسخ به این موضوع استفاده کنید و فرم زیر را پر کنید. • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش بااعتماد به نفس زرنگ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر مواقع • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):از 07:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: زیرا دوستش نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم فکشن باحالیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به لولم میخوره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 17بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Armin85068506 ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی:آرمین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد_خوش اخلاق_زبل در کار_مهربان_کمک به دیگران • روزانه چقدر بازی می کنید؟7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):09:00_13:00 15:00_17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):باحاله و در توانم هست و عاشقش هستم و از دل و جون براش وقت میزارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم و عاشقشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rdaabay852 ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خیلی جنگی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 17:00 و 23:00 الی 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: این اولین اقلیت من است • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نمیکنم مطمئنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
bigmasud ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: ملینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون باجنبه وبا ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدودا 8ساعت 9ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00تا 1:00بامداد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:دلیل شخصی داشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قطعا هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول بچه نیستم.ولی بچه هارو دوست دارم ))))): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Depressed ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: متین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش قلب و منظم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7-8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): مسافرکشی کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از پس وظایفش بر میام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6-7 بار نقل قول Nᴏ ᴏɴᴇ ʟɪᴋᴇs ᴛᴏ ʙᴇ ᴀʟᴏɴᴇ ʙᴜᴛ sᴏᴍᴇᴛɪᴍᴇs ɪᴛs ᴊᴜsᴛ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ ᴡᴀʏ.. . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FcPoker ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 @Depressedدرخواست عضویت شما در این اقلیت قبول شد. آماده ی تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.