SaIeh ارسال شده در سهشنبه در 17:25 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:25 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: تمامی اعضای هیتمن • توضیحات: با سلام عرض خسته نباشید خدمت پاسخگوی محترم چندی پیش راجب همین موضوع با شما @EnDWaY علی جان صحبت کرده بودم. با توجه اینکه هیتمن طبق نوشته ای که در UCP مجموعه ذکر شده بالاترین سطح فکشن هست قرار نیست هر پلیری که هاستری میگیره بیاد و حق و وظایف ممبر اصلی هیتمن رو زیر پای بزاره و علاوه بر زدن اکتیویتی های کمه فکشن به ممبر های رنک بالای ما توهین و در چت به ما Chat Off بده. در مدارکی که خدمتتون ارسال میکنم شما شاهد خواهید بود که اکتیویتی ما صفر هست و گاها 2 الی 4نفر تو صف هستند و در همون هاستری که از قبل تر gethit کرده در حال زدن اکتیویتی ما هست اونم با عدم رعایت قوانینی مانند قانون اسنایپ. هدف از این شکایت علاوه رسیدگی به کار هاستر ها متخلف این هست که پیشنهادی باشد برای اینکه ممنوعیت زدن اکتیویتی برای هاستر در بالاترین سطح فکشن. کسانی وارد این فکشن میشن پس از تست های بسیار سخت وارد فکشن شده اند و این درست نیست که برای انجام 1 فعالیت هفتگی مدت 800 ثانیه توی صف تبلیغات باشند. امیدوارم @Kamyab عزیز این تاپیک رو یه نگاهی بندازن میدونم از طرف سابلیدر این موضوع خدمتتون عرض شده ولی همیشه اکتیویتی فکشن 7 8 نیست و در اغلب اوقات 1 2 و حتی ممبر ها داخل صف هستند و منتظر پخش تبلیغاتشون(نمونه اش توی مدارک موجوده) (این موضوع بارها توی میتینگ های قبل و همچنین میتینگ های فعلی گفته شده و هربار مسئولین فکشن طرف هاستر هارو گرفتند به جز @iKamyar) مخفی کننده @iKamyar @special76 @RadaN @Spartan @Parshan@OmidGH @Nicolay @LoverBoy @lFarbod @Syd @Wizardry @hoomansa @Nuclear @Mehrdad و سایر اعضا... • مدارک (فیلم یا عکس): خدمتتون ارسال شد (کلیک) 11 1 1 ★彡 مَِرَِاَِ بَِـَِہَِ هَِیَِچَِ بَِـَِבَِاَِבَِےَِ وَِ مَِنَِ هَِنَِوَِزَِ بَِرَِ آَِنَِمَِ کَِـَِہَِ اَِزَِ وَِجَِوَِבَِ تَِوَِ مَِوَِیَِےَِ بَِـَِہَِ عَِاَِلَِمَِےَِ نَِـَِ؋َِـَِرَِوَِشَِمَِ 彡★ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در سهشنبه در 22:13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 22:13 (ویرایش شده) 2 ساعت قبل، OXLIN گفته است: با سلام chat off به صورت wrong ارسال شد! که خدمتتون عرض کردم! چت "Chat off" پیامی هست که هنگامه بحث در فکشن ها ارسال میشه که طبق گفته خودتون میخواستید تو کلنتون بگید بنده نگاه کردم شما رنک 2 کلنتون هستید بعدم چرا داخل کلن که جای غیر رسمی هست از این کلمه استفاده کنید؟(شما بعد از ارسال این پیام با واکنش من مواجه شدید و حرف خودتون رو انکار کردین) 2 ساعت قبل، OXLIN گفته است: اما جای شوکه شدم اینکه شما سوپروایزر سرور هم قبول ندارید:/ من همچین حرفی نزدم. زود شوکه نشین و قبل از تهمت زدن به من و به حاشیه کشوندن بحث یکبار دیگه عنوان و توضیحات شکایت رو بخونید 2 ساعت قبل، OXLIN گفته است: اون مدرک که تز ۱ متر کیل کردن هم برای من نبوده در صورت نیاز بگین که مدرک Wrong chat off رو ارسال کنم اگر از قصد بوده باشه درست بود چون شما داشتید بحث میکردید و لیدر ساب لیدر نبود ! که اخطار بدن! اولا اگه بحثی درکار باشه که نبوده (ما داشتیم راجب برداشته شدن با نشدن قانونی در فروم صحبت میکردیم) اعضایی با سابقه زیاد و دارای رنک بالا توی فکشن در اون زمان حضور داشتند که امور فکشن رو کنترل کنند و نیازی به غیره نبوده و نیست! دوما کجای قوانین و رسوم ارساکیا وجود داشته که اگر لیدر و سابلیدر نباشن برای کنترل فکشن هاستر ها در اولویت بالاتری نسبت به اعضای با سابقه و رنک بالا دارن؟ ویرایش شده سهشنبه در 22:14 توسط SaIeh 3 ★彡 مَِرَِاَِ بَِـَِہَِ هَِیَِچَِ بَِـَِבَِاَِבَِےَِ وَِ مَِنَِ هَِنَِوَِزَِ بَِرَِ آَِنَِمَِ کَِـَِہَِ اَِزَِ وَِجَِوَِבَِ تَِوَِ مَِوَِیَِےَِ بَِـَِہَِ عَِاَِلَِمَِےَِ نَِـَِ؋َِـَِرَِوَِشَِمَِ 彡★ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در چهارشنبه در 03:04 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 03:04 با سلام و درود؛ شکایتِ شما در حالِ بررسی می باشد، لطفاً صبور باشید. @OXLIN؛ دفاعیه خود را ارائه دهید و در قالبِ Staff-Note در همین تاپیک ارسال کنید ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در چهارشنبه در 13:16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 13:16 @EnDWaY علی جان مدارک Goto/ بی مورد ضمیمه شد ★彡 مَِرَِاَِ بَِـَِہَِ هَِیَِچَِ بَِـَِבَِاَِבَِےَِ وَِ مَِنَِ هَِنَِوَِزَِ بَِرَِ آَِنَِمَِ کَِـَِہَِ اَِزَِ وَِجَِوَِבَِ تَِوَِ مَِوَِیَِےَِ بَِـَِہَِ عَِاَِلَِمَِےَِ نَِـَِ؋َِـَِرَِوَِشَِمَِ 彡★ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OXLIN ارسال شده در چهارشنبه در 18:37 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 18:37 (ویرایش شده) با سلام در کل اگر در بتزی شما اختلاتی ایجاد کردم شرمنده قضاوت بر @EnDWaY ویرایش شده چهارشنبه در 18:37 توسط OXLIN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در پنجشنبه در 13:53 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 13:53 (ویرایش شده) علی جان بازیکن EZRAEELوOXLIN گویا متنبه شدند لطف کنید ایشون رو مجازات نکنین بخشیدمشون امیدوارم دوباره شاهد همچین چیزی نباشیم ویرایش شده پنجشنبه در 13:58 توسط SaIeh 1 ★彡 مَِرَِاَِ بَِـَِہَِ هَِیَِچَِ بَِـَِבَِاَِבَِےَِ وَِ مَِنَِ هَِنَِوَِزَِ بَِرَِ آَِنَِمَِ کَِـَِہَِ اَِزَِ وَِجَِوَِבَِ تَِوَِ مَِوَِیَِےَِ بَِـَِہَِ عَِاَِلَِمَِےَِ نَِـَِ؋َِـَِرَِوَِشَِمَِ 彡★ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در پنجشنبه در 16:12 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:12 2 ساعت قبل، SaIeh گفته است: علی جان بازیکن EZRAEELوOXLIN گویا متنبه شدند لطف کنید ایشون رو مجازات نکنین بخشیدمشون امیدوارم دوباره شاهد همچین چیزی نباشیم با تشکر اَز شما بابتِ سخاوتمندیِ شما دوستِ عزیز +موفق باشید. +بسته شد! 2 2 ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده