Integer ارسال شده در جمعه در 12:18 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 12:18 (ویرایش شده) In the name of GOD سلام عرض میکنم خدمت تمامیه شما دوستان عزیز امیدوارم حال همتون خوب باشه در حال حاظر یک برنامه ای رو ساختم برای تمرین هک بانک و بیز آرساکیا گیم (خیلی خوب نشدن بخاطر یک سری محدودیت ها ولی خب...) امیدوارم لذت ببرید ازشون: https://uploadkon.ir/uploads/1ccd03_25AGR.zip + مشتاق دیدن نظرات/پیشنهادات و انتقادات شما هستیم از عزیزان دعوت میکنم که در تاپیک شرکت کنند مخفی کننده @Empty @Asall @Olden @ShibeMarG @Illya @Parshan @KARiM @Shahrooz @ViPeX @MiLo @Destroyer @Luigi @Slap @AdmBoT @UpRoaR @7khat @Mizox @EnDWaY @SFC @Mortezaa @Ali @Meli @Automat @Fail @Zarathos @imeysam @Meysam @Roya @Toofan @Mohny @AmirMahdi @AmirMamad @Fayez @PANDORA @Loner @ArmouR @Viego @Azure @WhiteCollar @iDocToR @mamad @PermenentLion @Lone @LoneBoY @Mamadix @Mamazi @AliExpert @RedDragon میدونم زیاد جالب نشدن... ولی واکنش و پیشنهاد/انتقاد یادتون نره هاااا #Made with C ویرایش شده جمعه در 12:21 توسط Integer 6 3 نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در جمعه در 12:53 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 12:53 (ویرایش شده) سلام، خسته نباشی محمدجواد از لحاظ ظاهری که هیچ مشکلی نداره و خیلی عالی کار کردی، فقط نیاز هست که یک سری چیز هارو بهبود بدی، مثل اینکه عدد روند نباشه (همشون xxx000 میفتن تو هک بانک و توی بیز علامتی بیاد که یک عددی رو وقتی وارد میکنی بگه برای یجای دیگس مثلا) در کل خسته نباشی ویرایش شده جمعه در 12:54 توسط Destroyer 1 نقل قول You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در جمعه در 13:36 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 13:36 هم اکنون، Destroyer گفته است: سلام، خسته نباشی محمدجواد از لحاظ ظاهری که هیچ مشکلی نداره و خیلی عالی کار کردی، فقط نیاز هست که یک سری چیز هارو بهبود بدی، مثل اینکه عدد روند نباشه (همشون xxx000 میفتن تو هک بانک و توی بیز علامتی بیاد که یک عددی رو وقتی وارد میکنی بگه برای یجای دیگس مثلا) در کل خسته نباشی سلام ممنون بابته پیشنهادت واقعیتش روند کردن رو که خودم کدشو نوشتم چون روند نکنی یه عدد خیلی عجیب غریب میوفته و تا Show Number نزنی اصلا نمیفهمی چی بوده عدد ولی خب حالا یه زره سختش میکنم دیگه نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در جمعه در 15:10 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 15:10 (ویرایش شده) درود عالیه خسته نباشی 1 ساعت قبل، Integer گفته است: سلام ممنون بابته پیشنهادت واقعیتش روند کردن رو که خودم کدشو نوشتم چون روند نکنی یه عدد خیلی عجیب غریب میوفته و تا Show Number نزنی اصلا نمیفهمی چی بوده عدد ولی خب حالا یه زره سختش میکنم دیگه هک بانک همینطوریه متاسفانه رند نیست برای همین رند نباشه خیلی بهتره و اینکه زمان هم اگه بده خیلی خوبه ویرایش شده جمعه در 15:11 توسط Automat 1 نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در جمعه در 16:29 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:29 هم اکنون، Automat گفته است: درود عالیه خسته نباشی هک بانک همینطوریه متاسفانه رند نیست برای همین رند نباشه خیلی بهتره و اینکه زمان هم اگه بده خیلی خوبه خیلی ممنون بابته نظره دل گرم کنندتون چشم حتما در ورژن بعدی اظافه خواهم کردش نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در جمعه در 16:39 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:39 درود عالی و کاربردیه، خودم به شخصه ازش استفاده میکنم بعدا مرسی بابت زحماتت، خسته نباشی عزیزم نقل قول این پست رو (به همراه قرعه کشی 3x 2040 Gold) از دست ندید: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در جمعه در 16:45 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:45 هم اکنون، Olden گفته است: درود عالی و کاربردیه، خودم به شخصه ازش استفاده میکنم بعدا مرسی بابت زحماتت، خسته نباشی عزیزم نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در جمعه در 17:08 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:08 سلام نمیتونم ازش استفاده کنم ولی دمت گرم نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در جمعه در 17:39 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:39 هم اکنون، Fail گفته است: سلام نمیتونم ازش استفاده کنم ولی دمت گرم حیف شد واقعا ناراحت شدم واست قول میدم زامارین هم یاد بگیرم یکی اختصاصی واسه خودت بسازم نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در شنبه در 03:34 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 03:34 سلام ساده بود, ولی افرین با بانکش حال کردم, فرم قشنگی در اوردی. لایک. نقل قول security is not a process, it's a state until you get pwned std::string Message = "Hello bro, cheat activated."; WriteProcessMemory(handleToGTA, (LPVOID)(0xBAB040), &Message, sizeof(Message), NULL); Beep(540, 500); MessageBoxA(NULL, "Bro thinks he's Elon Musk, because he's really Elon Musk", "Dash Slap", MB_ICONHAND); لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در شنبه در 21:09 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:09 17 ساعت قبل، Slap گفته است: سلام ساده بود, ولی افرین با بانکش حال کردم, فرم قشنگی در اوردی. لایک. نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lone ارسال شده در شنبه در 21:16 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:16 کارت حرف نداشت خسته نباشی نقل قول اسمش نمیدونم عقدس یا چی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در دیروز در 08:48 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:48 بنازم باو جوات 1 نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در دیروز در 08:59 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:59 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۴ در 15:48، Integer گفته است: In the name of GOD سلام عرض میکنم خدمت تمامیه شما دوستان عزیز امیدوارم حال همتون خوب باشه در حال حاظر یک برنامه ای رو ساختم برای تمرین هک بانک و بیز آرساکیا گیم (خیلی خوب نشدن بخاطر یک سری محدودیت ها ولی خب...) امیدوارم لذت ببرید ازشون: https://uploadkon.ir/uploads/1ccd03_25AGR.zip + مشتاق دیدن نظرات/پیشنهادات و انتقادات شما هستیم از عزیزان دعوت میکنم که در تاپیک شرکت کنند نمایش محتوا مخفی @Empty @Asall @Olden @ShibeMarG @Illya @Parshan @KARiM @Shahrooz @ViPeX @MiLo @Destroyer @Luigi @Slap @AdmBoT @UpRoaR @7khat @Mizox @EnDWaY @SFC @Mortezaa @Ali @Meli @Automat @Fail @Zarathos @imeysam @Meysam @Roya @Toofan @Mohny @AmirMahdi @AmirMamad @Fayez @PANDORA @Loner @ArmouR @Viego @Azure @WhiteCollar @iDocToR @mamad @PermenentLion @Lone @LoneBoY @Mamadix @Mamazi @AliExpert @RedDragon میدونم زیاد جالب نشدن... ولی واکنش و پیشنهاد/انتقاد یادتون نره هاااا #Made with C واقعا چیز خیلی تر تمیز و کاربردی شد از این به بعد استفاده میکنیم نقل قول سر خم نمی کنم مدال بگیرم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در دیروز در 15:51 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:51 18 ساعت قبل، Lone گفته است: کارت حرف نداشت خسته نباشی 7 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: بنازم باو جوات 6 ساعت قبل، Wandy گفته است: واقعا چیز خیلی تر تمیز و کاربردی شد از این به بعد استفاده میکنیم قربون همتون 1 نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.