رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

محدودیت تیم هاستری

OXLIN

ارسال‌های توصیه شده

با درود و عرض ادب

همانطور که میدانید قابلیت /gg از هاستر ها گرفته شده

به دلیل Abuse بعضی ها تیم هاستری کم تر بشه قابلیت های قدیم برگرده واقعا انصاف نیست که طرف ۳ میلیون تومان پول بده بعدش /gg ندارم یه /veh نداره 

به شخصه بنده و چندین هاستر دیگر ماه بعدی تمدید نمی‌کنیم

با محدودیت میشه تیم بهتر و سالم تر با قابلیت بیشتر داشته باشم تا الان نزدیک 20 میلیون تومان هزینه کردم و تا قبل این اتفاق راضی بودم اما با این موضوع نمیشه کنار اومد با اینکه بخاطر پول هم که شده احتمالا رد میشه چون مقدار هاستر ها کم می‌شود 

@Ali @EnDWaY @SFC @Toofan @Mohny @Meli @AdmBoT @Aras  @WhiteCollar 

ویرایش شده توسط OXLIN
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت @OXLIN عزیز.

اولن که بنده رو وارد حاشیه نکن ممنون میشم.

دومن اینکه @Ali جان و بقیه دوستان اول از همه به انجام کار فکر کرده و راه حل گذاشتن برای شما.

درسته که یک سری CMD ها دست هاستر ها نباشد و برای رسیدن به این دستورات تلاش کنند.

بنده ام مث شما هستر بودم و دوست داشتم از CMD های دیگه استفاده کنم و تست ادمینی رو پاس کردم.

شما هم میتوانید با مسئولین در ارتباط باشید و تست ادمینی بگیرید و پاش کنید دوست عزیز.

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، OXLIN گفته است:

با درود و عرض ادب

همانطور که میدانید قابلیت /gg از هاستر ها گرفته شده

به دلیل Abuse بعضی ها تیم هاستری کم تر بشه قابلیت های قدیم برگرده واقعا انصاف نیست که طرف ۳ میلیون تومان پول بده بعدش /gg ندارم یه /veh نداره 

به شخصه بنده و چندین هاستر دیگر ماه بعدی تمدید نمی‌کنیم

با محدودیت میشه تیم بهتر و سالم تر با قابلیت بیشتر داشته باشم تا الان نزدیک 20 میلیون تومان هزینه کردم و تا قبل این اتفاق راضی بودم اما با این موضوع نمیشه کنار اومد با اینکه بخاطر پول هم که شده احتمالا رد میشه چون مقدار هاستر ها کم می‌شود 

@Ali @EnDWaY @SFC @Toofan @Mohny @Meli @AdmBoT @Aras  @WhiteCollar 

دوست عزیز هاستری برای لذت از بازیه نباید در مواردی که باعث ایجاد اختلال و نارضایتی بین پلیر ها میشه سوءاستفاده کرد که.
مثلا در مورد راب بانک = کسی که هاستری میخره به خاطر 200,000 پول رایج بازی از دستوراتی که در اختیار داره استفاده کنه و به عادلانه بودن اعضای CREW  و پلیس لطمه بزنه که
مثلا در وال کلن = اگه استفاده کردن از CMD هایی که میشه مثل دور زدن تحریم، قوانین سرور رو دور زد که اکثرا دور میزنن برتری کلن رو نسبت به بقیه کلن بیشتر میشه و اشتیاق بازیکنان به مرور کم تر و منجر به ترک بازی پلیر میشه و این قاعدتا باید یه سری محدودیت هایی در این مسئله انجام بشه.

لینک به دیدگاه

@MiLoعزیز درود

منظور منو اشتباه متوجه شدید!

محدو‌دیت هایی بایدبرای تیم هاستری انجام بشه!

هرکس بدون توجه به قوانین هاستری با خرید گلد هاستر میشه!

بار ها پیش اومده من ۲ الی ۳ ساعت از وقت خود را اختصاص دادم به اینکه به هاستر جدید قوانینی که داخل فروم هست توضیح بدم البته با میل خود چون دوست ندارم از هاستر مربوطه days کم بشه 

برای مثال یه تست کوتاه بگیرن!

لینک به دیدگاه

مخالفم (-)

هاستر ها قابلیت هایی که دارن اینه که راحت تر میتونن به تیم ادمینی منتقل بشن و یه تجربه ادمینی مانند رو داشته باشن و شما دارید هاستر هارو برتری میدید ایا این درسته؟

طرف متریال نداره با /gg گان میسازه پس حق اون کسی که وقت گزاشته متریال کار کرده چی؟

شما هاستر ها وقتی هاستر میشید مغرور میشید و میگید من قوی ام و از این حرف ها این مهمه که در زمان وال تمامیه پلیر ها در یک سطح قرار بگیرن نه کسی بر دیگری برتری داده بشه بنده حتی با سیستم هاستری هم مخالفم اما یک منبع درآمد هست برای سرور و کاریش نمیشه کرد.

helper.png

:My accounts

RedDragon.png

Hamid_Gold.png

:My Friends

Fayez.png

ShibeMarg.png

لینک به دیدگاه

درود

مخالفم.

بعد از مدت ها تونستیم در یک شرایط برابر با دیگر کلن ها وارد جنگ وال بشیم، تا قبل از این فقط شاهد سواستفاده ی مکرر هاستر ها بودیم و اصلا نمیشد سمت وال بریم.

منظور از محدویت هم متوجه نمیشم، فقط برای برخی امور خاص مثل وال ها دستورات هاستر ها باید Tog بشه و بقیه امور مثل قبل هست.

قبول کنید که بعضی ها هاستری رو فقط برای وال های کلن گرفتند ولاغیر؛ به همین دلیل با محدود شدن دستورات در وال موافق نیستند که تقصیر خودشان هست، اگر سواستفاده های مکرر نبود قطعا دستورات محدود نمیشد.

در کل هاستر های عزیزی هستند که از دستورات خودشون سواستفاده نمیکنند که به شدت قابل احترامند و استفاده از دستورات حقشون هست، ولی نا عدالتی و در نظر نگرفتن حق پلیر عادی به شدت باید محکوم و محدود بشه.

در پناه حق

ویرایش شده توسط Automat

51cb12_241728327643380.png

𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

Automat.png

𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔

Cartoon.png

Cappuccino.png

iMeysam.png

لینک به دیدگاه

نظرم - 

Revengers

━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━

if i Had A Pair Of Wings          i Would Fly Far Away

━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━

Abbas.png___________

Rabin.png                                

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...