WinGed ارسال شده در یکشنبه در 12:36 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:36 خودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در یکشنبه در 16:04 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:04 در ۱۴۰۳/۸/۲۹ در 22:56، MaDKiD گفته است: @FesTivaL @RudeKid @LanskySiegel @MwM @Destroyer @ORTEGA @LiN @AdmBoT @Loner @Jaden و... ببخشید اگه کسی رو یادم رفت 1 نقل قول سر خم نمی کنم مدال بگیرم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در یکشنبه در 17:07 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:07 ۱ ساعت قبل، Wandy گفته است: @Destroyer 1 نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neverlose ارسال شده در یکشنبه در 17:12 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:12 در ۱۴۰۳/۹/۱۱ در 21:20، Slap گفته است: @Neverlose اقا مهران باشه؟ در ۱۴۰۳/۹/۱۲ در 21:58، Noise گفته است: آدما همه چیزُ زود از یادشون میبرن؛ همونطور که قبلا هم بهت گفتم، با رنک بالاها دوست شو تا فضای گیم به رفق مرادت پیش بره تا به رنکی که میخوای برسی؛ هیچ موقه نمیتونی با اونی که اون بالاها نشسته رفاقت نکنیُ به جایی برسی، این تنها اشتباهم بود که تو این یکُ نیم سال داشتم. هر چند، اگر میلیاردها بار هم این مسیر رو برم دوباره مسیر قبلیُ انتخاب میکنم و به خودم افتخار میکنم که با توجه با تواناییهای خودم به جایی رسیدم و نه به کمک دیگران و اونایی که بالا نشستن. به قول بهرام، زنده باد اشتباه خوب من. دانیال جون این همه حرف زده میشه و یه سریا به شدت صدق میکنن اما چه فایده داره؟ البته شاید حداقل یه راهنما باشه واسه بقیه در ۱۴۰۳/۹/۱۶ در 01:21، AliExpert گفته است: پشتتو خالی نمی کنه: @Semtex @Neverlose نوکرتم علی جون دیر تاپیکو دیدم تعدادشون زیاده خودشون میدونن، شاید رفتار خوبی باهاشون نداشتم ولی اینجا جا دارن 1 نقل قول ساکِته، آخه زیاده اَدَبِ مُرده! کَفِ حَموم اُفتاده جَسَدِ لُختش گُزارشِ بازپُرس میگه: تَمیز کُشتَنِش قافیهها اَثَر جُرمه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در یکشنبه در 18:12 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:12 2 ساعت قبل، Wandy گفته است: @MwM @Destroyer @ORTEGA @LiN @AdmBoT @Loner @Jaden و... ببخشید اگه کسی رو یادم رفت عزیزی رضا جان 1 نقل قول 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در یکشنبه در 20:59 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:59 4 ساعت قبل، Wandy گفته است: @MwM @Destroyer @ORTEGA @LiN @AdmBoT @Loner @Jaden و... ببخشید اگه کسی رو یادم رفت مخلصم رضا جون🩵 نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در دوشنبه در 15:47 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 15:47 21 ساعت قبل، Loner گفته است: عزیزی رضا جان فدات امین عشق منی 18 ساعت قبل، LiN گفته است: مخلصم رضا جون🩵 قربونت مهدی جون 22 ساعت قبل، Destroyer گفته است: ممد داوشم نقل قول سر خم نمی کنم مدال بگیرم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taaha ارسال شده در سهشنبه در 15:44 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:44 (ویرایش شده) از نظر دست و دلبازی خودم ویرایش شده سهشنبه در 15:45 توسط Taaha نقل قول مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaDKiD ارسال شده در سهشنبه در 17:42 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:42 آقا منم خوبما نقل قول 𝐒𝐮𝐫𝐯𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐌𝐚 𝐍𝐢𝐆𝐆𝐚𝐏𝐚𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐇𝐚𝐬𝐭𝐢𝐦 𝐒𝐓 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Enter ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل همه ما خوبیم همه باهم داوشیه همیم نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.