Noise ارسال شده در دوشنبه در 18:28 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 18:28 در ۱۴۰۳/۹/۱۱ در 21:20، Slap گفته است: @Noise آدما همه چیزُ زود از یادشون میبرن؛ همونطور که قبلا هم بهت گفتم، با رنک بالاها دوست شو تا فضای گیم به رفق مرادت پیش بره تا به رنکی که میخوای برسی؛ هیچ موقه نمیتونی با اونی که اون بالاها نشسته رفاقت نکنیُ به جایی برسی، این تنها اشتباهم بود که تو این یکُ نیم سال داشتم. هر چند، اگر میلیاردها بار هم این مسیر رو برم دوباره مسیر قبلیُ انتخاب میکنم و به خودم افتخار میکنم که با توجه با تواناییهای خودم به جایی رسیدم و نه به کمک دیگران و اونایی که بالا نشستن. به قول بهرام، زنده باد اشتباه خوب من. 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McClane ارسال شده در دوشنبه در 18:41 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 18:41 یه M2S بدخاهاشم حساب کنیم ناراحت نشن نقل قول ✯ 𝑹𝒆𝒗𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓𝒔 ✯ 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaDKiD ارسال شده در دوشنبه در 18:44 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 18:44 15 دقیقه قبل، Noise گفته است: آدما همه چیزُ زود از یادشون میبرن؛ همونطور که قبلا هم بهت گفتم، با رنک بالاها دوست شو تا فضای گیم به رفق مرادت پیش بره، هیچ موقه نمیتونی با اونی که اون بالاها نشسته رفاقت نکنیُ به جایی برسی، این تنها اشتباهم بود که تو این یکُ نیم سال داشتم. هر چند، اگر میلیاردها بار هم این مسیر رو برم دوباره مسیر قبلیُ انتخاب میکنم و به خودم افتخار میکنم که با توجه با تواناییهای خودم به جایی رسیدم و نه به کمک دیگران و رفیقهام. حرف نداری نقل قول 𝐒𝐮𝐫𝐯𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐌𝐚 𝐍𝐢𝐆𝐆𝐚𝐏𝐚𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐇𝐚𝐬𝐭𝐢𝐦 𝐒𝐓 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در دوشنبه در 18:59 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 18:59 @TheVisage @AbbasMZ @SuperMaN @AdmBoT @Olden @Terible @EnDWaY @ZakharAsli @Slap @DawN @Syd @RadaN @None @Automat @Exile @Fayez @Kamyab @83mehrdad83 @Original @Chanoda @Semtex @HajAbdollah 10 4 نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در دوشنبه در 20:10 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:10 1 ساعت قبل، Noise گفته است: آدما همه چیزُ زود از یادشون میبرن؛ همونطور که قبلا هم بهت گفتم، با رنک بالاها دوست شو تا فضای گیم به رفق مرادت پیش بره، هیچ موقه نمیتونی با اونی که اون بالاها نشسته رفاقت نکنیُ به جایی برسی، این تنها اشتباهم بود که تو این یکُ نیم سال داشتم. هر چند، اگر میلیاردها بار هم این مسیر رو برم دوباره مسیر قبلیُ انتخاب میکنم و به خودم افتخار میکنم که با توجه با تواناییهای خودم به جایی رسیدم و نه به کمک دیگران و رفیقهام. کارت خیلی درست تر از درست هاست نقل قول :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در دوشنبه در 21:03 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:03 2 ساعت قبل، Pooriya گفته است: @TheVisage @AbbasMZ @SuperMaN @AdmBoT @Olden @Terible @EnDWaY @ZakharAsli @Slap @DawN @Syd @RadaN @None @Automat @Exile @Fayez @Kamyab خودت داش پوریا نقل قول ممد بدون الف لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در دوشنبه در 21:50 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:50 2 ساعت قبل، Pooriya گفته است: @TheVisage @AbbasMZ @SuperMaN @AdmBoT @Olden @Terible @EnDWaY @ZakharAsli @Slap @DawN @Syd @RadaN @None @Automat @Exile @Fayez @Kamyab دیگه بهت Approval نمیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در دیروز در 01:23 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 01:23 @RoLLinG @SuperMaN @Pooriya @TheVisage @83mehrdad83 @Original @hassanlp @Sprint @hesidark @emperorwinds @Lenny @amiroal @Daei @Tael151510 @AmirMahdi @Azure @AlowiN @AbneR @DawN @MmdRF زیادن، خسته شدم از بس فک کردم 5 1 نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در دیروز در 03:45 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 03:45 6 ساعت قبل، RadaN گفته است: خودت داش پوریا چاکرتیم داش رادان 5 ساعت قبل، Semtex گفته است: دیگه بهت Approval نمیدم ، آقا یادم رفت 2 ساعت قبل، Chanoda گفته است: @RoLLinG @SuperMaN @Pooriya @TheVisage @83mehrdad83 @Original @hassanlp @Sprint @hesidark @emperorwinds @Lenny @amiroal @Daei @Tael151510 @AmirMahdi @Azure @AlowiN @AbneR @DawN @MmdRF زیادن، خسته شدم از بس فک کردم فداتم سینا جون 1 نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در دیروز در 07:47 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:47 12 ساعت قبل، Pooriya گفته است: @EnDWaY نظرِ لطف شماست نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در دیروز در 08:33 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:33 @AnDriaS @AdmBoT @RadaN @Slap @Imanbang زیادن الان ایدی های فرومشونو ندارم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hilfiger ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل با تعصب میگم که @Pooriya @EnDWaY @Robert و خیلی از بازیکنان دیگه آرزوی موفقیت دارم براشون 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
tenpenny88 ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل (ویرایش شده) EnDWaY ویرایش شده 11 ساعت قبل توسط tenpenny88 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.