رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ایا ایران درست میشود؟

shazadeh

ارسال‌های توصیه شده

2 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است:

مگه میشه آرامگاه نیاکان ما رو یا پارسه (تخت جمشید) رو شست؟

اگر هم می بینی روش خاطره مینویسند ثمره پهلوی بود که اصلا نمی‌دانستند اینجا چی هست

گفتم تخت جمشیدو بشورن مگه؟ (مثال) زدم که وقتی یه جایی که مزار یه اعرابه کلی کادر داره بر خلافه تخت جمشید که کادر برای حفاظت نداره!
اینم بگم من نه طرفدار پهلوی ام نه 8200 ام

نقل قول

نه طرفدار این رژیم  (خدارو شکر کسانی بودند که اعتراض کردند و صدای خودشان را به گوش ما رساندن) سخنرانی های رهبر کشور! یه سرچ بزن نگی از خودت در اوردی "سخنرانی های رهبر در مورد اعتراضات اخیر"

گفتم دین من دین انسانیتِ اینکه بخای بعضی از بی مسئولیت بازی هارو گردن دیگران بندازی اینو قبول ندارم پات رسید برو تخت جمشید دست نوشته ها رو ببین 65/70/80 اینا تاریخ های میانگینی هستن که زده شده که من دیده بودم

اگه مشکل تومار نوشتن منه 

خب تو هم الان تومار نوشتی

مشکل تومار نوشتنت نبود, مشکل من این بود که حرفی زدی از روی ندانستن و داشتی این ندانست رو گسترش میدادی و باید جلوگیری میشد!

مگه پیامبر حمله کرده؟

عمر حمله کرده

عمر مسلمان درستی بود مگه؟

تنها چیزی که برای من مهمه زمان حاله, بحث اونا تموم شدس. تنها تاریخی که برام مهمه تاریخ کشور خودمه که چی بودیم چی شدیم.

انگلیسی و عربی یاد میدن ولی مگه تو الان اون درسا رو خوندی از مدرسه اومدی بیرون عرب یا انگلیسی حرف میزنی؟

انگلیسی زبان بین المللیِ برای همین یادگیری برای من مهمه شاید شانست گرفت که توی کشور یه مترجم نیاز داشته باشن همون برات توی این موقعیت سخت شغل حساب میشه

درس زبان رو یاد میدن که حداقل ۲ کلمه بلد باشی چه بدردت بخوره چه نخوره 

برای من مهم نیس حاضرم شرط ببندم نظر نصف اینایی که نظر دادن اینجا رو بخوای میگن مهم نیس تک ماده میزنن

من زرتشت رو قبول دارم ولی برو ببین امثال خودت که این حرفا رو زدن انسانیت داشتن یا نه

درون هر ادم بد یه آدم خوب هم وجود داره فقط نیاز به اموزش درست داره, فراموش نکنیم باعث بانی این افسردگی و بدخوی بازی ها کیه

بهتره این بحثا رو بزاریم برای بعد که هم برای کسی دردسر نشه هم برای سازنده تایپیک

ویرایش شده توسط UnkownName

(/_\)

(0.0)

\>🇷🇺❤️</

\ /

Wolf.png     

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 ساعت قبل، UnkownName گفته است:

گفتم تخت جمشیدو بشورن مگه؟ (مثال) زدم که وقتی یه جایی که مزار یه اعرابه کلی کادر داره بر خلافه تخت جمشید که کادر برای حفاظت نداره!
اینم بگم من نه طرفدار پهلوی ام نه 8200 ام

منم نگفتم طرفدار پهلوی هستی

گفتم دین من دین انسانیتِ اینکه بخای بعضی از بی مسئولیت بازی هارو گردن دیگران بندازی اینو قبول ندارم پات رسید برو تخت جمشید دست نوشته ها رو ببین 65/70/80 اینا تاریخ های میانگینی هستن که زده شده که من دیده بودم

نزدیکشم نگران نباش

مشکل تومار نوشتنت نبود, مشکل من این بود که حرفی زدی از روی ندانستن و داشتی این ندانست رو گسترش میدادی و باید جلوگیری میشد

اگه نمی‌دونستم حرف نمی‌زنم چون کم میاوردم

انگلیسی زبان بین المللیِ برای همین یادگیری برای من مهمه شاید شانست گرفت که توی کشور یه مترجم نیاز داشته باشن همون برات توی این موقعیت سخت شغل حساب میشه

✅ انگلیسی هم بلدم ولی راست میگی

درون هر ادم بد یه آدم خوب هم وجود داره فقط نیاز به اموزش درست داره, فراموش نکنیم باعث بانی این افسردگی و بدخوی بازی ها کیه

بهتره این بحثا رو بزاریم برای بعد که هم برای کسی دردسر نشه هم برای سازنده تایپیک

اره 

بهتره بحث رو ادامه ندیم

ولی سازنده تاپیک دنبال دردسر بوده

سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! 

لینک به دیدگاه

@Slap خواهش میشه که این تایپیک رو جهت درگیری بیشتر لاک کنند

𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞

لینک به دیدگاه

56 دقیقه قبل، Mahdi91 گفته است:

ولی سازنده تاپیک دنبال دردسر بوده

کاری به حرفایی که زدی ندارم ولی این مورد رو لازم دونستم اصلاح کنم، سازنده این تایپیک کاملا حقیقت رو گفته، ما عرب نیستیم! شما هم در حرف هایی اظهار نظر کن که با سن تو سازگار باشه. 

:MY ACCOUNT

Gover.png

be7719_2414ce5b394e3cbd05edaeeb35870f674

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، EIyas گفته است:

کاری به حرفایی که زدی ندارم ولی این مورد رو لازم دونستم اصلاح کنم، سازنده این تایپیک کاملا حقیقت رو گفته، ما عرب نیستیم! شما هم در حرف هایی اظهار نظر کن که با سن تو سازگار باشه. 

مگه گفتم تو عربی؟

دین با نژاد فرق داره

بازم میگم

بیشتر مردم توی دنیا مسیحی هستن

مگه همه اینا مال اورشلیم هستند؟

حالا ما هم دلمون خواست اسلام رو به عنوان دین انتخاب کردیم

مشکلیه؟

چطور اونا هرکاری کردن درسته ولی اگه ما دینمون اسلام بود غلطه؟

..

در مورد سن هم بگم اگه قرارمون سن بود نه تو جات اینجا بود نه من

ولی یه سوالی 

من وقتی اغتشاشات شد اومدم عکس پروفایلمو گذاشتم خامنه ای دیگه؟

و همه شما اومدین فحاشی یا مسخره کردین 

ولی اگه من عکس محمدرضا شاه یا پرچم پهلوی می گذاشتم چی؟

شما حمایت می کردید؟

خب حالا بگذریم که ناظما اخطار ندن

سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! 

لینک به دیدگاه

بازیکنانی که سن قانونی دارن، اغلب درگیر مشغله های متعدد اعم از مسائل کسب مدارک تحصیلی، معیشتی، کاری، خانوادگی و... هستن و به صرف اینکه زمانی رو جهت دوری و فراغ از هیاهوی های روزمرگی بگذرونن میان و بازی های کامپیوتری مثلِ  آرساکیا گیم رو بازی میکنن!

سیاست موسس این مجموعه هم رضایت بازیکنان در طیف های متعدد هست و خوشبختانه این مجموعه با گوناگونی اعضاش تونسته محیطی امن از هر نظر رو برای بازیکنان فراهم کنه.

حیف نیست در این حیطه که شبیه یک صلح کوچیک وسط یک جنگ بزرگ هست رو برخی بازیکنان با افراط و یا تفریط های عقیدتی و سیاسی شون خراب کنن؟

خواهشا ارزش این مجموعه و کسانی که بازیکن این بازی هستن رو درک کنین و به مسائل حاشیه ای نپردازین و به بازیکنانی که به علت های ذکر شده بازی میکنن احترام بذارین.

متشکرم که درک و شعور تون - همواره پیروز و موفق باشید

•ᴍᴇQᴅᴀᴅᬼ𑁍⋆

- ɪ ғɪɢʜᴛ ʟɪᴋᴇ ᴀ sᴏʟᴅɪᴇʀ ᴀɴᴅ ɪ ᴅɪᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ɢᴇɴᴇʀᴀʟ -

لینک به دیدگاه

جالب نبود.

:acigar:

QolBeR.png

✼  ҉      جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست.     ҉    ✼    

👑

d166442_Picsart_24-02-23_19-23-32-796.jp

لینک به دیدگاه

کشورم خراب نیست که نیاز به درست شدن داشته باشد

𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒈𝒊𝒗𝒆 𝒖𝒑, 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒕𝒂𝒌𝒆

𝒕𝒊𝒎𝒆 💫

My Account's:

Kimiyagar.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...