habs ارسال شده در November 25 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7الا8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00. 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر مشتی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Table ارسال شده در November 25 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با حوصله صبور مشتی خوش اخلاق کار بلد مهربان آرام باهوش پایبند به قوانین با احترام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 11 الی 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ گانر خوبی ام علاقه به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BroN2Kill ارسال شده در November 25 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلم خواست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mehrshadtunes1 ارسال شده در November 25 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25 (ویرایش شده) سن واقعی: 21 • اسم واقعی: مهرشاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آروم و بی آزار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00. تا. 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای حضور در فکشن اف بی آی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون استعداد دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار ویرایش شده November 25 توسط mehrshadtunes1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CrazieR ارسال شده در November 25 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من علاقه ی زیادی به دسته ی ویژه دارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ صبح تا ۶ بعد از ظهر. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: Fp60 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): آدمی باهوش و سخت کار. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پرکار ، پر انرژی ، با ادب ، و سخت کوش. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ بار نقل قول ★✧𝑰'𝑳𝒊𝒌𝒆 𝑺𝒐𝒏𝒔 𝑶𝒇 𝑨𝒏𝒂𝒓𝒄𝒉𝒚✧★ 𝑨𝒏𝒅 ☆★𝑰'𝑳𝒊𝒌𝒆 𝑩𝒍𝒐𝒐𝒅★☆ :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 @Esl4m درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 61 ساعت میباشد. @CoLoNeL درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 87 ساعت میباشد. @Deaths درخواست عضویت شما رد شد. (شما حداقل فعالیت مورد نیاز در این ماه را ندارید). @Ali0 درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 59 ساعت میباشد. @113 درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 35 ساعت میباشد. @Strict درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 83 ساعت میباشد. @New درخواست عضویت شما رد شد. (شما در اقلیت دیگری حضور دارید). @AYAN درخواست عضویت شما رد شد. (شما در اقلیت دیگری حضور دارید). @SuTuN درخواست عضویت شما رد شد. (شما حداقل فعالیت مورد نیاز در این ماه را ندارید). @Roozbeh درخواست عضویت شما رد شد. (شما حداقل فعالیت مورد نیاز در این ماه را ندارید). @AmirPaKaR درخواست عضویت شما رد شد. (شما سطح کاراگاهی 5 ندارید). @Terrorism درخواست عضویت شما رد شد. (شما حداقل فعالیت مورد نیاز در این ماه را ندارید). @Meqdad درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 37 ساعت میباشد. @Fader درخواست عضویت شما رد شد. (شما حداقل فعالیت مورد نیاز در این ماه را ندارید). @TheParsa درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 37 ساعت میباشد. @Nigger درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 26 ساعت میباشد. @EverHero درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 92 ساعت میباشد. @ROKY درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 84 ساعت میباشد. @AmirEdwiN درخواست عضویت شما رد شد. (شما تنبیه اقلیت دارید). @herror درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 99 ساعت میباشد. @Amircr7r درخواست عضویت شما رد شد. (شما در اقلیت دیگری حضور دارید). @FuY درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 22 ساعت میباشد. @HaftJad درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 64 ساعت میباشد. @Elite درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 125 ساعت میباشد. @BEGGIN درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 66 ساعت میباشد. @SybiL درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 54 ساعت میباشد. @AmirWeaK درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 128 ساعت میباشد. @RedDragon درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 42 ساعت میباشد. @GaDAmir درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 31 ساعت میباشد. @Myth درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 166 ساعت میباشد. @imyasln درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 30 ساعت میباشد. @Kanan درخواست عضویت شما رد شد. (شما حداقل فعالیت مورد نیاز در این ماه را ندارید). @AyaS درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 92 ساعت میباشد. @Erii درخواست عضویت شما رد شد. (شما سطح کاراگاهی 5 ندارید). برای اکانت ( Nacional ) @Erii درخواست عضویت شما رد شد. (شما حداقل فعالیت مورد نیاز در این ماه را ندارید). برای اکانت ( Russi ) @Behnush درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 93 ساعت میباشد. @AmirMamad درخواست عضویت شما رد شد. (شما حداقل فعالیت مورد نیاز در این ماه را ندارید). @Danir درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 23 ساعت میباشد. @SaLiOne درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 135 ساعت میباشد. @AmirLicht درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 49 ساعت میباشد. @mamdng50 درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 134 ساعت میباشد. @Ara درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 22 ساعت میباشد. @Boold درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 25 ساعت میباشد. @TriGGeR درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 76 ساعت میباشد. @Nimak درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 100 ساعت میباشد. @FriendOfDevil درخواست عضویت شما رد شد. (شما حداقل فعالیت مورد نیاز در این ماه را ندارید). @Abolfaazl درخواست عضویت شما رد شد. (شما در اقلیت دیگری حضور دارید). @habs درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 40 ساعت میباشد. @Table درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 93 ساعت میباشد. @BroN2Kill درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 35 ساعت میباشد. @mehrshadtunes1 درخواست عضویت شما رد شد. (شما حداقل فعالیت مورد نیاز در این ماه را ندارید). @alirezaaa درخواست عضویت شما رد شد. (شما سطح کاراگاهی 5 ندارید). ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- اولویت تست بر اساس لیست زیر میباشد. 1. 166 2. 133 3. 134 4. 128 5. 125 6. 100 7. 99 8. 93 9. 93 10. 92 11. 92 12. 87 13. 84 14. 83 15. 76 16. 66 17. 64 18. 61 19. 59 20. 54 21. 49 22. 42 23. 40 24. 37 25. 37 26. 35 27. 35 28. 31 29. 30 30. 26 31. 25 32. 23 33. 22 34. 22 لطفا بعد از این پست، درخواست عضویت ارسال نکنید. نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinBanGi ارسال شده در جمعه در 18:28 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:28 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرکار خوش برخورد مهربان قوی گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حضور ذهن ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و جذابیت فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم بهش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنی ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaResT ارسال شده در جمعه در 21:10 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:10 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: کنعان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی در کار احترام کننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خواستم تنوع ایجاد کنم و تا حال این فکشن رو تجربه نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گانر خوبی ام عاشق رنگ این فکشن هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵+ بار My : https://uploadkon.ir/uploads/b35c24_24IMG-۲۰۲۴۱۰۲۴-۱۰۰۲۰۳.jpg نقل قول ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kobraaa ارسال شده در شنبه در 07:20 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 07:20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ماشین باز , و سیگما • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل مشکلات • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): عشقم کشید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پلیر هایی مثل من رو نیاز دارن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +100 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در شنبه در 09:37 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 09:37 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: ممد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: عصبی بیحوصله بداخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کشتن گانری خوب اذیت کردن بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +4 نقل قول ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩـ 𝘛𝘦𝘳𝘳𝘰𝘳𝘪𝘴𝘛 𝘉𝘢𝘟 ــ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ : 𝙈𝙮 𝙖𝙘𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩 : 𝙈𝙮 𝙗𝙧𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azhir ارسال شده در شنبه در 10:29 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:29 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مجید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با حال بی حال خلاصه در همه حال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1:30 تا 5:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به فکشن، سرگرمی، و کاسبی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعدادی دارم و میدونم هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirhosseinhabibi ارسال شده در شنبه در 11:17 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:17 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرّو ، مغرور ، دوست پسند ، مرد حسابی ، جدی، خوشرفتار ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 16:00) - (20:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای ارتقا رتبه اقلیت در این فکشن و کسب تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و میتونم از وظیفه های این فکشن بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BeheshT ارسال شده در شنبه در 13:19 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب با شخصیت مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوب و خوش اخلاق و اعضای خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سرگرمی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20 + نقل قول نقل قول زبان را مگر دان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان! :My Account همه چیز محتاج عقل است و عقل محتاج ادب.! TerrorisT BaX For Ever Terror - DraGoNFall - KrillZ TerrorisT BaX For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carlos ارسال شده در یکشنبه در 14:33 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:33 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان-خوشخلاق-بامعرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6بار • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به دلیل خسته شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): این فکشن بسیار فکشن خوبی است ومن علاقه ی زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقهی بیشتری دارم و این فکشن بسیار خوبی است و لیدر مهربانی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yatoro ارسال شده در یکشنبه در 15:12 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:12 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون صبور بامرام مشتی و گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوستانم در این فکشن هستن و علاقه زیادی به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در یکشنبه در 16:32 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:32 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: کیارش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بی دلیل • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1+ نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireFang ارسال شده در یکشنبه در 17:34 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:34 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 12 • اسم واقعی: عرشیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان بازی گوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 تا 4 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته کننده برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه ی زیادی به این فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول :My Account :My Friends https://uploadkon.ir/uploads/6b2f04_24IMG-20241204-153247.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealKratos ارسال شده در یکشنبه در 18:22 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:22 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۹ • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور - کاربلد - پایبند به قوانین - کاری - کمک کننده - توانا بر انجام وظیفه و زدن اکتیویتی - یاری رسان - برخورد با احترام نسبت به سایر بازیکنان - علاقه به سایر اعضا و همکاران مهربون، صادق، با ادب، خوش اخلاق، متعهد، صبور، اجتماعی، با مرام، با معرفت، آشنا با کار تیمی. تمام تلاشم رو برای بهتر شدن در هر چیزی که انجامش میدم میکنم. با هیچ کسی مشکل و دشمنی ندارم. کاملا پایبند به قوانین هستم. مسئولیت پذیر نسبت به انجام کار ها. سریع و پر سرعت در انجام فعالیت های مربوطه. کاری به کار کسی ندارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 _ 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:یادم نمیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای رفتن به دسته ویژه و تنوع ، علاقه ی زیاد من به این اقلیت و اینکه دوستام در این اقلیت حضور دارن و بی حاشیه بودنِ اقلیت، به نگهبانی علاقه یِ خاصی دارم، به وسیله های اقلیت علاقه دارم، به HQ علاقه دارم، به رنگِ اقلیت علاقه دارم، به شخصیت های اقلیت علاقه دارم، به اسمِ اقلیت علاقه دارم و دلیل اصلیِ عضویتم همین است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست که میام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meqdad ارسال شده در دوشنبه در 09:11 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 09:11 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: مقداد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با اعتماد به نفس، با ادب، منصف و وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 الی 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدن به علت ثبت دو اخطار اقلیت کمتر از 10 روز • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه، تجربه و قدرت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ احساس سازگاری و پیشرفت بدون حاشیه سازی با توجه به خلق و خو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول •ᴍᴇQᴅᴀᴅᬼ𑁍⋆ - ɪ ғɪɢʜᴛ ʟɪᴋᴇ ᴀ sᴏʟᴅɪᴇʀ ᴀɴᴅ ɪ ᴅɪᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ɢᴇɴᴇʀᴀʟ - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRoNaLDo ارسال شده در دوشنبه در 12:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 12:05 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش با مرام، قوی، خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون فکشن خوبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲۱ بار نقل قول My accounts: _________________________________________________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaResT ارسال شده در دوشنبه در 14:58 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:58 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: کنعان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی در کار احترام کننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خواستم تنوع ایجاد کنم و تا حال این فکشن رو تجربه نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گانر خوبی ام عاشق رنگ این فکشن هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵+ بار My : https://uploadkon.ir/uploads/b35c24_24IMG-۲۰۲۴۱۰۲۴-۱۰۰۲۰۳.jpg نقل قول ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iIiya ارسال شده در سهشنبه در 13:35 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:35 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی مشتی با مرام خوشتیپ رفیق باز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که بیام دسته ویزه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بدردتون میخورم و فعالم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قدرت علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل با سلام و احترام خدمت تمامی علاقه مندان به اقلیت فدرال توجه کنید اقلیت فدرال به دلیل رسیدن به حداکثر اعضا تا اطلاع ثانویه هیچ عضوی نمی پذیرد. تمامی درخواست هایی بعد از این پیام ارسال میشوند، نادیده گرفته خواهند شد. در صورت خالی شدن اقلیت در همین تاپیک اعلام خواهد شد. نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.